מחפש רעיון לתליית תמונה במרחק 10 ס"מ מהקיר
אני רוצה להסתיר מזגן קיר מכוער שלא עובד ע"י תמונה. (100X70).
אין אפשרות להסיר אותו (דירה שכורה).
לשם כך אני צריך לתלות את התמונה במרחק 10 ס"מ מהקיר.
יש למשהו איזה פתרון לתליה?
חשבתי עם איזה U ממתכת באורך 10 ס"מ, אבל אני לא יודע איפה להשיג כאלה.
אין בעיה להבריג ברגים במסגרת של התמונה מאחורה, העובי של המסגרת הוא כ-1.5 ס"מ.
אין אפשרות להסיר אותו (דירה שכורה).
לשם כך אני צריך לתלות את התמונה במרחק 10 ס"מ מהקיר.
יש למשהו איזה פתרון לתליה?
חשבתי עם איזה U ממתכת באורך 10 ס"מ, אבל אני לא יודע איפה להשיג כאלה.
אין בעיה להבריג ברגים במסגרת של התמונה מאחורה, העובי של המסגרת הוא כ-1.5 ס"מ.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9051
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
זווית כמו של מתלה של מדף באורך שאתה צריך תעשה את העבודה פיקס וגם תחזיק את המשקל וגם תהיה נסתרת מהעין.
אם אתה לא רוצה שהתמונה תשב על המזגן שים 2 למעלה ועד אחד למטה באמצע וכך לא יהיו לך תזוזות מיותרות.
אם אתה לא רוצה שהתמונה תשב על המזגן שים 2 למעלה ועד אחד למטה באמצע וכך לא יהיו לך תזוזות מיותרות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אולי הפתרון הזה יותר פשוט, וגם אין חשש מבחינת נפילת התמונה, ואתה מספק לעצמך את ההתרחקות מהקיר שאתה רוצה. לא מבטיח שזה אסטתי לחלוטין מהצד, אך גם המזגן שיש שם לא מדהים לפי התיאור שלך. אגב, זה פתרון נורא נורא זול - סה''כ 2 חתיכות עץ מתאימות, לחצות באלכסון, לקדוח, לחבר עם בורג למסגרת מצד אחד, ומצד שני שתי דיבלים(או יותר, תלוי בתמונה וכו') וכנ''ל כמה ברגים...מצרף קישור בו תמצא את הסבר:
http://www.popularmechanics.com/home/im ... or/4337905
בהצלחה
http://www.popularmechanics.com/home/im ... or/4337905
בהצלחה
תודה על הרעיונות,
זה עזר מאוד, או שאני אתלה על שני ווים עם חוט קשירה ישירות מהקיר בדומה למה שהגינגי הציע, והתמונה תשען על המזגן.
או לתלות 2 תומכי מדף באורך מתאים ומהקצה שלהם לתלות את התמונה על חוט.
כי אין דרך לחבר עם זווית אחת גם את התמונה וגם את הקיר (צריך U בשביל זה).
זה עזר מאוד, או שאני אתלה על שני ווים עם חוט קשירה ישירות מהקיר בדומה למה שהגינגי הציע, והתמונה תשען על המזגן.
או לתלות 2 תומכי מדף באורך מתאים ומהקצה שלהם לתלות את התמונה על חוט.
כי אין דרך לחבר עם זווית אחת גם את התמונה וגם את הקיר (צריך U בשביל זה).
זה המתקן שיצא בסוף. בתמונה זה נראה עקום, אבל התמונה תלויה ישר
חיברתי גם לולאות מאחורי התמונה שיתפסו על הלולאות התלויות. ככה שלא רואים את המתלים בכלל.
למי שהבחין חיברתי רק בורג אחד, אבל התמונה יחסית קלה וללא זכוכית אז זה ממש לא משנה.
חיברתי גם לולאות מאחורי התמונה שיתפסו על הלולאות התלויות. ככה שלא רואים את המתלים בכלל.
למי שהבחין חיברתי רק בורג אחד, אבל התמונה יחסית קלה וללא זכוכית אז זה ממש לא משנה.