עזרה והפעם בבקשה התייחסות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שבת שלום,
ראשית, אני חייב לציין כי חוסר התמיכה שלכם גובל בזילזול במשתמש.
אני לא מעוניין בטלוויזיה יקרה וכאשר פניתי לעזרה פתחתי פעמיים שירשור כדי שמישהו יתן לי את המענה וזאת הפעם השלישית.
אני קניתי טלוויזיה של שארפ 32״ ולאחר מכן החזרתי אותה ותמורה קניתי טלוויזיה של סוני 32״ מסדרת 2013 (סדרת 4)
והיום התוודתי כי לטלוויזיה יש מאות פיקסלים שרופים!!!!! הבעיה נגלתה לי כאשר חיברתי אותו למחשב
ולכן אני פונה לעזרתכם. האם כדאי לי להחזיר אותה ולקנות טלוויזיה אחרת ? ולקנות את הדגם הזה
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130909
בנוסף הבעיה שהכי מטרידה אותי זו הבהירות. לפעמים אני לא רואה טוב בקטעים חשוכים האם יש מסך שיכול לספק אותי כמו שאני רוצה מ2300 ומטה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...

לאף מסך אין ״מאות פיקסלים שרופים״. זה לא רק תמוה אלא הצהרה די הזוייה.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oferlaor כתב:אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...

...
סליחה אבל כאשר ראיתי כי מתייחסים לשירשורים שנפתחו ותוך דקות אחדות תגובה זה גרם לי להרגיש רע.
צודק טעות שלי כתבתי את זה כשלא הייתי מרוכז אבל אכן יש המון פיסקלים שרופים ומעניין כי כאשר החלפתי בין היציאות HDMI הבעיה נעלמה מה זה אומר ? האם פשוט החיבור לא בסדר ?
תודה על התגובה

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

asaf1319 כתב:
oferlaor כתב:אני מתנצל על הזלזול אבל היחס שלך לקהילה לא להיט. אנשים תורמים מזמנם לעזור לאחרים. אף אחד לא חייב לעזור לך ואם תתנהג לאנשים ככה הם גם לא ירצו לעזור לך...

...
סליחה אבל כאשר ראיתי כי מתייחסים לשירשורים שנפתחו ותוך דקות אחדות תגובה זה גרם לי להרגיש רע.
צודק טעות שלי כתבתי את זה כשלא הייתי מרוכז אבל אכן יש המון פיסקלים שרופים ומעניין כי כאשר החלפתי בין היציאות HDMI הבעיה נעלמה מה זה אומר ? האם פשוט החיבור לא בסדר ?
תודה על התגובה
...
לחיבורים גורם משפיע בהמון בעיות ולפעמים הפיקסלים נתקעים עכשיו כשהבעיה נפתרה אתה יכול להירגע וליהנות מהטלוויזיה.

שבת שלום

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

MovieO כתב:
asaf1319 כתב:

...
תודה על התגובה
...
לחיבורים גורם משפיע בהמון בעיות ולפעמים הפיקסלים נתקעים עכשיו כשהבעיה נפתרה אתה יכול להירגע וליהנות מהטלוויזיה.

שבת שלום
...
תודה על התגובה.
כלומר במילים אחרות אם אין לי בעיה לא לפנות לאחריות? גם אם זה בחינם ובמקרה הכי גרוע יחליפו לי מסך ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

פיקסלים לא נשרפים כמעט כיום. יש לך בעיה אחרת כמו חיבור לא תקין או שאינך מבין מה זה פיקסלים שרופים...

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

oferlaor כתב:פיקסלים לא נשרפים כמעט כיום. יש לך בעיה אחרת כמו חיבור לא תקין או שאינך מבין מה זה פיקסלים שרופים...
...
כשחיברתי את המסך למחשב ראיתי את השומר מסך בצבע כחול אבל כמה פיקסלים היו בורוד.
בנוסף יש לי תופעת שלג או רעשי תמונה אני לא ממש יודע איך לקרוא לזה וזה קורא באופן ספציפי בתוכניות ספציפיות (המתים המהלכים לדוגמא) וכל מיני סרטים ספציפים

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #8 

אולי במחשב יש לך מיליונים של פיקסלים שרופים וזה מועבר לך לטלויזיה .אולי מי יודע .
Sony 1040
Monitor mass

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

עופרפולק כתב:אולי במחשב יש לך מיליונים של פיקסלים שרופים וזה מועבר לך לטלויזיה .אולי מי יודע .
...
זה לא הגיוני חיברתי אותו לטלוויזיה אחרת עםאותו hdmi וזה לא קרה וחוץ מיזה תופעה שיש במסך אחד לא תעבור למסך אחרת בגלל שהם מחוברים בכבל ....
אבל תודה על התגובה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

כדאי שתעשה בדיקת בית. זה לא פיקסלים שרופים אלא כבל לא תקין כנראה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”