הגיעו שניהם, והפעלתי אותם בימים האחרונים כמעט בכל הזדמנות שיש
אשתי, חושבת שאני סתם נהנה להפעיל את זה גם כשאין צורך, אבל זה מדהים, בכל הפעלה הוא מוציא עוד ועוד אבק ולכלוך.. אפילו אחרי שטיפה שהבית עבר, מאיפה הוא מוציא את הכל?!
סה"כ אני מרוצה מאוד מהקנייה ובנוסף הילדים נהנים לרדוף אחריו ולברוח ממנו כשהוא פתאום שועט לכיוונם..
ככה שאני מרוויח עוד כמה דקות של שקט מהכיוון שלהם...
שאלה קטנה, שמתי לב שלילה אחד, כשהמכשיר היה טעון, הוצאתי אותו מהבסיס שלו והנחתי אותו בצד, כמובן שלא היה דולק. וכשהגיע הבוקר, הנורה הירוקה של הסוללה הפכה לכתומה, כאילו הבטריה התרוקנה במהלך הלילה... אחרי עוד שעתיים/שלוש, סמן הבטריה הפך אדום, מה שאומר שזה כבר על סף ריקון מוחלט של הסוללה. החזרתי אותו לביתו והוא נטען
מישהו יכול לבדוק אם זה קורה אצלו גם כן? אני לא חושב שהבטריה אמורה להתרוקן כשהמכשיר אינו בשימוש ואני רוצה לוודא שלא מדובר בתקלה כלשהי במכשיר שלי או בסוללה עצמה..
עדכון קל למי שרוצה להזמין ומתלבט, לי עלה בסופו של דבר 1700 ש"ח (1691 ש"ח ליתר דיוק) כל מכשיר
הגיע עד לדואר הקרוב לביתי, ללא שום תוספת של מע"מ או מכס או תשלום מיותר אחר (דרשתי מהמוכר שיישלח פשוט בדואר רשום רגיל ולא דרך פדקס או אחת מחברות השילוח השונות, למרות שזה היה כלול במחיר, רציתי להמנע מתשלום בטוח כלשהו של מס כלשהו שהחברות הללו עושקות מאיתנו אחרי שנכוותי מהם כבר מספר פעמים)
אחלה קנייה לבנתיים, מומלץ