ממיר DVB T2 - thomson an608
חפש כאן פוסט אחר שלי (דברים מעניינים שקולטים עם אנטנה על הגג ומגבר תורן).
הממיר הזה קלט שידורי נסיון ב HD שבוצעו לפני כשלושה שבועות בארץ כאשר ממירים שאינם T2 לא זיהו בכלל שיש שידור באותם ערוצים. היו באוויר 5 ערוצי HD שנקלטו רק בממירי T2.
למרבה הצער הניסיון ירד מהאוויר מהר מאד אבל אין ספק שזה עוד יחזור.
הממיר הוא כן T2.
הממיר הזה קלט שידורי נסיון ב HD שבוצעו לפני כשלושה שבועות בארץ כאשר ממירים שאינם T2 לא זיהו בכלל שיש שידור באותם ערוצים. היו באוויר 5 ערוצי HD שנקלטו רק בממירי T2.
למרבה הצער הניסיון ירד מהאוויר מהר מאד אבל אין ספק שזה עוד יחזור.
הממיר הוא כן T2.
מוצר סיני ג'נרי שהדביקו עליו מותג innova בארץ.. אין ממש spec. וזה לא משנה. העובדה היא שהממיר הזה קלט שידור T2 שממירים אחרים בבית שאינם T2 לא קלטו וגם חברי פורום אחרים לא קלטו כי אין להם ממיר T2.
לא היה לי את ה 7002, קראתי עליו ביקורות רעות ונמנעתי לקנות אותו.
לא היה לי את ה 7002, קראתי עליו ביקורות רעות ונמנעתי לקנות אותו.
אני לא ממש בצד הצופה, הערוצים שנקלטים לא מעניינים אותי.
זה יותר מותקן כסוג של גיבוי "שיהיה"...
הצד הטכני הוא המעניין אותי, מה קולטים, מה עוד אפשר אם בכלל להוציא מהממיר הזה, לשחק עם אנטנות ומגברים. זה החלק המעניין
הממשק שלו די סטנדרטי, דומה לאקאי ושאר הזבל שמביאים מסין.
מחר אני אקבל ממיר שהזמנתי באיביי, גם הוא T2, נראה אם תהיה עברית.
זה יותר מותקן כסוג של גיבוי "שיהיה"...
הצד הטכני הוא המעניין אותי, מה קולטים, מה עוד אפשר אם בכלל להוציא מהממיר הזה, לשחק עם אנטנות ומגברים. זה החלק המעניין
הממשק שלו די סטנדרטי, דומה לאקאי ושאר הזבל שמביאים מסין.
מחר אני אקבל ממיר שהזמנתי באיביי, גם הוא T2, נראה אם תהיה עברית.
מה שמוכרים בארץ זה הכל *** מסין עם מדבקות...ממציאים שמות ומדביקים...
הממיר הזה ועוד נוספים שראיתי שהם בודדים עם תמיכה ב-T2 בארץ עולים כאן פי שניים מהזמנה באיביי או באלי-אקספרס...
באמת באסה שירדו שידורי הנסיון אם אלה באמת היו של ישראל...
אולי שמו אותם מוצפנים כמו השיטת שידור בקייב(אוקראינה) שה-T2 שם מוצפן ונקלט רק בממירים מאושרים שהמדינה אישרה להכניס.
גיל37, מערים שהם לא בקו החוף(פ"ת למשל) לדעתך יש סיכוי כלשהו עם אנטנת יאגי יחסית גדולה על גג בניין 4 קומות תלויה על תורן ישן לקלוט איכשהו את קפריסין?
אני מנסה כל יום והאנטנה מכוונת לכיוון הים/ת"א ולא קולט כלום חוץ מישראל...
הממיר הזה ועוד נוספים שראיתי שהם בודדים עם תמיכה ב-T2 בארץ עולים כאן פי שניים מהזמנה באיביי או באלי-אקספרס...
באמת באסה שירדו שידורי הנסיון אם אלה באמת היו של ישראל...
אולי שמו אותם מוצפנים כמו השיטת שידור בקייב(אוקראינה) שה-T2 שם מוצפן ונקלט רק בממירים מאושרים שהמדינה אישרה להכניס.
גיל37, מערים שהם לא בקו החוף(פ"ת למשל) לדעתך יש סיכוי כלשהו עם אנטנת יאגי יחסית גדולה על גג בניין 4 קומות תלויה על תורן ישן לקלוט איכשהו את קפריסין?
אני מנסה כל יום והאנטנה מכוונת לכיוון הים/ת"א ולא קולט כלום חוץ מישראל...
אין לי מושג לגבי הקליטה של קפריסין או של מדינות אחרות . עד עכשיו לא קלטתי כלום חוץ מעידן+ וזה עם 2 אנטנות חדשות שונות על התורן שיש על הגג + מגבר תורן וכבילה חדשה מסוג RG6.
אין לי אפשרות להגיע לחלקים העליונים של התורן לכן אני לא יכול לצבור עוד גובה.
כרגע הפרויקט הזה תקוע כי אני צריך מיקסר וסולם ולא מוצא זמן לטפל בזה.
אנטנה שמכוונת לת"א לא תקלוט לך כי קפריסין היא צפונית-צפונית מערבית לישראל וצריך לכוון את האנטנה במדויק. בנוסף ייתכן שהקיטוב אנכי ולא אופקי ושהאנטנה שמותקנת אצלך לא מתאימה לתדרים שהם משדרים.
ממירי ה T2 בארץ לא עולים כפול מאשר בחו"ל.. לי הוא עלה 245 ש"ח והזמנתי מאיביי ממיר אחר בקצת פחות מ-200 שקל שאם העברית בו תהיה הפוכה או סתם דפוקה, זה כבר לא שווה את ההפרש הקטן במחיר.
קשה לי להאמין שהצפינו את השידורים, היה שם את ערוץ 1 ב HD.. אין שום סיבה שהוא לא יינתן לקליטה חופשית באוויר (יש תמורה לאגרה, לא ? )
אין לי אפשרות להגיע לחלקים העליונים של התורן לכן אני לא יכול לצבור עוד גובה.
כרגע הפרויקט הזה תקוע כי אני צריך מיקסר וסולם ולא מוצא זמן לטפל בזה.
אנטנה שמכוונת לת"א לא תקלוט לך כי קפריסין היא צפונית-צפונית מערבית לישראל וצריך לכוון את האנטנה במדויק. בנוסף ייתכן שהקיטוב אנכי ולא אופקי ושהאנטנה שמותקנת אצלך לא מתאימה לתדרים שהם משדרים.
ממירי ה T2 בארץ לא עולים כפול מאשר בחו"ל.. לי הוא עלה 245 ש"ח והזמנתי מאיביי ממיר אחר בקצת פחות מ-200 שקל שאם העברית בו תהיה הפוכה או סתם דפוקה, זה כבר לא שווה את ההפרש הקטן במחיר.
קשה לי להאמין שהצפינו את השידורים, היה שם את ערוץ 1 ב HD.. אין שום סיבה שהוא לא יינתן לקליטה חופשית באוויר (יש תמורה לאגרה, לא ? )
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
גם אם השידורים היו מוצפנים עדיין היה אפשר לראות שיש אות ואת רשימת הערוצים וה-EPG שלהם, שאותם לא ניתן להצפין עפ"י תקן DVB. אם אתה בכלל לא רואה שיש שידור אז אין שידור.anin_dani כתב: באמת באסה שירדו שידורי הנסיון אם אלה באמת היו של ישראל...
גיל37, מערים שהם לא *** החוף(פ"ת למשל) לדעתך יש סיכוי כלשהו עם אנטנת יאגי יחסית גדולה על גג בניין 4 קומות תלויה על תורן ישן לקלוט איכשהו את קפריסין?
אני מנסה כל יום והאנטנה מכוונת לכיוון הים/ת"א ולא קולט כלום חוץ מישראל......
אני יכול לומר בוודאות שלא כדאי לרכוש ממיר סיני באיביי.
קיבלתי ממיר , אין עברית בתפריטים והעברית במדריך האלקטרוני הפוכה.
גם נראה שאיכות התמונה נמוכה יותר מזו של ה INNOVA.
ההפרש במחיר היה אולי 60 שקל לטובת איביי. לא משתלם.
ההפרש במחיר היה אולי 60 שקל לטובת איביי. לא משתלם.
אכן כך.גיל37 כתב:אני יכול לומר בוודאות שלא כדאי לרכוש ממיר סיני באיביי.
ההפרש במחיר היה אולי 60 שקל לטובת איביי. לא משתלם....
גם אני נפלתי על אחד כזה...
והאיכות שידור דרכו לעומת הוט באמת על הפנים.
מישהו מכיר או שיש לו נסיון עם ממיר thomson 608
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=117621
תודה!
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=117621
תודה!
Re: תומפסון 608
זה תלוי מה אתה מחפש.Nash13 כתב:אם תמפסון 608 הוא ממיר פח
אז איזה ממיר כן היית ממליץ עליו?...
אם אתה רוצה לקלוט את השידורים העתידיים בתקן T2 אין מבחר גדול במיוחד.
בדרך כלל הממירים של KONKA טובים אבל ממיר ה - T2 שלהם סובל מסיניות-יתר ובלי עדכון גרסה משמעותי הוא פשוט לא ממיר טוב.
בקיצור, אין לי ממיר שמומלץ באמת כרגע, אולי רק טלוייזיה עם ממיר מובנה.