עזרה והפעם בבקשה התייחסות
שבת שלום,
ראשית, אני חייב לציין כי חוסר התמיכה שלכם גובל בזילזול במשתמש.
אני לא מעוניין בטלוויזיה יקרה וכאשר פניתי לעזרה פתחתי פעמיים שירשור כדי שמישהו יתן לי את המענה וזאת הפעם השלישית.
אני קניתי טלוויזיה של שארפ 32״ ולאחר מכן החזרתי אותה ותמורה קניתי טלוויזיה של סוני 32״ מסדרת 2013 (סדרת 4)
והיום התוודתי כי לטלוויזיה יש מאות פיקסלים שרופים!!!!! הבעיה נגלתה לי כאשר חיברתי אותו למחשב
ולכן אני פונה לעזרתכם. האם כדאי לי להחזיר אותה ולקנות טלוויזיה אחרת ? ולקנות את הדגם הזה
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130909
בנוסף הבעיה שהכי מטרידה אותי זו הבהירות. לפעמים אני לא רואה טוב בקטעים חשוכים האם יש מסך שיכול לספק אותי כמו שאני רוצה מ2300 ומטה
ראשית, אני חייב לציין כי חוסר התמיכה שלכם גובל בזילזול במשתמש.
אני לא מעוניין בטלוויזיה יקרה וכאשר פניתי לעזרה פתחתי פעמיים שירשור כדי שמישהו יתן לי את המענה וזאת הפעם השלישית.
אני קניתי טלוויזיה של שארפ 32״ ולאחר מכן החזרתי אותה ותמורה קניתי טלוויזיה של סוני 32״ מסדרת 2013 (סדרת 4)
והיום התוודתי כי לטלוויזיה יש מאות פיקסלים שרופים!!!!! הבעיה נגלתה לי כאשר חיברתי אותו למחשב
ולכן אני פונה לעזרתכם. האם כדאי לי להחזיר אותה ולקנות טלוויזיה אחרת ? ולקנות את הדגם הזה
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130909
בנוסף הבעיה שהכי מטרידה אותי זו הבהירות. לפעמים אני לא רואה טוב בקטעים חשוכים האם יש מסך שיכול לספק אותי כמו שאני רוצה מ2300 ומטה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...
לאף מסך אין ״מאות פיקסלים שרופים״. זה לא רק תמוה אלא הצהרה די הזוייה.
לאף מסך אין ״מאות פיקסלים שרופים״. זה לא רק תמוה אלא הצהרה די הזוייה.
סליחה אבל כאשר ראיתי כי מתייחסים לשירשורים שנפתחו ותוך דקות אחדות תגובה זה גרם לי להרגיש רע.oferlaor כתב:אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...
לאף מסך אין ״מאות פיקסלים שרופים״. זה לא רק תמוה אלא הצהרה די הזוייה....
צודק טעות שלי כתבתי את זה כשלא הייתי מרוכז אבל אכן יש המון פיסקלים שרופים ומעניין כי כאשר החלפתי בין היציאות HDMI הבעיה נעלמה מה זה אומר ? האם פשוט החיבור לא בסדר ?
תודה על התגובה
לחיבורים גורם משפיע בהמון בעיות ולפעמים הפיקסלים נתקעים עכשיו כשהבעיה נפתרה אתה יכול להירגע וליהנות מהטלוויזיה.asaf1319 כתב:סליחה אבל כאשר ראיתי כי מתייחסים לשירשורים שנפתחו ותוך דקות אחדות תגובה זה גרם לי להרגיש רע.oferlaor כתב:אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...
צודק טעות שלי כתבתי את זה כשלא הייתי מרוכז אבל אכן יש המון פיסקלים שרופים ומעניין כי כאשר החלפתי בין היציאות HDMI הבעיה נעלמה מה זה אומר ? האם פשוט החיבור לא בסדר ?
תודה על התגובה...
שבת שלום
תודה על התגובה.MovieO כתב:לחיבורים גורם משפיע בהמון בעיות ולפעמים הפיקסלים נתקעים עכשיו כשהבעיה נפתרה אתה יכול להירגע וליהנות מהטלוויזיה.asaf1319 כתב:סליחה אבל כאשר ראיתי כי מתייחסים לשירשורים שנפתחו ותוך דקות אחדות תגובה זה גרם לי להרגיש רע.oferlaor כתב:אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...
תודה על התגובה...
שבת שלום...
כלומר במילים אחרות אם אין לי בעיה לא לפנות לאחריות? גם אם זה בחינם ובמקרה הכי גרוע יחליפו לי מסך ?
- oferlaor
- מנהל

פיקסלים לא נשרפים כמעט כיום. יש לך בעיה אחרת כמו חיבור לא תקין או שאינך מבין מה זה פיקסלים שרופים...
כשחיברתי את המסך למחשב ראיתי את השומר מסך בצבע כחול אבל כמה פיקסלים היו בורוד.oferlaor כתב:פיקסלים לא נשרפים כמעט כיום. יש לך בעיה אחרת כמו חיבור לא תקין או שאינך מבין מה זה פיקסלים שרופים......
בנוסף יש לי תופעת שלג או רעשי תמונה אני לא ממש יודע איך לקרוא לזה וזה קורא באופן ספציפי בתוכניות ספציפיות (המתים המהלכים לדוגמא) וכל מיני סרטים ספציפים
זה לא הגיוני חיברתי אותו לטלוויזיה אחרת עםאותו hdmi וזה לא קרה וחוץ מיזה תופעה שיש במסך אחד לא תעבור למסך אחרת בגלל שהם מחוברים בכבל ....עופרפולק כתב:אולי במחשב יש לך מיליונים של פיקסלים שרופים וזה מועבר לך לטלויזיה .אולי מי יודע ....
אבל תודה על התגובה
- oferlaor
- מנהל