BH CC מול JDS-Labs C5

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #1 

אני משווה אותו ל CC BH, ול Objective2 (האחרון מזכרון, נפרדתי ממנו לא מזמן)
(אני משתמש במפצל מגברים מיוחד, בעל 4 כניסות מופרדות.)

התוצאות מפתיעות..
המגבר הזה בעל רקע כ"כ שחור.. אני לא בטוח אם זה בגלל החום שהבאס מקרין, או שהצליחו לתת לו משהו שאין לאחרים...
הכפתור של הגברת הבאס פשוט מיותר. הורס את המידים התחתונים...

לפני שאני מתחיל להתפרע על "הנייר"...
יש מישהו שמעוניין בסיקור ?

rollingsheet
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני לא מתכנן לקנות אף אחד מהם בזמן הקרוב אבל אני מאמין שזה יתרום לפורום. אני אשמח לסיקור !

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #3 

מגבר שקוף VS מגבר צובע?
לא בטוח שזה השוואה ששווה את הכתיבה
כי מתי שאתה קונה אתה יודע, אם אתה רוצה מגבר שקוף או מגבר ש"צובע" ...

הייתי שמח להשוואות בין אוזניות שהיו לך :D (כמו למשל הmad dog VS משהו)

eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

חח
טוב, מרוב עודף התעניינות, אני אקצר
כך גם אעשה לעצמי חיים קלים יותר;

הרשמים נכתבים לאחר ההאזנה בת 7 שעות (לא לדאוג, היו הפסקות לפיפי..:))

ציוד
מפצל המגברים שהשתמשתי בו, הוא ה Fiio HS2
http://headfonics.com/forum/index.php?topic=76.0
אין לו חיבור לחשמל. כל החיבורים בפנים מוזהבים. יש הפרדה מוחלטת בין כל סט לסט... גם כבלי האינטרקונקט המצורפים- זהים בסוגם.
ניסיתי את כל היציאות טרם המבחן, ולא הצלחתי להבחין בירידה באיכות לעומת חיבור ישירות למגבר. שום דבר. נאדא.
אם היה הבדל, זה היה המיקרון אחוז הזה.. כמו לחבר את האוזניה עם מאריך מוזהב.

השתמשתי באוזניות רגישות, ה VSonic VC1000;
באיכות הצליל, הן משחקות במגרש של GR01, DBA-02, R50, ו ER4..
ה"חסרון" שלהן הוא במידים קדמיים במקצת, ובאס לא באמת שטוח... נועדו להעניק קצת חמימות ואינטימיות לאודיופיל האנליטי.

C&C BH
החלטתי להתחיל ממנו, כי אני פשוט אוהב אותו. איכות הבניה שלו כבשה אותי.
http://www.head-fi.org/t/644363/c-c-bh- ... yer-review
הוא כזה קטן, וצר, ובנוי חזק (מתכת קרירה ונעימה)
בסיבוב הראון שלי איתו (לפני שנה בערך), הוא היה השדרוג שלי מפיו אי10 ואי11 (אחד שולחני, השני נייד).
פתאום אני שומע פירוט, נקיון, וצלילות... דבר שלא שמעתי עד אז במגברים ניידים.

בחודשים האחרונים, חזרתי שוב למגברים ניידים
אני עושה הרבה נסיעות, וכל פעם שומע מוסיקה במקום אחר בבית או בחוץ.. לכן העדפתי אחד נייד שילך איתי לכל מקום.

ל C&C יש צליל צלול, מפורט, ונקי יחסית. זאת התחושה הראשונית שמקבלים כשעוברים אליו ממגבר כהה (אי10\11).
הוא בהחלט מגבר עם נטיה לבהירות. המידים הגבוהים שלו קדמיים, ויש הרבה מאוד אויר בטרבל.
יש לו במה גדולה, ומעבר לסטנדרט, יש לו גם אפקטים נחמדים: מתג LF מגביר את הבאס והמיד. מתג SF מגביר את הטרבל. גימיקים למי שאוהב.
יש לו גם יציאות ל 2 אוזניות (יכולות לעבוד במקביל). יציאה "1" היא יותר באסית, בעלת מידים עבים יותר, והרבה יותר ווליום במצב טבעי.
יציאה "2" נותנת פחות ווליום מאשר היציאה השניה. העדפתי להשתמש ביציאה השניה, כי היא שקופה משמעותית, וניטראלית כמעט.
ברור שלדאנסים היציאה הראשונה עדיפה, בגלל אפקט הכיף שהיא מביאה עימה.

היצרן טוען לעוצמה של 300mW. זה לא מעט בכלל.
כנראה בגלל שאני משתמש ב IE, ומאזין בווליום נמוך, מאז שיש לי אותו (כמה חודשים?) אני הטענתי אותו בדיוק פעם אחת. וגם זה היה מהר.
הוא בהחלט מסוגל לנגן במשך עשרות של שעות ללא הטענה. מדהים.

JDS-Labs C5
מגבר יפה, במימדים של אייפון כמעט (קצר יותר), מגיע מבית מצויין. עולה כמעט כפול.
קניתי את המגבר הזה כי רציתי להתנסות בשליטת ווליום דיגיטאלית... טוב נו, וגם כי עוד לא התנסיתי בו :)
מבחינת פיצ'רים הוא לא רע בכלל: הוא נותן 128 רמות של ווליום דיגיטאלי (פיצ'ר בקושחה החדשה... אין חוסר איזון בתחנות, לעולם),
שני מצבי גיין, מצב מיוט, כפתור להגברת באס (3דיבי), והוא מיועד להניע אוזניות מ 16 ועד 600 (!). נייד כמעט מושלם.
התקשורת עם ג'ון סייבר (היצרן) במעלה ראשונה. יש לו המון סבלנות ורצון לעזור וללמד. הוא גם שלח לי קודם ששילמתי (!)

אגב, הסוללה שלו מחזיקה 14 שעות לפי היצרן. משתמשים טוענים שבווליום ממש גבוה, זה יכול לרדת עד ל 11.

פתאום נהיה לי חם, הבאס ממש מוגבר. ואני לא מבין איך זה יכול להיות שאני שומע מה שאני שומע. הבאס המוגבר כמעט נוגס במידים התחתונים!
הצילו.. מה קורה פה?! חשבתי אולי משהו בחיבור השתבש... אבל לא.

מתג הבאס? כשהוא למעלה, אז הוא כבוי. ואני בחוכמתי הקלה, דבר ראשון הורדיתו למטה (טעות אינטואיטיבית!, לא?)
טוב, אחרי שנפתרנו מעודף הבאס המיותר (באוזניות שגם ככה הן קצת קדמיות בבאס), אפשר היה להתחיל בהאזנה הוגנת.

וידאתי שאני שומע משני המגברים בדיוק באותו הווליום, וסיבוב הכפתור בפיו מ 1 ל 2 וחזרה, ממש נוח...

חששותיי נתוודאו, אבל בסייג אחד;
הסי5 אכן יושב בליגה גבוהה יותר. הבאס בעל רזולוצייה גבוהה יותר, ומפורט. נשמע שטווח התדרים שלה באמת שטוח (כמעט כמו של ה O2). המגבר הזה אכן נועד להיות "מיני O2". (חבל שהאו2 לא נייד באמת, אחרת מעולם לא הייתי נותן לו ללכת...)

לסי5 אין את הפיק במידים הקדמיים.. מה שגורם לתחושת אכזבה בהתחלה.. הייתי רגיל לאוויר של ה C&C, ופתאום אני מקבל רקע שקט (כמעט שחור כמו של ה O2), וצליל ... אחר.
האיזון הטונאלי של ה סי5 נכון יותר, מדוייק יותר.. הצליל טהור יותר.
לפעמים אני מתגעגע ל grain ששמעתי מה C&C. אבל אז אתה מגלה, שהקולות של הזמרים , דקים יותר דרך ה C&C. ונכונים וטבעיים יותר דרך ה C5.

בזמן שה C&C מתמקד במידים ובטרבל , ה C5 מתמקד בבאס ובמיד.

יש לנו מנצח. גם בגלל שהוא תומך החל באוזניות סופר רגישות ועד אוזניות קשות להנעה. וגם בגלל איכות הסאונד הגבוהה יותר שלו.
(רק חבל שאני אצטרך לטעון אותו כל שבוע...)

--
בקרוב בלוחות

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

פעם הבאה עדיף לתת למישהו אחר לחבר את המפצל, ואז יהיה לך מבחן עיוור יותר איכותי מבחינת התוצאות. בכל אופן, יופי של סקירה השוואתית - כן יירבו! (Y) (f)

eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

האוויר בטרבל של ה C&C מייד נשמע
זה הדבר הראשון והיחיד ששמתי לב אליו בהתחלה..
אח"כ התחלתי לשים לב שזה גורם לקולות הזמרים להישמע צעקניים מדיי, ופחות וטבעיים מאצל השני.
שאר הדברים לקחו הרבה יותר זמן...
(הרבה יותר קל לשים לב להבדל בין אוזניות מאשר להבדל בין מגברים... שלא לדבר על הבדל בין דאק'ים)

מה שיותר מאתגר..
נניח יש לך שני מגברים שמשחקים באמת באותה הליגה (לא הבדל של ליגה+ כמו פה)
כל אחד עושה משהו פצפון טוב יותר מהשני (ניואנס קטן פה ושם)
איך אז תגיד איזה טוב יותר ?? והאם תוכל להכליל ??
משגע אותי.. אבל אני יודע שזה רק עניין של זמן עד שאצטרך לעשות את ההשואה הזאת... (~)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”