איך אפשר לברר סטטוס של חבילה שנשלחה מסינגפור?
נשלחה אלי חבילה מסינגפור בדואר רשום.
באתר של סינגפור נמסר שהחבילה נשלחה לישראל ב11\5.
אני לא רואה שום זכר לחבילה בדואר ישראל - למישהו יש מושג האם ניתן לעקוב אחרי החבילה
באתר של דואר ישראל?
איך אני יכול לדעת אם החבילה נכנסה לישראל?
תודה
אני לא רואה שום זכר לחבילה בדואר ישראל - למישהו יש מושג האם ניתן לעקוב אחרי החבילה
באתר של דואר ישראל?
תודה
זה לא מבשר טובות.HT-Assaf כתב:אם זה רשום עם סיומת SG, זה אמור להופיע באתר של דואר ישראל ברגע שיגיע, בדרך כלל זה מהיר מסינגפור.
בדיוק עכשיו חבילה שנשלחה אלי ב-8/11 עזבה את סינגפור ב-10/11 והגיעה ב-21/11 לסניף (לפי האתר של דואר ישראל)....
מה אני יכול לעשות במקרה שאין סטטוס בדואר ישראל?
התקשרתי לסניף המרכזי לא מכירים את החבילה.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
https://play.google.com/store/apps/deta ... ackchecker
אפליקציה מצויינת. כשהזמנתי את המכשיר שלי, הזנתי את מס' מעקב והאפ' רשמה לי מתי יצא החבילה, מתי התקבלה לדואר המרכזי ומתי הגיעה לסניף הקרוב לביתי. הלכתי לאסוף את החבילה לפני שקיבלתי פתק אדום הביתה.
אפליקציה מצויינת. כשהזמנתי את המכשיר שלי, הזנתי את מס' מעקב והאפ' רשמה לי מתי יצא החבילה, מתי התקבלה לדואר המרכזי ומתי הגיעה לסניף הקרוב לביתי. הלכתי לאסוף את החבילה לפני שקיבלתי פתק אדום הביתה.
"על החתום...."
יש לי את האפליקציה.Hertz33 כתב:https://play.google.com/store/apps/deta ... ackchecker
אפליקציה מצויינת. כשהזמנתי את המכשיר שלי, הזנתי את מס' מעקב והאפ' רשמה לי מתי יצא החבילה, מתי התקבלה לדואר המרכזי ומתי הגיעה לסניף הקרוב לביתי. הלכתי לאסוף את החבילה לפני שקיבלתי פתק אדום הביתה....
ממש מוזר שלא עודכן סטטוס שהחבילה הגיעה לישראל.
דואר ישראל זה מוסד ממש ארכאי - מתנהל כמו מכולת שכונתית וזה עוד מוציא שם רע למכולת
יש לי ניסיון עם חבילות מארה"ב - שם אחרי שבוע אני רואה שהחבילה הגיעה לארץ.
מה שאפשר לעשות זה לחכות עוד שבוע ולבדוק, חוץ מזה אין מה לעשות. יכול להיות שזה נתפס במכס ואז זה עוד עיכוב.
אני עדיין מחכה לדברים שהזמנתי מאיביי לפני יותר מחודשיים. אני לא פותח קייס כי זה דברים של 2 דולר וכו.
לפעמים פשוט החבילות צצות אחרי חודשיים שלושה.
אני עדיין מחכה לדברים שהזמנתי מאיביי לפני יותר מחודשיים. אני לא פותח קייס כי זה דברים של 2 דולר וכו.
לפעמים פשוט החבילות צצות אחרי חודשיים שלושה.
דואר ישראל איבדו לי השנה חבילה מסינגפור.embedded כתב:נשלחה אלי חבילה מסינגפור בדואר רשום.
באתר של דואר ישראל?
תודה...
בכל מקרה, כשזה מגיע אז זה מופיע באתר דואר ישראל תמיד.
אין מה לעשות מלבד להמתין.
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אכן חבילות ממזרח הרחוק הן רולטה רוסית. אני למשל הזמנתי סמארטפון שעלה 550 דולר והגיע אלי אחרי 6 ימים(מעין שיא אפשר לומר) ויש אנשים שאחרי חודש וחצי עדיין מחכים.
לגבי האפליקציה, אם אני זוכר נכון צריך להגדיר שם שתעקוב אחרי התנועות בדואר ישראל. כמו כן האם מצויין באפליקציה שהחבילה יצאה מסינגפור?
לגבי האפליקציה, אם אני זוכר נכון צריך להגדיר שם שתעקוב אחרי התנועות בדואר ישראל. כמו כן האם מצויין באפליקציה שהחבילה יצאה מסינגפור?
"על החתום...."
כן, הגדרתי שתעקוב אחרי דואר ישראל.Hertz33 כתב:אכן חבילות ממזרח הרחוק הן רולטה רוסית. אני למשל הזמנתי סמארטפון שעלה 550 דולר והגיע אלי אחרי 6 ימים(מעין שיא אפשר לומר) ויש אנשים שאחרי חודש וחצי עדיין מחכים.
לגבי האפליקציה, אם אני זוכר נכון צריך להגדיר שם שתעקוב אחרי התנועות בדואר ישראל. כמו כן האם מצויין באפליקציה שהחבילה יצאה מסינגפור?...
אני כבר בודק ישירות בדואר ישראל כי אני חושב שאולי האפליקציה מזייפת.