לא מצאתי שום אתר בעברית שמפרט עליהם ורציתי להשתמש בידע הרחב שפה .
קיבלתי אותם בירושה , הם עובדים מצוין.. רציתי לדעת קצת על הרמה שלהם ועליהם אם אפשר..
תודה
היי נמרוד הראל...(איש המחשבות) ברוך הבא לפורום
ביקשת מידע בעברית לגבי הרמקולים שירשת אבל אין תזכורת לגביהם ברשת
מידע מדויק לגביהם (באנגלית) יש כאן: http://www.classicspeakerpages.net/libr ... tions.html
מעבר לכך, AR ייצרו בעבר רמקולים איכותיים מסדרות האמצע ומעלה,חבר אותם להגברה טרנזיסטורית ותהנה.
זה רמקול מתחילת ה-80 באחד הגלגולים של AR.
הרעיון היה AR3 מודרני וזול, אבל יצא רק הזול.
זה לא אומר שהוא רע, אבל ממש לא מוסיקלי כמו ה-3 שהוא בעצמו ממוצע.
גם אני קיבלתי לא מזמן כזה, השוותי ל-3 המקורי ומסרתי אותו הלאה.
אם המגבר שלך ישן, חשוב שתבדוק שהוא מתאים לרמקולים 4 אוהם.
אני גם מחזיק AR3 ו-AR-11. ה-AR-58 (לא דגם ה-B) היו הרמקולים האחרונים של AR שהיו שווים משהו. הם יצאו ב-1981 ומיד אח"כ הגיע דגם B. דגם B הוא התדרדרות משמעותית באיכות הרמקולים הנפלאים של החברה הנהדרת הזו שאלה היו שנות פרפורי הגסיסה שלה כיצרנית רמקולים ששווה איזכור. דגם B כולל מיד ריינג' וטוויטר זול, תוצרת יפן וזו הפעם הראשונה ש-AR עשו דבר כזה - במטרה להוזיל עלויות.
דגם AR-58 המקורי - מאוד דומה בביצועים שלו ל-AR-11. אלה שונים לחלוטין מהרמקולים מהתקופה של JBL והסאונד שלהם בהיר ונקי בהרבה. ה-AR-11 רמקולים נפלאים. לדעתי, בין הרצפתיים הקטנים הטובים ביותר שיוצרו. ה-AR-58 קיבל כאן מחמאה רצינית. הם קצת יותר בהירים מה-AR-11 אך לא מביישים את ההיסטוריה המכובדת וקו המוצרים הקודם.
לעומתם: ה-AR-58B הוא מהתלה שיווקית. לאחר שהעולם התרגל לאיכות המעולה של ה-58, AR הוציאו את דגם ה-B. זהו רמקול חסר איכות על גבול הגרוע, לא מאוזן שמתפקד יותר כמו רמקול קבוקי יפני מאשר רמקול אליטה של חברה בוסטונית מפוארת. לא הייתי משקיע בהם שקל! דרך, אגב, יש להם עכבה של 4 אוהם (ולא 8 כמצופה) ויש מגברי וינטאז' שלא סובלים את זה.