M50 ב 399 ₪
עם הסליל זה סהכ 3מטר ??? כולל
או 1.2 מטר בלבד נטו???
במה הם מיוחדות
לא חושב שהם לרמה אודיופילית
בברכה
עדכון 26.12.2013
קניתי אותם ולא מצטער לרגע בהחלט מתקרבות בצליל שלהם לפי 3 מהמחיר שלהם כיום 399
כל הספקות שלי נעלמו קראו בהמשך
הפתעה הגדולה ביותר שלי -לקבל אוזניות מדהימות כבר מהרגע הראשון נשמעות טוב
או 1.2 מטר בלבד נטו???
במה הם מיוחדות
לא חושב שהם לרמה אודיופילית
בברכה
עדכון 26.12.2013
קניתי אותם ולא מצטער לרגע בהחלט מתקרבות בצליל שלהם לפי 3 מהמחיר שלהם כיום 399
כל הספקות שלי נעלמו קראו בהמשך
הפתעה הגדולה ביותר שלי -לקבל אוזניות מדהימות כבר מהרגע הראשון נשמעות טוב
נערך לאחרונה על ידי SONYES ב 26/11/2013 7:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לי את ה m35. ההבדל יהיה שמיע בכל סוגי התוכן?
כמה עדכונים למתעניינים:
1 - הדגם בקישור הוא הדגם הלא מסולסל (זו טעות בתיאור, הכבל הוא 3.5M אורך).
2 - הדגם עם הכבל המסולסל נקרא M50C ולא M50SC.
3 - למרות שרשום באתר שה-M50C לא במבצע, גם הן במבצע ועולות 399.
4 - נשארו זוגות בודדים ביותר של הדגם עם הכבל המסולסל. אני החלטתי לקנות זוג לעצמי למשרד (וכבל מסולסל חשוב לי מאוד למשרד), ונסעתי לסניף גן-שמואל לרכוש ולא היה להם את הדגם עם הכבל הזה אלא רק הכבל הישר (בשחור ובאדום אם מישהו מתעניין). אחרי בדיקה במחשב התברר שהסניף הקרוב ביותר שיש בו את זה הוא זיכרון ואני דאגתי לקחת להם את הזוג האחרון
אני לא זוכר את הסניפים שהיו ברשימה, אבל היו מעט מאוד סניפים שנותרו בהם אלה עם הכבל המסולסל - אני ממליץ להתקשר לוודא אם חשוב לכם שהכבל יהיה דווקא זה.
5 - אני חייב לציין שהרושם הראשוני שלי מהן דיי מוצלח. ישירות מהאריזה מרושם ראשוני של מעט מאוד זמן - הן נשמעות בהחלט טוב מאוד והן קלות לדחיפה (ה-sansa שלי דוחף אותן דיי יפה וזה נשמע מצוין למחיר המצחיק של השילוב הזה). מה שבטוח, האוזניות האילו מיועדות לחובבי באס (שאני לא בינהם) - אבל בתור אוזניות שמיועדות לדחיפה מהנגן במשרד אני חושב שהן בהחלט יעשו את העבודה. מבחינת הנוחות יש מה לשפר, אבל הן חדשות לגמרי מהאריזה אז זה לא הוגן לשפוט אותן כרגע. הן מזכירות לי את ה-HD280Pro שהיו לי לפני הרבה שנים (גם במראה הן דיי דומות, גם בלחץ על האוזניים, וגם הצליל חולק דברים מסוימים
).
ביחס למחיר המצחיק (האוזניות הזולות ביותר שרכשתי כבר הרבה מאוד זמן), לדעתי זה no brainer.
אגב, הכבל הוא 1.2m מסולסל. כשמותחים אותו הוא אמור להגיע ל-3m.
1 - הדגם בקישור הוא הדגם הלא מסולסל (זו טעות בתיאור, הכבל הוא 3.5M אורך).
2 - הדגם עם הכבל המסולסל נקרא M50C ולא M50SC.
3 - למרות שרשום באתר שה-M50C לא במבצע, גם הן במבצע ועולות 399.
4 - נשארו זוגות בודדים ביותר של הדגם עם הכבל המסולסל. אני החלטתי לקנות זוג לעצמי למשרד (וכבל מסולסל חשוב לי מאוד למשרד), ונסעתי לסניף גן-שמואל לרכוש ולא היה להם את הדגם עם הכבל הזה אלא רק הכבל הישר (בשחור ובאדום אם מישהו מתעניין). אחרי בדיקה במחשב התברר שהסניף הקרוב ביותר שיש בו את זה הוא זיכרון ואני דאגתי לקחת להם את הזוג האחרון
אני לא זוכר את הסניפים שהיו ברשימה, אבל היו מעט מאוד סניפים שנותרו בהם אלה עם הכבל המסולסל - אני ממליץ להתקשר לוודא אם חשוב לכם שהכבל יהיה דווקא זה.
5 - אני חייב לציין שהרושם הראשוני שלי מהן דיי מוצלח. ישירות מהאריזה מרושם ראשוני של מעט מאוד זמן - הן נשמעות בהחלט טוב מאוד והן קלות לדחיפה (ה-sansa שלי דוחף אותן דיי יפה וזה נשמע מצוין למחיר המצחיק של השילוב הזה). מה שבטוח, האוזניות האילו מיועדות לחובבי באס (שאני לא בינהם) - אבל בתור אוזניות שמיועדות לדחיפה מהנגן במשרד אני חושב שהן בהחלט יעשו את העבודה. מבחינת הנוחות יש מה לשפר, אבל הן חדשות לגמרי מהאריזה אז זה לא הוגן לשפוט אותן כרגע. הן מזכירות לי את ה-HD280Pro שהיו לי לפני הרבה שנים (גם במראה הן דיי דומות, גם בלחץ על האוזניים, וגם הצליל חולק דברים מסוימים
).
ביחס למחיר המצחיק (האוזניות הזולות ביותר שרכשתי כבר הרבה מאוד זמן), לדעתי זה no brainer.
אגב, הכבל הוא 1.2m מסולסל. כשמותחים אותו הוא אמור להגיע ל-3m.
קודם כל תתחדש. אבל רגע שנייה, משהו לא מסתדר לי, יש פה ביקורתanatoli15 כתב: מה שבטוח, האוזניות האילו מיועדות לחובבי באס (שאני לא בינהם)...
שקבעה חד-משמעית: "איכות הסאונד מרשימה ביותר ומנחיתה את המאזין לרצפת האולפן גם אם הוא אינו נוכח בו בזמן ההאזנה. איזון מושלם לאורך כל ספקטרום התדרים ובסים מדוייקים בצורה מדהימה" וגם גיבתה את זה במדידות עד כדי "גם כאן ערכתי השווה לאוזניות אחרות וגיליתי שה-M50 פשוט משאירות מאחור דגמים יקרים ויוקרתיים מהם (לכאורה)"
אתה מעז לערער על הקביעות האלה?? זה הרי כל-כך פשוט, יש גרף ומה שרואים זה מה ששומעים, לא?
מעז לערער?! אתה צוחק נכון?
אגב, אני רואה פה:
http://www.hometheater.co.il/images/art ... ectrum.jpg
בדיוק מה שאני מתאר. אוזניות שמדגישות את הבאס.עלייה של 7dB מתחת ל-300הרץ בהחלט מתאימה למה שאני שומע.
אגב, אני רואה פה:
http://www.hometheater.co.il/images/art ... ectrum.jpg
בדיוק מה שאני מתאר. אוזניות שמדגישות את הבאס.עלייה של 7dB מתחת ל-300הרץ בהחלט מתאימה למה שאני שומע.