כבל אודיו לחיבור בין מחשב למגבר \ סטרימר
-
NimrodHarel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בחדר בו נמצאת המערכת ישנו גם מחשב, המרחק ביניהם די גדול וקבוע.
אני רוצה להשתמש איכשהו ברמקולים כדי לשמוע במחשב, ומקווה למצוא פתרון שלא כולל כבל של 10-15 מטר..
השאלות שלי הן האם ישנו פתרון כזה ? לדוגמה סטרימר ? איך בדיוק זה עובד אני לא מבין בזה כל כך.. ואהיה ושימוש בכבל, האם כבל RCA רגיל מספיק לזה ? תודה רבה על ההתיחסות
אני רוצה להשתמש איכשהו ברמקולים כדי לשמוע במחשב, ומקווה למצוא פתרון שלא כולל כבל של 10-15 מטר..
השאלות שלי הן האם ישנו פתרון כזה ? לדוגמה סטרימר ? איך בדיוק זה עובד אני לא מבין בזה כל כך.. ואהיה ושימוש בכבל, האם כבל RCA רגיל מספיק לזה ? תודה רבה על ההתיחסות
-
NimrodHarel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי זוג רמקולים AR 58b ומגבר SuperScope A260 וכרגע אני משתמש בDVD ככונן דיסקים ורוכש פטיפון חדש .
את הציוד שיש לי אני מחבר בעזרת בננות, RCA זה השם ? אדום ולבן![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
את הציוד שיש לי אני מחבר בעזרת בננות, RCA זה השם ? אדום ולבן
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא אמרת מה הסיבה שאתה לא מעוניין בכבל אבל אם זה אסתטיקה אז אפשר לקנות כבל מספיק ארוך שיהיה אפשר להצמיד אותו לפנלים.
בהנחה שכבל הוא לא בא בחשבון אז אכן סטרימר הוא פתרון. אתה קונה סטרימר שיש לו כרטיס רשת אלחוטי ומזרים את המוזיקה ב WIFI.
בהנחה שכבל הוא לא בא בחשבון אז אכן סטרימר הוא פתרון. אתה קונה סטרימר שיש לו כרטיס רשת אלחוטי ומזרים את המוזיקה ב WIFI.