התקנת עידן+ בנוסף לשירותים של יס
ותודה על התגובה כמה עולה ?זורו44 כתב:-הום סנטר
איכות פנומנלית.
לוקחת את יס בקטנה....
בנוסף יש לי תופעה מוזרה שיש פעמים שאני לא רואה טוב בסרטים או תכניות ספציפיות זה בעיה בשידור של יס נכון ? אפשר לעשות עם זה משהו ?
תגדיר מה זה "לא רואה טוב"
יכול להיות תקלה בטלויזיה, יכול להיות בעיה בחיבור בין הטלויזיה לממיר, יכול להיות ממיר תקול, יכול להיות הפרעות בקליטה (קורה במזג אוויר מאד מעונן וגשום אצל YES), יכול להיות תקלה בערוץ המשודר.
נראה לי שעדיף לפנות לשירות של YES אם זה מפריע לך.
יכול להיות תקלה בטלויזיה, יכול להיות בעיה בחיבור בין הטלויזיה לממיר, יכול להיות ממיר תקול, יכול להיות הפרעות בקליטה (קורה במזג אוויר מאד מעונן וגשום אצל YES), יכול להיות תקלה בערוץ המשודר.
נראה לי שעדיף לפנות לשירות של YES אם זה מפריע לך.
אוקיי תודה אז אני אוותר על החיבור לעידן פלוס אבל אם כבר אתה מתמחה בתחום אז אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה השניה שהיא מדוע אני רואה באופן ירוד מאוד תכנים מסויימים שמשודרים ביסJEXY כתב:אין שום סיבה הגיונית להתחבר לעידן + במקביל לשידור YES...
מי שאומר שרואים יותר טוב כנראה נוסע על מרצדס שזה הכי טוב, ואוכל אנטריקוט כי זה הכי טוב, ולובש דולצ'ה וגבאנה כי זה הכי טוב......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
השידור ב-MPEG 4 איכותי יותר. לצפות בו במקביל ל-YES זה סה"כ לחיצה על השלט בטלוויזיה, אבל כן, לרוב האנשים זה לא משמעותי.JEXY כתב:אין שום סיבה הגיונית להתחבר לעידן + במקביל לשידור YES...
מי שאומר שרואים יותר טוב כנראה נוסע על מרצדס שזה הכי טוב, ואוכל אנטריקוט כי זה הכי טוב, ולובש דולצ'ה וגבאנה כי זה הכי טוב......
כלומר מה עליי לעשותכדי לחפרעל האיכות ?asaf23 כתב:השידור ב-MPEG 4 איכותי יותר. לצפות בו במקביל ל-YES זה סה"כ לחיצה על השלט בטלוויזיה, אבל כן, לרוב האנשים זה לא משמעותי.JEXY כתב:אין שום סיבה הגיונית להתחבר לעידן + במקביל לשידור YES...
מי שאומר שרואים יותר טוב כנראה נוסע על מרצדס שזה הכי טוב, ואוכל אנטריקוט כי זה הכי טוב, ולובש דולצ'ה וגבאנה כי זה הכי טוב.........
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
השדור ביס של 10-11-22 למעט 511asaf23 כתב:השידור ב-MPEG 4 איכותי יותר. לצפות בו במקביל ל-YES זה סה"כ לחיצה על השלט בטלוויזיה, אבל כן, לרוב האנשים זה לא משמעותי.JEXY כתב:אין שום סיבה הגיונית להתחבר לעידן + במקביל לשידור YES...
מי שאומר שרואים יותר טוב כנראה נוסע על מרצדס שזה הכי טוב, ואוכל אנטריקוט כי זה הכי טוב, ולובש דולצ'ה וגבאנה כי זה הכי טוב.........
בביט ריט מזעזע,
המסלול לדוגמא:
-מערוץ 10 בסיב אופטי למרכז התקשורת ביס כפר סבא.
שם נדחס ונשלח עם עוד ערוצים ללווין עמוס.
-חוזר דחוס ומפוקסל.
-השדור בעידן בערוץ 10 תאווה לעיניים.
לי זה מאוד משמעותי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אני לא יודע כמה עולה בהום סנטר, אבל באיביי זה עולה פחות מ 7 שקלים:asaf1319 כתב:ותודה על התגובה כמה עולה ?זורו44 כתב:-הום סנטר
איכות פנומנלית.
לוקחת את יס בקטנה.......
http://www.ebay.com/itm/DVB-T-TV-HDTV-5 ... 5aec5b2c4b
פשוט תקנה ותנסה.