Sony MDR-1R הוחזרו לאמזון -> נרכשו M50s

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #1 

לא יודע אם מישהו זוכר, לפני מספר שבועות קניתי באמזון וקיבלתי מארה"ב (חבר הביא) Sony MDR-1R.
מה להגיד, למרות שהן היו אזניות ברורות עם פירוט מצויין, נוחות, נעימות לשימוש בנסיעה בתחבורה ציבורית כי גם נראות טוב וכו', לא הייתי ממש מרוצה.
לאזניות, אין באס. פשוט אין. זה לא שהדרייברים לא מסוגלים להתמודד עם באס, כי כאשר העלתי את הבאס באקולייזר (בערך ב 6-7db לפחות), שומעים באס מהודק ונחמד אבל עדיין ללא הרחבה לתחום הנמוך, זה שמרעיד את הגולגולת כמו שצריך בשירים שהתכוונו לעשות את זה.
חוץ מזה, האזניים שלי, אמנם קצת גדולות מהממוצע אבל לא ענקיות, בשמיעה ממושכת, אני התחלתי להרגיש את קצה האוזן נוגע בפלסטיק שליד הדרייבר (שמכוסה ברשת לא נעימה במיוחד).
ראיתי בימים האחרונים את המבצע על ה M50 ונדלקתי.
בקיצור, היום בבוקר, כתבתי מייל לאמזון שאני לא בארה"ב, אין לא את האריזה המקורית אבל הייתי מעוניין להחזיר את האזניות בשל הסיבות שכתבתי כאן. לא להאמין על אמזון: תוך איזה שעתיים ענו לי (וזה לילה אצלם, כן) שאין בעיה. שים את האזניות באיזה קרטון, תשלח ואנחנו מוציאים לך החזר. גם תגיד לנו כמה עלה לך המשלוח ונחזיר לך גם על זה. פשוט לא יאומן. אפילו לא הייתי סגור ב 100% על זה שאני רוצה להחזיר אותן, ניסיתי לגשש אם זה בכלל אפשרי.
טוב, טלפון לבאג בקניון פה ליד - שומרים לי את אחד מה M50 האחרונות ובצהריים ארזתי את הסוני, שלחתי בדואר וקפצתי לבאג. אתמול היו להם 20, היום 2 ואני לקחתי את האחרונות.
וואו איזה הבדל!!! :lol: סוף סוף יש באס! אמנם יש פחות בהירות במידים מהסוני אבל ה M50 פשוט לא רואות אותן ממטר בשורה התחתונה. וגם עלו בערך חצי!! אני לא מבין את הביקורות שנותנות לסוני 4 כוכבים, ציונים של 8-9 או ממליצים עליהן כל כך. הן טובות אולי למי ששומע מוזיקה קלאסית או רוק (כי באמת מתמודדות יפה עם מוזיקה רועשת ומורכבת וגם עם שקטה) אבל גם אז צריך להעלות את הבאס. לכל מי שרוצה להינות ממוסיקה כמו פופ, היפ הופ, אלקטרוני וכו' זה פשוט לא מומלץ.
האמת קניתי מגבר Fioo E6 ב ebay כדי להתמודד עם חוסר הבאס בסוני ועוד לא קיבלתי אותו אבל עכשיו אני לא חושב שאני אצטרך אותו...
שורה תחתונה, יותר זולות ב 350 ש"ח והרבה יותר טובות! (Y) M50

freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מתפלא עליכם, חשבתי שמישהו יגיד "כל הכבוד לאמזון" או משהו כזה. תכלס שיחקו אותה. בחיים לא קיבלתי כזה שירות ויחס מאף מקום.
בקיצור, אם אתם אי פעם רוכשים משהו בארה"ב אני ממליץ קודם לבדוק אם אפשר לרכוש באמזון :D

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #3 

מנסיון של רכישות אין ספור באמזון - אין כמו השירות שלהם.

אפילו אם המחיר אצלם קצת יותר גבוה מהמתחרים, עדיין אני מעדיף לקנות אצלם, ורק בגלל שירות הלקוחות.
רק בשבוע האחרון ביצעתי 9 רכישות באמזון, וזה לא כולל את ה-PS4 שאני אמור לקבל מהם ביום שישי... :)

Batnun

.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #4 

freedom_il כתב:מתפלא עליכם, חשבתי שמישהו יגיד "כל הכבוד לאמזון" או משהו כזה. תכלס שיחקו אותה. בחיים לא קיבלתי כזה שירות ויחס מאף מקום.
בקיצור, אם אתם אי פעם רוכשים משהו בארה"ב אני ממליץ קודם לבדוק אם אפשר לרכוש באמזון :D
...
זה לא תלוי יותר בשירות של החנות עצמה? (אמזון בנוי מרשת חנויות, לא?)
או שיש מין "אח גדול" שמוודא ששום חנות לא עושה רמאויות ושיש שירות טוב?

freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

mikel1999 כתב:
freedom_il כתב:מתפלא עליכם, חשבתי שמישהו יגיד "כל הכבוד לאמזון" או משהו כזה. תכלס שיחקו אותה. בחיים לא קיבלתי כזה שירות ויחס מאף מקום.
...
זה לא תלוי יותר בשירות של החנות עצמה? (אמזון בנוי מרשת חנויות, לא?)
או שיש מין "אח גדול" שמוודא ששום חנות לא עושה רמאויות ושיש שירות טוב?
...
אמזון הם ה"מוכר" הכי גדול באתר. בנוסף, יש חנויות שתנאי השימוש שלהם זהים לאמזון ומשתמשים באותו שירות לקוחות של אמזון ויש כאלה שלא.
במקרה רכשתי ממוכר שאינו אמזון הפעם אבל אני מקפיד לרכוש או ישירות מאמזון או מכאלה שיש להם תנאים זהים לאמזון ולא איזה משהו מומצא של החנות. השירות שענה לי במייל היה אמזון והם בגדול משכו את הכסף עבור ההחזר הכספי מהחנות שמכרה.
מה שמדהים זה שהם הוציאו לי זיכוי עוד לפני ששלחתי את האזניות, שלא לדבר על זה שהן לא הגיעו אליהם... וגם על המשלוח.

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #6 

תתחדש אחי
אבל זה יוצא לי בחשבון קצת מוזר,הרבה משתמשים אומרים שלסוני יש באס נהדר ובמה רחבה
לא ניסית עם הגברה לפני ששלחת?

freedom_il פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לא, עוד לא הגיע המגבר. אבל תכלס, ניסיתי לחבר אותן גם למחשב ישירות וגם לרסיבר שלי בבית (yamaha rx-v 765) שמחובר למחשב דרך HDMI ובלי מניפולציה על האקוליזר בנגן של המחשב והוספת באסים התוצאה הייתה דומה. קשה לי להאמין שמגבר היה יכול להתגבר על זה לגמרי זה קשור לכיול הפנימי של האזניות. זו הסיבה שרכשתי את ה Fioo E06, כי יש לו bass boost ותיארתי לעצמי שככה אני אפתור את הבעיה.
להגיד לך שבכל ג'אנר ובכל שיר ה M50 טובים יותר? זה לא נכון. יש שירים שהסוני נשמעו בהם יותר טוב. מצד שני ב M50, הסאונד שלהם נשמע יותר "נכון". בסוני היה לי את הקטע שחסר לי משהו ומידי פעם הורדתי אותם ושמתי את אחת מהאזניות האחרות שלי כדי להבין מה זה היה בקטע מסויים בשיר וניגנתי את הקטע שוב. לפעמים זה היה בבאסים, לפעמים בגבוהים. ב M50, אני לא מרגיש את זה. אמנם לפעמים הסאונד של ה M50 לא תמיד מדוייק/חד כמו הסוני אבל לפחות כל הצלילים שאני מצפה שיהיו בשיר נמצאים שם.
הסוני לא אזניות רעות. הן היו איכותיות, נוחות יותר מה M50, נאות למראה ועם כבל לטלפון אבל בשביל $200, אני מצפה שיעוף לי הראש מהתרגשות מהמוסיקה מידי פעם ולא לחפש מה חסר בשיר מידי פעם. אה, ואל תשכח את הקטע עם ה cup הרדוד שהאוזן שלי נגעה בפלסטיק, זה היה די מרגיז. וקשה להחליף רפידות לסוני, אם בכלל אפשרי.
הייתי אומר שמבחינת איכות אודיו הסוני וה M50 כמעט שקולות כאשר מוסיפים לסוני אקולייזר וה M50 ב flat, עם נטייה ל M50 שקצת טובות יותר בכללי. אבל מצד שני, ה M50 עלו חצי, יש להן באס והן לא מעצבנות אותי ולא נותנות הרגשה שחסרים פרטים בשיר.
לאוהבי מידים, הסוני יהיו טובות. אני אוהב לשמוע בווליום קצת גבוה ואז המידים משתלטים וקשה להבחין בפרטים בבאס ובגבוהים. שתי האזניות הן פשרה אבל ב M50 הפשרה פחות כואבת אפילו בלי להתחשב במחיר.

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #8 

ואוו, טוב לדעת על אמזון.
עדיין לא יצא לי לקנות מהם בגלל החששות של מה קורה אם יש בעיות כלשהן.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #9 

השירות הזה הוא סטנדרט , פשוט אצלנו המצב רע , אבל יש לציין שהוא משתפר עם הזמן , לגבי האוזניות , גם לי יש את הסוני ואני דווקא מרגיש שיש להן באס מדוייק יחסית ולא נפוח , מהשוואה שאני עשיתי עם ה M50 , נהניתי בהרבה עם הסוני , אבל כמו שאומרים , על טעם ועל ריח...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”