מה להגיד, למרות שהן היו אזניות ברורות עם פירוט מצויין, נוחות, נעימות לשימוש בנסיעה בתחבורה ציבורית כי גם נראות טוב וכו', לא הייתי ממש מרוצה.
לאזניות, אין באס. פשוט אין. זה לא שהדרייברים לא מסוגלים להתמודד עם באס, כי כאשר העלתי את הבאס באקולייזר (בערך ב 6-7db לפחות), שומעים באס מהודק ונחמד אבל עדיין ללא הרחבה לתחום הנמוך, זה שמרעיד את הגולגולת כמו שצריך בשירים שהתכוונו לעשות את זה.
חוץ מזה, האזניים שלי, אמנם קצת גדולות מהממוצע אבל לא ענקיות, בשמיעה ממושכת, אני התחלתי להרגיש את קצה האוזן נוגע בפלסטיק שליד הדרייבר (שמכוסה ברשת לא נעימה במיוחד).
ראיתי בימים האחרונים את המבצע על ה M50 ונדלקתי.
בקיצור, היום בבוקר, כתבתי מייל לאמזון שאני לא בארה"ב, אין לא את האריזה המקורית אבל הייתי מעוניין להחזיר את האזניות בשל הסיבות שכתבתי כאן. לא להאמין על אמזון: תוך איזה שעתיים ענו לי (וזה לילה אצלם, כן) שאין בעיה. שים את האזניות באיזה קרטון, תשלח ואנחנו מוציאים לך החזר. גם תגיד לנו כמה עלה לך המשלוח ונחזיר לך גם על זה. פשוט לא יאומן. אפילו לא הייתי סגור ב 100% על זה שאני רוצה להחזיר אותן, ניסיתי לגשש אם זה בכלל אפשרי.
טוב, טלפון לבאג בקניון פה ליד - שומרים לי את אחד מה M50 האחרונות ובצהריים ארזתי את הסוני, שלחתי בדואר וקפצתי לבאג. אתמול היו להם 20, היום 2 ואני לקחתי את האחרונות.
וואו איזה הבדל!!!
האמת קניתי מגבר Fioo E6 ב ebay כדי להתמודד עם חוסר הבאס בסוני ועוד לא קיבלתי אותו אבל עכשיו אני לא חושב שאני אצטרך אותו...
שורה תחתונה, יותר זולות ב 350 ש"ח והרבה יותר טובות!