עזרה בקניית טלויזית LED.
אהלן חברה,
אנחנו סוף סוף מעוניינים להחליף את הפלאזמה הישנה שלנו.
רציתי עזרה בבחירת טלויזית LED 45-50 חדשה, אין לי מושג בזה לא מבין צריך עזרה. תקציב עד 5000 ש"ח
אשמח לתגובות...
אגב איך הSamsung UA46F6400? מתאימה לפי זאפ..
רציתי עזרה בבחירת טלויזית LED 45-50 חדשה, אין לי מושג בזה לא מבין צריך עזרה. תקציב עד 5000 ש"ח
אשמח לתגובות...
אגב איך הSamsung UA46F6400? מתאימה לפי זאפ..
גש לחנות שמוכרת דגם זה ותבדוק אותה כך תעשה את ההחלטה הנכונה ביותרliadazrad כתב:אהלן חברה,
אשמח לתגובות...
אגב איך הSamsung UA46F6400? מתאימה לפי זאפ.....
אשמח לעוד המלצות חוץ מדגם זהasaf1319 כתב:גש לחנות שמוכרת דגם זה ותבדוק אותה כך תעשה את ההחלטה הנכונה ביותרliadazrad כתב:אהלן חברה,
אשמח לתגובות...
אגב איך הSamsung UA46F6400? מתאימה לפי זאפ........
אני גם מתלבט בין הדגם שציינת לבין lg la660 (הדגם של היבואן הרישמי יקר יותר lg la660y)
אופציה נוספת אם אתה מתעקש על יבואן רישמי אז יש את ה lg la621y סביב אותו מחיר
אני לא מומחה מסכי led אבל אני מאמין שהפערים באיכות התמונה קטנים בשביל להבחין על ידי אדם ממוצע - ול lg יש הרבה יותר תכונות (כמו miracast) ותלת מימד יותר איכותי (לפי מה שהבנתי)
כך שאני נוטה יותר לכיוון lg 660 - אבל כמובן ההחלטה תלויה במה יותר חשוב לך ובאיזה תכנים אתם צופים
אופציה נוספת אם אתה מתעקש על יבואן רישמי אז יש את ה lg la621y סביב אותו מחיר
אני לא מומחה מסכי led אבל אני מאמין שהפערים באיכות התמונה קטנים בשביל להבחין על ידי אדם ממוצע - ול lg יש הרבה יותר תכונות (כמו miracast) ותלת מימד יותר איכותי (לפי מה שהבנתי)
כך שאני נוטה יותר לכיוון lg 660 - אבל כמובן ההחלטה תלויה במה יותר חשוב לך ובאיזה תכנים אתם צופים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
תתחיל אולי במה שחשוב לך?
עוצמת אור? מסך חכם? תלת מימד? Hd? גיימינג? טלוויזיה ערוץ 2?
עוצמת אור? מסך חכם? תלת מימד? Hd? גיימינג? טלוויזיה ערוץ 2?