Sennheiser Momentum לקנות ON ear או OVER ear ?
http://en-de.sennheiser.com/momentum-on-ear
http://en-de.sennheiser.com/over-ear...omentum-stereo
אני מתלבט בין שניהם, ההתלבטות שלי היא כזאת, ה ON ear יותר קלות וקופמקטיות ואפשר לצאת איתן לרחוב לא מסורבל, אבל זה מעל האוזן כזה ובוא נגיד שכולם שומעים את מה שאני שומע
ה over ear על כל האוזן יותר נוחות ואוטם רעשים יותר טוב, אבל יותר כבדות וגדולות פחות להסתובב איתם ברחוב
http://en-de.sennheiser.com/over-ear...omentum-stereo
אני מתלבט בין שניהם, ההתלבטות שלי היא כזאת, ה ON ear יותר קלות וקופמקטיות ואפשר לצאת איתן לרחוב לא מסורבל, אבל זה מעל האוזן כזה ובוא נגיד שכולם שומעים את מה שאני שומע
ה over ear על כל האוזן יותר נוחות ואוטם רעשים יותר טוב, אבל יותר כבדות וגדולות פחות להסתובב איתם ברחוב
"ובוא נגיד שכולם שומעים את מה שאני שומע"
הגזמת, זה עדיין אוזניות אטומות. מידת הדליפה תהיה תלויה בלחיצה של הקשת ובסוג הרפידות. אבל כן, המומנטום הרגילות כנראה יותר טובות בזה.
הבעייה בעיניי עם המומנטום הקטנות זה 2 דברים: לא מתקפלות FLAT והקשת לא התכווצה יחד עם הearcups. זה די בעייתי יחסית לאוזניות ניידות אחרות באותה רמת מחיר, כמו הOnkyo ES-FC300/DT1350/T51p/HD25/MDR-10R/ATH-WS99 רק ממה שעולה לי בראש.
הגזמת, זה עדיין אוזניות אטומות. מידת הדליפה תהיה תלויה בלחיצה של הקשת ובסוג הרפידות. אבל כן, המומנטום הרגילות כנראה יותר טובות בזה.
הבעייה בעיניי עם המומנטום הקטנות זה 2 דברים: לא מתקפלות FLAT והקשת לא התכווצה יחד עם הearcups. זה די בעייתי יחסית לאוזניות ניידות אחרות באותה רמת מחיר, כמו הOnkyo ES-FC300/DT1350/T51p/HD25/MDR-10R/ATH-WS99 רק ממה שעולה לי בראש.
כנראה, אתה בטוח מבין יותר ממני באוזניות כמובן בגלל זה באתי לפורום הזה, מה אתה ממליץ לי מבין השניים ?Ilyan כתב:"ובוא נגיד שכולם שומעים את מה שאני שומע"
הבעייה בעיניי עם המומנטום הקטנות זה 2 דברים: לא מתקפלות FLAT והקשת לא התכווצה יחד עם הearcups. זה די בעייתי יחסית לאוזניות ניידות אחרות באותה רמת מחיר, כמו הOnkyo ES-FC300/DT1350/T51p/HD25/MDR-10R/ATH-WS99 רק ממה שעולה לי בראש....
אם אתה מעוניין אני מוכר sennheiser mumentum
נקנו לפני שבוע וחצי.
חדשות !
ללא שימוש בכלל...
0525508487
אביחי
חדשות !
ללא שימוש בכלל...
0525508487
אביחי
Re: אם אתה מעוניין אני מוכר sennheiser mumentum
מאיפה אתה ?djvivo כתב:נקנו לפני שבוע וחצי.
חדשות !
ללא שימוש בכלל...
0525508487
אביחי...
ולמה אתה מוכר אותם ? ואיזה צבע הם ?
מניסיון יש הבדלים לא קטנים ביניהם.
ה OVER EAR מוצלחות יותר מבחינת הצליל, נוחיות ובידוד רעשים - ואפילו איכות בניה ועמידות.
כמובן שהן פחות מוצלחות מבחינת ניידות..
ה OVER EAR הוא הדגם הישן והראשוני, הדגם הנייד הוא חדש יותר ודווקא פחות נחשב.
אני אישית חושב שאם אתה מחפש אוזניות ניידות אז יש אלטרנטיבות משתלמות יותר מהמומנטום (on ear) ובפחות כסף.
ה OVER EAR מוצלחות יותר מבחינת הצליל, נוחיות ובידוד רעשים - ואפילו איכות בניה ועמידות.
אני אישית חושב שאם אתה מחפש אוזניות ניידות אז יש אלטרנטיבות משתלמות יותר מהמומנטום (on ear) ובפחות כסף.
אני בטוח שיש יותר טובות, אבל חוץ מזה שאם צריכות להיות איכותיות הם גם צריכים להיראות טוב כן ? הם צריכים להיות נוחותLQDForce כתב:מניסיון יש הבדלים לא קטנים ביניהם.
אני אישית חושב שאם אתה מחפש אוזניות ניידות אז יש אלטרנטיבות משתלמות יותר מהמומנטום (on ear) ובפחות כסף....
יש הרבה אלמנטים שקובעים פה, אבל עיצוב הוא אחד האלמנטים החשובים אחרי האיכות כמובן