חדשות רעות למשתמשי XBOX ONE
שלחתי כרגע הודעה בטוויטר ל xboxsupport שאלתי אם האונליין יעבוד בארצנו. זה מה שהם ענו לי
"No support to your region. Pc"
כלומר. אמרו לי שלא ושאקנה מחשב.
האם תהיה דרך כלשהיא לשחק באונליין בארץ מבלי חשש לבאן?
אם יש פיתרון אשמח לעזרה. גם בהודעה פרטית.
"No support to your region. Pc"
כלומר. אמרו לי שלא ושאקנה מחשב.
האם תהיה דרך כלשהיא לשחק באונליין בארץ מבלי חשש לבאן?
אם יש פיתרון אשמח לעזרה. גם בהודעה פרטית.
http://www.ign.com/articles/2013/11/22/ ... e-problems
בכל מקרה לא הפסד גדול הXBOX ONE גם ככה כל הנושא של חיבור לTV ופקודות קוליות לא רלוונטי בישראל, אז נשארים עם מכונה שהיא קצת חלשה יותר וקצת יקרה יותר ולא נותנת ערך מוסף לעומת הPS4
gal-cohen לפי מה שאומרים הdual shock 4 טוב לFPS כמעט כמו אם לא יותר מהשלט של ה-360 כדאי לך לנסות אותו,
בכל מקרה לא הפסד גדול הXBOX ONE גם ככה כל הנושא של חיבור לTV ופקודות קוליות לא רלוונטי בישראל, אז נשארים עם מכונה שהיא קצת חלשה יותר וקצת יקרה יותר ולא נותנת ערך מוסף לעומת הPS4
gal-cohen לפי מה שאומרים הdual shock 4 טוב לFPS כמעט כמו אם לא יותר מהשלט של ה-360 כדאי לך לנסות אותו,
השאלה אם בהמשך תהיה תמיכה ? וכמה זמן זה יקח ....sagioto כתב:http://www.ign.com/articles/2013/11/22/ ... e-problems
gal-cohen לפי מה שאומרים הdual shock 4 טוב לFPS כמעט כמו אם לא יותר מהשלט של ה-360 כדאי לך לנסות אותו,...
וכן אם תהיה תמיכה בארץ זאת תהיה קפיצה רצינית. זה יכול לקחת מספר שנים אם בכלל.
כי אם עשו תמיכה לגרמניה , צרפת וכו'. למה שלא יעשו פה.
אם לא ... כנראה ש PS4.... אחרי 8 שנים של XBOX . =] ה PS4 מדהים גם ככה .
אבל האם יעבוד עם כתובת מפוברקת וסיכוי לבאן ?kingshoko כתב:איזה קשקוש.
יעבוד כמו גדול, בדיוק כמו שעבד בשנים האחרונות ללא כל בעיה.
אין צורך בתמיכה ובטח לא בעברית.
לא בגלל זה עוברים לסוני....
וכל העניין של "חווית הבידור המושלמת" לא נתמכת בישראל. חיבור לממיר. וכו'.
אולי יהיו אנשים שיאפשרו את זה בכל מיני דרכים .אי אפשר לדעת.
למיקרוסופט לא כל כך אכפת מישראל לפי התגובות ששולחים לי בטוויטר
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
נכון לא אכפת להם וזה מובן, לפחות בהתחלה.
תכלס אני קונה קונסולה, אותי לא מעניין "החבילה המושלמת" לא כרגע לפחות.
אני רוצה קונסולת משחקים נטו, עם ממשק LIVE מצווין ואת זה יש להם, טוב יותר לטעמי מסוני.
לא חושב שיהיה באן, אין קשר, עם משחקים מקוריים לא תהיה לנו בעיה לשחק ב LIVE.
בדיוק כמו שלא הייתה בעיה עם ה360 עוד לפני שמיקרוסופט הכירו בנו.
תכלס אני קונה קונסולה, אותי לא מעניין "החבילה המושלמת" לא כרגע לפחות.
אני רוצה קונסולת משחקים נטו, עם ממשק LIVE מצווין ואת זה יש להם, טוב יותר לטעמי מסוני.
לא חושב שיהיה באן, אין קשר, עם משחקים מקוריים לא תהיה לנו בעיה לשחק ב LIVE.
בדיוק כמו שלא הייתה בעיה עם ה360 עוד לפני שמיקרוסופט הכירו בנו.
תפסיקו להטעות אנשים, הכל יעבוד בארץ, מה זה משנה אם חיברת קונסולה לחשמל ואינטרנט בניו יורק או בישראל או בסודן?
הדברים היחידים שלמיטב ידיעתי לא יעבדו בארץ הם אפליקציות שלא תומכות בארץ כמו NETFLIX, אבל יש לציין שיש אפליקציות שכן תומכות בארץ. כמובן שלא יהיה תפריט בעברית (גם בסוני אין). אני רק בספק אם נוכל להוריד משחקים מהחנות האנגלית, אם לא זה יהיה חסרון ענק. אני מקווה שנוכל להוריד תכנים ומשחקים שונים בצורה רגילה כמו שאנחנו עושים באקסבוקס 360 כרגע.
לגבי חיבור הממיר לאקסבוקס, ברור שזה אפשרי, אתה יכול לחבר כל דבר דרך HDMI לאקסבוקס ONE. מה שלא יתמך בארץ זה ה GUIDE כלומר תוכנית השידורים.
בכל אופן לדעתי האקסבוקס ONE יתפקד בדיוק כמו ה XBOX 360 עכשיו בארץ.
אני אישית קונה את שתיהם אבל הלב שלי תמיד היה ותמיד יהיה עם האקסבוקס, זה פשוט קונסולה שנוח יותר וכיף יותר להיות בה, זה מתחיל בשלט המושלם ממשיך למשחקים האקסקלוסיביים המדהימים ונגמר בדשבורד האדיר ובכל החדשנות הקינקט 2.0 וההרגשה של ה NEXT GEN שלסוני לדעתי אין.
הדברים היחידים שלמיטב ידיעתי לא יעבדו בארץ הם אפליקציות שלא תומכות בארץ כמו NETFLIX, אבל יש לציין שיש אפליקציות שכן תומכות בארץ. כמובן שלא יהיה תפריט בעברית (גם בסוני אין). אני רק בספק אם נוכל להוריד משחקים מהחנות האנגלית, אם לא זה יהיה חסרון ענק. אני מקווה שנוכל להוריד תכנים ומשחקים שונים בצורה רגילה כמו שאנחנו עושים באקסבוקס 360 כרגע.
לגבי חיבור הממיר לאקסבוקס, ברור שזה אפשרי, אתה יכול לחבר כל דבר דרך HDMI לאקסבוקס ONE. מה שלא יתמך בארץ זה ה GUIDE כלומר תוכנית השידורים.
אני אישית קונה את שתיהם אבל הלב שלי תמיד היה ותמיד יהיה עם האקסבוקס, זה פשוט קונסולה שנוח יותר וכיף יותר להיות בה, זה מתחיל בשלט המושלם ממשיך למשחקים האקסקלוסיביים המדהימים ונגמר בדשבורד האדיר ובכל החדשנות הקינקט 2.0 וההרגשה של ה NEXT GEN שלסוני לדעתי אין.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
להטעות? הכל יעבוד? NEXT GEN?adir31 כתב:תפסיקו להטעות אנשים, הכל יעבוד בארץ, מה זה משנה אם חיברת קונסולה לחשמל ואינטרנט בניו יורק או בישראל או בסודן?
אני אישית קונה את שתיהם אבל הלב שלי תמיד היה ותמיד יהיה עם האקסבוקס, זה פשוט קונסולה שנוח יותר וכיף יותר להיות בה, זה מתחיל בשלט המושלם ממשיך למשחקים האקסקלוסיביים המדהימים ונגמר בדשבורד האדיר ובכל החדשנות הקינקט 2.0 וההרגשה של ה NEXT GEN שלסוני לדעתי אין....
אתה מדבר אולי על ה 360, לא על ה ONE...
1. נציגי השרות של MS רושמים לך שחור על גבי לבן - לך תקנה PC כי תמיכה מאיתנו לא תקבל.
2. לא כל האפליקציות יעבדו, ומה שכן יעבוד - קיים כבר בכל מכשיר אחר שיש לנו, אפילו במקררים...
3. הקונסולה יצאה עם משחקי השקה גרועים (בלשון המעטה)
4. על איזה NEXT GEN אתה מדבר, אם המשחק DR3 יצא ב 720P , עם 30FPS מקסימום?
המשחק היחיד כרגע שרץ ב 1080P, 30FPS זה ה FORZA החדש, שגם ככה נגוע כולו בתכנים נעולים (לרכישה בנפרד)
5. דור האקסלוסיביים של MS נפסק עם ה XBOX1, ועבר מיד ל PS3.
והדור הזה מסתמן גם הוא במתכונת דומה.
אני אוהב את האקס בוקס שלי מאוד, אבל ה NEXT של MS הוא מוצר מביש, שהתחיל רע מאוד וממשיך רע מאוד.
אני מכבד את מה שאתה אומר ואני אתייחס לכל מה שאמרת:gal-cohen כתב:להטעות? הכל יעבוד? NEXT GEN?adir31 כתב:ן....
1. נציגי השרות של MS רושמים לך שחור על גבי לבן - לך תקנה PC כי תמיכה מאיתנו לא תקבל.
2. לא כל האפליקציות יעבדו, ומה שכן יעבוד - קיים כבר בכל מכשיר אחר שיש לנו, אפילו במקררים...
המשחק היחיד כרגע שרץ ב 1080P, 30FPS זה ה FORZA החדש, שגם ככה נגוע כולו בתכנים נעולים (לרכישה בנפרד)
אני אוהב את האקס בוקס שלי מאוד, אבל ה NEXT של MS הוא מוצר מביש, שהתחיל רע מאוד וממשיך רע מאוד....
1. זה עניין של זמן עד שיהיה תמיכה בישראל, אך גם בלי תמיכה כולנו נהננו מה360 גם כשלא היתה נתמכת בישראל במשך כל השנים.
2. האפליקציות שלא יעבדו אלו אפליקציות שלא נשתמש בהם גם ב PS4, כל הנטפליקס וכדומה למיטב ידיעתי לא עובד ב PS4 וגם אם כן, אין תרגום.
3. הקונסולה יצאה עם משחקי השקה מעולים (לדעתי) ומה שבטוח יותר טובים משל PS4 (אני שחקן FPS מאז ומתמיד וKILLZONE זה האקסקלוסיבי היחידי בינתיים וזה פח אשפה בלשון המעטה כמו שאמרת) ועל זה כולם מסכימים, RYSE, DEAD RISING 3, FORZA 5, ובוא לא נשכח את המשחק הכי נחשק לדור הזה, TITANFALL.
4. אני עדיין לא קיבלתי את ה XBOX ONE אבל לפי התגובות של שחקנים שיש להם את 2 הקונסולות לא מרגישים הבדל בגרפיקה במשחקי ה CROSS PLATFORM ככה שלא משנה כמה יתלוננו על 720 או 1080 וה 30 FPS של DEAD RISING 3 כולם מרוצים ולא רואים הבדל.
5. אתה פשוט טועה אני לא יודע איך אפשר לומר שדור אקסקלוסיבים נגמר כשכולם יודעים ש TITANFALL, GEARS OF WAR, HALO אלו הם אקסקלוסיביים של XBOX ... לסוני נכון לעכשיו אין שום משחק יוצא דופן והכי מצחיק שעד סוף שנת 2014 אין צפי למשחק אקסקלוסיבי טוב, אפילו סטודיו כמו Naughty Dog לא הכריזו על משחק עדיין.
אני מקווה שכל המעריצי סוני יתחילו להבין שאין הבדל בקונסולות אף אחת מהם לא טובה מהשנייה ובטח שלא עכשיו שלפי דעתי לאקסבוקס יש הרבה יותר מה להציע חוץ מה KILLZONE העלוב של סוני, בעתיד זה ישתנה אין לי ספק.
אני מתכוון לרכוש את 2 הקונסולות בדיוק כמו שיש לי את שתי הקונסולות מהדור הקודם. אני לא מעריץ ולא FANBOY של אף אחת מהקונסולות אני באמת מנסה להיות אוביקטיבי ככל שאפשר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אבל האובייקטיביות שלך מתעלמת מעובדות בשטח:adir31 כתב:אני מכבד את מה שאתה אומר ואני אתייחס לכל מה שאמרת:gal-cohen כתב:להטעות? הכל יעבוד? NEXT GEN?adir31 כתב:ן....
אני אוהב את האקס בוקס שלי מאוד, אבל ה NEXT של MS הוא מוצר מביש, שהתחיל רע מאוד וממשיך רע מאוד....
1. זה עניין של זמן עד שיהיה תמיכה בישראל, אך גם בלי תמיכה כולנו נהננו מה360 גם כשלא היתה נתמכת בישראל במשך כל השנים.
2. האפליקציות שלא יעבדו אלו אפליקציות שלא נשתמש בהם גם ב PS4, כל הנטפליקס וכדומה למיטב ידיעתי לא עובד ב PS4 וגם אם כן, אין תרגום.
3. הקונסולה יצאה עם משחקי השקה מעולים (לדעתי) ומה שבטוח יותר טובים משל PS4 (אני שחקן FPS מאז ומתמיד וKILLZONE זה האקסקלוסיבי היחידי בינתיים וזה פח אשפה בלשון המעטה כמו שאמרת) ועל זה כולם מסכימים, RYSE, DEAD RISING 3, FORZA 5, ובוא לא נשכח את המשחק הכי נחשק לדור הזה, TITANFALL.
4. אני עדיין לא קיבלתי את ה XBOX ONE אבל לפי התגובות של שחקנים שיש להם את 2 הקונסולות לא מרגישים הבדל בגרפיקה במשחקי ה CROSS PLATFORM ככה שלא משנה כמה יתלוננו על 720 או 1080 וה 30 FPS של DEAD RISING 3 כולם מרוצים ולא רואים הבדל.
5. אתה פשוט טועה אני לא יודע איך אפשר לומר שדור אקסקלוסיבים נגמר כשכולם יודעים ש TITANFALL, GEARS OF WAR, HALO אלו הם אקסקלוסיביים של XBOX ... לסוני נכון לעכשיו אין שום משחק יוצא דופן והכי מצחיק שעד סוף שנת 2014 אין צפי למשחק אקסקלוסיבי טוב, אפילו סטודיו כמו Naughty Dog לא הכריזו על משחק עדיין.
אני מקווה שכל המעריצי סוני יתחילו להבין שאין הבדל בקונסולות אף אחת מהם לא טובה מהשנייה ובטח שלא עכשיו שלפי דעתי לאקסבוקס יש הרבה יותר מה להציע חוץ מה KILLZONE העלוב של סוני, בעתיד זה ישתנה אין לי ספק.
אני מתכוון לרכוש את 2 הקונסולות בדיוק כמו שיש לי את שתי הקונסולות מהדור הקודם. אני לא מעריץ ולא FANBOY של אף אחת מהקונסולות אני באמת מנסה להיות אוביקטיבי ככל שאפשר....
החומרה של ה ONE נחותה יותר מה PS4, עם זיכרון נחות יותר ו RAM פנוי קטן יותר.
אין מה להשוות בין כמות האקסלוסיביים של הדור הנוכחי, סוני התעלתה על MS.
שום משחק יוצא דופן? אתה לא שמעת על THE LAST OF US?
שלא נדבר על UNCHARTED על כל חלקיה ויש עוד רבים (מטאל גיר סוליד... ועוד)
ומה עם שירות ה PSN המעולה? שבו אתה משלם פחות מ LIVE לשנה, ומק בל כל חודש 3 משחקים חינם, וכולם "בלוקבאסטרים"?
אז כן, ב 360 לא היתה תמיכה, וכמעט הכל עבד, אבל זהו - זה רק עבד.
עדיין לא היתה לך תמיכה, ואם הלכה לך קונסולה היית נתון לחסדי המוכרנים כאן, בניגוד לתמיכה בחו"ל.
כאמור אני לא בעל PS3, אלא בעל 360 גאה, אבל אני לא מתעלם מהקדם-השקות והבושות של MS עם כל הכרזה דרקונית שהיתה לה (ראה שרשורים קודמים בהמוניהם) וגם לא ניתן להתעלם מההשקה הפושרת של 2 הקונסולות.
בינתיים לשבת על הגדר נראה כמו רעיון מעולה לטעמי.
gal-cohen כתב:אני יודע שהחומרה נחותה יותר אבל לא בהרבה, יש כבר מספר התבטאויות של סטודיויים שונים שאומרים שבפועל המשחקים יראו אותו הדבר והחומרה זהה.adir31 כתב:אבל האובייקטיביות שלך מתעלמת מעובדות בשטח:gal-cohen כתב:.adir31 כתב:ן.......
החומרה של ה ONE נחותה יותר מה PS4, עם זיכרון נחות יותר ו RAM פנוי קטן יותר.
אין מה להשוות בין כמות האקסלוסיביים של הדור הנוכחי, סוני התעלתה על MS.
שום משחק יוצא דופן? אתה לא שמעת על THE LAST OF US?
שלא נדבר על UNCHARTED על כל חלקיה ויש עוד רבים (מטאל גיר סוליד... ועוד)
ומה עם שירות ה PSN המעולה? שבו אתה משלם פחות מ LIVE לשנה, ומק בל כל חודש 3 משחקים חינם, וכולם "בלוקבאסטרים"?
אז כן, ב 360 לא היתה תמיכה, וכמעט הכל עבד, אבל זהו - זה רק עבד.
עדיין לא היתה לך תמיכה, ואם הלכה לך קונסולה היית נתון לחסדי המוכרנים כאן, בניגוד לתמיכה בחו"ל.
כאמור אני לא בעל PS3, אלא בעל 360 גאה, אבל אני לא מתעלם מהקדם-השקות והבושות של MS עם כל הכרזה דרקונית שהיתה לה (ראה שרשורים קודמים בהמוניהם) וגם לא ניתן להתעלם מההשקה הפושרת של 2 הקונסולות.
בינתיים לשבת על הגדר נראה כמו רעיון מעולה לטעמי....
דיברתי על האקסקלוסיבים של הדור הנוכחי ולא הדור הקודם, אך גם אם נדבר על הדור הקודם זה עניין של טעם אני אישית לא נהנתי כל כך מTHE LAST OF US ואני לא חובב גדול של UNCHARTED, אם כבר היית מזכיר את GOD OF WAR ו demons souls ששתי אלה סיבות מספיקות לקנות פלייסטיישן. אני אישית יותר מתחבר ל HALO, gears of war, alan wake. mass effect וכדומה... אקסקלוסיבים = אינדיוידואלי לחלוטין. לגבי המשחקים חינם ב PS3 הורדתי את כולם ב PS3 לא שיחקתי באף אחד מהם, אני גיימר HARDCORE משחקי ARCADE לא מעניינים אותי.
אני מבטיח לך שכל משתמש ב PSN היה מעדיף לשלם עוד 10 דולר ולקבל את שירות ה LIVE המצויין אם אתה משתמש ב 360 אתה אמור להבין אותי, LIVE עובד חלק, מוריד עדכון של 100 מגה בשניה בזמן שב PSN אני מוריד את אותו עדכון לאותו משחק בחצי שעה, יש הרבה יותר DEDICATED SERVERS ב XBOX ככה שכל חוויית האונליין והלאג טובים יותר באקסבוקס. PSN עדיין לא מפותח כמו ה LIVE זאת עובדה.
אני מסכים שההשקות של הקונסולות הנוכחיות ובמיוחד ה LINEUP משחקים של ה PS4 הוא מביך ואפילו לא קיים. כל המשחקים קיימים גם ל PS3 זה פשוט מצחיק.
לדעתי מיקרוסופט ירתה לעצמה ברגל באירוע הצגה במאי 2013, הם הציגו כל כך הרבה דברים רעים שיצרו אנטגוניזם אדיר נגד מיקרוסופט והקונסולה בפרט יקח להם המון זמן לתקן את הנזק אבל הם עשו עבודה טובה והקשיבו לגיימרים וביטלו המון תכונות שגיימרים לא רצו (כמו חיבור אונליין קבוע ומשחקים יד 2, שאגב אין לי בעיה עם שניהם אבל אני מבין אנשים שזה כן מפריע להם).
לסיכום אני מסכים איתך לחלוטין, הצעד הכי טוב כרגע זה לחכות ולא לקנות שום קונסולה עד שדברים יתבהרו, יצאו פאצים ועדכונים למערכות ההפעלה, יצא תמיכה לאקסבוקס בארץ, יוכרזו על משחקים חדשים וכדומה...
לי אישית אין סבלנות לחכות ואני אקנה את שתיהם כשיגיעו לארץ אבל אין ספק שהצעד המתבקש הוא להמתין בסבלנות....
החיבור ללייב מישראל עובד לגמרי, מתחבר חלק ובלי בעיות וגם משחק רשת עבד.
המוקדן שירות שוחחת איתו נשמע דביל, גם בניסוח וגם בתוכן התשובה - תתעלם.
הקונסולה מוגדרת כקנדה אצלי (אין אפשרות לישראל, האופציה לא קיימת - יש רק את 13 מדינות ההשקה), אבל איזור הזמן מוגדר "ירושלים", השעה נכונה וזה לא עושה בעיות. הורדתי קצת דברים (אפליקציות, משחקי חינם) והוא הוריד בסדר ונתן להתקין. עוד לא ניסיתי לקנות בכסף.
הזמנתי מארה"ב, השנאי חייב מוריד מתח כי הוא רק 110v
הקונסולה מוגדרת כקנדה אצלי (אין אפשרות לישראל, האופציה לא קיימת - יש רק את 13 מדינות ההשקה), אבל איזור הזמן מוגדר "ירושלים", השעה נכונה וזה לא עושה בעיות. הורדתי קצת דברים (אפליקציות, משחקי חינם) והוא הוריד בסדר ונתן להתקין. עוד לא ניסיתי לקנות בכסף.
הזמנתי מארה"ב, השנאי חייב מוריד מתח כי הוא רק 110v
תתחדש. ולא הבנתי מה אמרת שצריך לקנות.elangab כתב:החיבור ללייב מישראל עובד לגמרי, מתחבר חלק ובלי בעיות וגם משחק רשת עבד.
הזמנתי מארה"ב, השנאי חייב מוריד מתח כי הוא רק 110v...
וכמה זה עולה בארץ
תודה! 
אני בדרך כלל לא קונה בהתחלה, ומחכה, אבל הפעם זה היה המקרה החריג.
יש לי גם משתמש ישראלי, אני אעשה איתו לוג אין השבוע ואראה מה קורה.
לדעתי כן (לשנות), כי לא תהיה לך אפשרות לקנות אף משחק מהחנות (רק דרך דיסקים), הוא לא יתן לך אפשרות להכניס כ. אשראי ישראלי (כתובת ישראלית). אני משתמש בפיפאל שמחובר לכתובת קנדית וכרטיס אשראי ישראלי, וזה עובד ב 360, אבל עוד לא ניסיתי בחדש. אולי עם כרטיס "פרי-פייד" מאמזון אפשר עם יוזר ישראלי ?
המשחקים/הקונסולה region free - גם הכותרים הקטנים וגם הגדולים - אז לא אמורה להיות בעיה בהתקנה, אבל אעדכן בהמשך השבוע אחרי שאנסה לרכוש.
===
אם מזמינים מארה"ב, הספק של המכשיר מגיע רק עם כניסה למתח אמריקאי (110v), אם תחבר ישירות לשקע זה ישרף. צריך לקנות שנאי מוריד מתח מישראלי (220v) לאמריקאי, ואז לחבר את האקס בוקס לשנאי במקום לקיר. אם קונים מאירופה אין את הבעיה הזו. ראיתי באיביי ספקים חלופיים שתומכים גם ב 220v, אבל קצת הרגיש לי לא טוב לנסות אותם..
לא יודע כמה עולה בארץ. הזמנתי מאמזון ארה"ב, יצא 2316 ש"ח אחרי משלוח ומיסים וכל הטררם. (אני משער שה ps4 יעלה בערך 1950 ש"ח בהזמנה מאמזון אחרי מיסים וכאלה, לצורך השוואה)
אני בדרך כלל לא קונה בהתחלה, ומחכה, אבל הפעם זה היה המקרה החריג.
יש לי גם משתמש ישראלי, אני אעשה איתו לוג אין השבוע ואראה מה קורה.
לדעתי כן (לשנות), כי לא תהיה לך אפשרות לקנות אף משחק מהחנות (רק דרך דיסקים), הוא לא יתן לך אפשרות להכניס כ. אשראי ישראלי (כתובת ישראלית). אני משתמש בפיפאל שמחובר לכתובת קנדית וכרטיס אשראי ישראלי, וזה עובד ב 360, אבל עוד לא ניסיתי בחדש. אולי עם כרטיס "פרי-פייד" מאמזון אפשר עם יוזר ישראלי ?
המשחקים/הקונסולה region free - גם הכותרים הקטנים וגם הגדולים - אז לא אמורה להיות בעיה בהתקנה, אבל אעדכן בהמשך השבוע אחרי שאנסה לרכוש.
===
אם מזמינים מארה"ב, הספק של המכשיר מגיע רק עם כניסה למתח אמריקאי (110v), אם תחבר ישירות לשקע זה ישרף. צריך לקנות שנאי מוריד מתח מישראלי (220v) לאמריקאי, ואז לחבר את האקס בוקס לשנאי במקום לקיר. אם קונים מאירופה אין את הבעיה הזו. ראיתי באיביי ספקים חלופיים שתומכים גם ב 220v, אבל קצת הרגיש לי לא טוב לנסות אותם..
לא יודע כמה עולה בארץ. הזמנתי מאמזון ארה"ב, יצא 2316 ש"ח אחרי משלוח ומיסים וכל הטררם. (אני משער שה ps4 יעלה בערך 1950 ש"ח בהזמנה מאמזון אחרי מיסים וכאלה, לצורך השוואה)
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כמה עולה שנאי כזה בארץ?
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד: