ראו בפוסט הזה אזהרה. אין לשדרג את S3 לאנדרואיד 4.3!
לפני שאתחיל לחפור אגיד שאני לא היחיד שחושב כך:
[left]Samsung Galaxy S3 Android 4.3 Update Put on Hold After Masses of Bug Complaints[/left]
[left]Samsung halts shambolic Galaxy S3 Android 4.3 update[/left]
וכו'. תעשו חיפוש.
אז מה בכ"ז חדש ב4.3? דברים מינורים שלא מוציאים שום התפעלות מהמשתמש.
- יש את מסך הנעילה - עכשיו הוא בעל 3 מסכים עם אפשרות להוסיף ווידג'טים. לא את כולם אלא רק כאלו שהותאמו למסך נעילה. פיצ'ר נדרש? אני ממש משתמש בו? לא יודע לומר. למה זה טוב? גם ככה אני מורגל לפתוח את מסך הנעילה ושם יש לי 5 עמודים עם הווידג'טים שלי. לשים את הווידג'ט של לוח-השנה כדי לראות את האג'נדה שלך להיום - אוקיי, נחמד, לא יותר מזה.
- חלון האפשרויות (Settings) מחולק ל4 טאבים Connections | My Device | Account | More.
- בפתיחת וילון ההודעות (notification) בנוסף לכפתור האפשרוריות נוסף כפתור שלוקח אותך לאפשרויות של הפאנל. וואוו ממש התפוצצתי מהפיצ'ר המלהיב הזה.....
- עוד כל מיני שינויי עיצוב. תמונת דמות הצל של איש קשר ללא תמונה שונתה, שינויים לא מורגשים במצלמה.
4.3 אמורה להביא איתה שיפורי ביצועים, אבל הפועל זה מה שקורה:
* להדליק את המכשיר ממצב שינה לוקח המון זמן! אחת התלונות המרכזיות שבגללה סמסונג עצרה את ההפצה. זה קטע מבאס! אתה רוצה להדליק את המכשיר - ואין תגובה! לוחץ על כפתור הבית, על כפתור ההדלקה - וכלום. לפעמים זה לוקח יותר מ40 שניות!!
* לאגים! לאגים! לאגים!
לאגים בהפעלת חייגן, בניגון כל מדיה, במצלמה. כאילו המכשיר תקול.
אבל יש רגעים שהמכשיר עף! כאילו נותנים לך דוגמה לאיך זה צריך להיות וכנראה כך זה יהי ברגע שסמסונג יתקנו את כל הבאגים האלו.
אני מניח שיש עוד אי-אילו שינויים ושיפורים (לכאורה) אבל כמו שאמרתי - המערכת לא בשלה, לא יציבה ולדעתי לא נותנת כל יתרון על גרסת ה4.1.2 הקודמת.
כל חברה נופלת למלכודת ה"שחרור בזמן" למרות שהמוצר לא בשל. כל חברה. מייקרוסופט עם מערכות הפעלה מבוגבגות (ע"ע ויסטה, 8, וכד'), אפל (ע"ע iOS 7) וגם סמסונג. בד"כ יוצא שידרוג תיקון מיד לאחר מכן.
אז עכשיו נחכה ל4.3.1, אם לא אעבור לווינדוס פון עד אז...