התייעצות מזגן מיני מרכזי לדירה
היי
קיבלתי הצעת מחיר למזגן מיני מרכזי 4 כ״ס ואני רוצה להתייעץ אתכם
מזגן של אחת החברות לבחירתי: טורנדו / תדיראן / אלקטרה
מחיר המזגן: 7,000 ש״ח
דמפרים לחדרים: 1,500 ש״ח
התקנה: 3,500 ש״ח
סגירה גבס רגילה ללא תוספות מיוחדות: 4,000 ש״ח
1. מה דעתכם על המחירים ?
2. היה לי בעבר מיני מרכזי של אלקטרה ולא הייתי מרוצה, התקלקל מהר ונזילות, מה שכן הוא היה שקט וקריר טוב מאוד, האם לדעתכם כדאי ללכת על טורנדו או תדיראן ?
קיבלתי הצעת מחיר למזגן מיני מרכזי 4 כ״ס ואני רוצה להתייעץ אתכם
מזגן של אחת החברות לבחירתי: טורנדו / תדיראן / אלקטרה
מחיר המזגן: 7,000 ש״ח
דמפרים לחדרים: 1,500 ש״ח
התקנה: 3,500 ש״ח
סגירה גבס רגילה ללא תוספות מיוחדות: 4,000 ש״ח
1. מה דעתכם על המחירים ?
2. היה לי בעבר מיני מרכזי של אלקטרה ולא הייתי מרוצה, התקלקל מהר ונזילות, מה שכן הוא היה שקט וקריר טוב מאוד, האם לדעתכם כדאי ללכת על טורנדו או תדיראן ?
יש למישהו ניסיון עם טורנדו ואו תדיראן מבחינת שירות, רעש המזגן, תקלות, נזילות או כל דבר אחר ?
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לי יש שני מזגנים מרכזיים של תדיראן כ-6 שנים (לא אינוורטר לצערי).mooz כתב:יש למישהו ניסיון עם טורנדו ואו תדיראן מבחינת שירות, רעש המזגן, תקלות, נזילות או כל דבר אחר ?...
עד עכשיו לא היתה שום תקלה משמעותית. באחד מהם השלט הפסיק לעבוד (נאלצתי לשלם כ100 שח על שלט חדש).
התקלה השניה היתה רטיבות/לחות ביציאה של אחד מפתחי המזגן. מבחינת שירות לא הצלחתי להשיג אותם במשך כיומיים פשוט לא ענו לי לטלפון. בסוף הזמנתי טכנאי פרטי.
מבחינת רעש - המזגן שקט מאד ולא היו נזילות עד עכשיו. אני חושב שיש משמעות יותר גדולה לאיכות ההתקנה מאשר לחברת המזגנים במקרה של שתי החברות הנל.
תודה אייל
לפני ארבע שנים (דירה אחרת) קניתי מזגן מיני מרכזי והאינוורטר היה יקר מאוד וויתרתי עליו
היום חשבתי שהמחיר של האינוורטר ירד מעט אבל בדיוק להיפך, המחירים רק עלו וכנראה אוותר על האינוורטר שוב לצערי, בכל זאת המחיר כפול, עולה סביב ה 14 אלף במקום 7 לרגיל
לגבי ההתקנה אתה צודק, גם אני חושב שאיכות ההתקנה משפיעה מאוד, הבעיה בתחום הזה שכמעט כל המתקינים מזלזלים בהתקנה שאינה מושלמת
לפני ארבע שנים (דירה אחרת) קניתי מזגן מיני מרכזי והאינוורטר היה יקר מאוד וויתרתי עליו
היום חשבתי שהמחיר של האינוורטר ירד מעט אבל בדיוק להיפך, המחירים רק עלו וכנראה אוותר על האינוורטר שוב לצערי, בכל זאת המחיר כפול, עולה סביב ה 14 אלף במקום 7 לרגיל
לגבי ההתקנה אתה צודק, גם אני חושב שאיכות ההתקנה משפיעה מאוד, הבעיה בתחום הזה שכמעט כל המתקינים מזלזלים בהתקנה שאינה מושלמת
לי יש מזגנים של תדיראן (לא מרכזי, מזגן בכל חדר) בערך שנתיים, ולא הייתה אפילו חצי תקלה. הם שקטים, מקררים/מחממים במהירות, לא היו נזילות אז לא היה לי צורך בשירות שלהם.mooz כתב:יש למישהו ניסיון עם טורנדו ואו תדיראן מבחינת שירות, רעש המזגן, תקלות, נזילות או כל דבר אחר ?...