יצאה גרסת תוכנה חדשה לסדרה 8 של פיליפס דגמי 2013
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
amitgv, כל הגרסאות שלהם זה אותו גודל. זה כל ה firmware.
זה גם אותו firmware לסדרה 7 (כמו אצלי).
יש שיפור בביצועים: הטלויזיה נדלקת יותר מהר והתפריטים סוף סוף מגיבים מיידית (או ממש קרוב לזה).
חוץ מזה, היו באגים בפיצ'ר של הדלקה מהירה, אצלי למשל הוא תמיד נדלק עם החלקת תמונה דולקת אז ביטלתי את השימוש בזה. הם כתבו שהם תיקנו משהו בפיצ'ר הזה אבל לא בדקתי.
יש שיפור בביצועים: הטלויזיה נדלקת יותר מהר והתפריטים סוף סוף מגיבים מיידית (או ממש קרוב לזה).
חוץ מזה, היו באגים בפיצ'ר של הדלקה מהירה, אצלי למשל הוא תמיד נדלק עם החלקת תמונה דולקת אז ביטלתי את השימוש בזה. הם כתבו שהם תיקנו משהו בפיצ'ר הזה אבל לא בדקתי.
הבנתי.freedom_il כתב:amitgv, כל הגרסאות שלהם זה אותו גודל. זה כל ה firmware.
חוץ מזה, היו באגים בפיצ'ר של הדלקה מהירה, אצלי למשל הוא תמיד נדלק עם החלקת תמונה דולקת אז ביטלתי את השימוש בזה. הם כתבו שהם תיקנו משהו בפיצ'ר הזה אבל לא בדקתי....
את האמת, למרות שקראתי לא מעט שרשמו בפורום בגרמניה שישנו שיפור ביצועים, אני לא הרגשתי בזה.
אולי זה בגלל שה 8708 עם quad core.
אצלי הדבר הכי משמעותי היה הקישוריות ל hue וזה נפתר לשמחתי. גם 3 אנשים בגרמניה דיווחו שנפתר.
ביצועים ויציבות זה הדבר הכי חשוב.luckyloo כתב:שיפסיקו לשחק בשטויות ויתחילו להשקיע בדברים קצת יותר קריטיים- למשל תמיכה ב SRT עברית....
למה srt לעברית זה קריטי ? ובכל מקרה, זה לא קשור ליצרן, אלא ליבואן שלא משקיע בתכנים בעברית.
דרך אגב, בדכ אין ארוחות חינם. אנשים משלמים ליבואן של סמסונג הרבה מאוד כסף על הפיתוחים בעברית שאין בהם שום תועלת. תרכוש סדרה 8 60 אינץ מהיבואן הרשמי ותשלם מחיר חסר פרופורציה למחיר שלו בעולם.
זה קריטי כי הלך לי האקסטרימר ועכשיו כדי לצפות בתכנים עם תרגום אני צריך לקנות מזרימדיה חדש כשהמסך היה יכול לבצע את זה בקלות ולחסוך לי.
לא חארם? בכל זאת מסך לא זול בכלל.
ואגב יציבות, גם הגרסה הקודמת יציבה, הם רק שיפרו זמן תגובה וכמה דברים שלפחות מבחינתי שוליים מול SRT עברית.
ואגב יציבות, גם הגרסה הקודמת יציבה, הם רק שיפרו זמן תגובה וכמה דברים שלפחות מבחינתי שוליים מול SRT עברית.
חארםluckyloo כתב:זה קריטי כי הלך לי האקסטרימר ועכשיו כדי לצפות בתכנים עם תרגום אני צריך לקנות מזרימדיה חדש כשהמסך היה יכול לבצע את זה בקלות ולחסוך לי.
ואגב יציבות, גם הגרסה הקודמת יציבה, הם רק שיפרו זמן תגובה וכמה דברים שלפחות מבחינתי שוליים מול SRT עברית....
[left]MovieO כתב:תוכל לשלוח לינק לא מצליח למצוא,amitgv1 כתב:--...
תודה...
http://translate.google.com/translate?s ... -verfgbar/
http://www.supportforum.philips.com/en/ ... xx8-series
[/left]
נערך לאחרונה על ידי amitgv1 ב 25/11/2013 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מקווה שגם משפר את האמינותamitgv1 כתב:לא בדקתי.
אצלי פתרו בעית קישוריות בין מנורות ה hue למסך.
אנשים מדווחים על שיפור ביצועים...
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 25/11/2013 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"