אתמול מת הבוקסי בוקס אחרי שירות נאמן של 3 שנים.
יחד איתו מת גם ה-ChromeCast (כנראה שהם אוהבים למות בזוגות).
בינתיים העברתי את הפופקורן A200 מחדר השינה לסלון אבל אישתי רוצה שיהיה גם סטרימר בחדר השינה.
חשבתי ללכת על HTPC אבל אני מחפש משהו פשוט לתפעול שיהיה נוח לכל בני הבית.
מחפש המלצה לסטרימר פשוט ולא יקר
אם יש עם חיפוש כתוביות מעולה אבל לא חובה
כמובן חיבור קווי לרשת
כמובן עם תמיכה מלאה בעברית
אם יש גם אפליקציות (כמו יוטיוב) זה תוספת נחמדה.
של חברה מוכרת ואמינה.
יש משהו כזה?
תודה מראש,
אמיר
מת הבוקסי-בוקס , מחפש מחליף
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש לי 2 כאלוtoxin כתב:אולי משהו זול כמו RPI?...
אחד מחובר בחדר של הבנות למסך מחשב ורמקולים, עובד עם שלט MCE ישן. עושה את העבודה אבל נתקע לא מעט.
מחפש משהו חזק יותר ו"פשוט" יותר (הבת שלי למדה לעבוד עם ה-XBMC מהר מאוד , יתר בני המשפחה לא יסתדרו עם זה כמוה).
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה קורה כאן? מחלה מדבקת?
כנראה יש פג תוקף למכשיר כי הבוקסי שלי התפגר אתמול בערב, למרות כל נסיונות ההחייאה.
אחרי שקראתי את כל הסקירות, הזמנתי את הפופקורן A-400, בעיקר עקב יכולות ה-Movie Jukebox המתקדמות שלו, וגם התמיכה בתלת מימד.
מקווה שלא יאכזב, כי הבוקסי היה תענוג מבחינת הממשק, והזיהוי המתקדם של סרטים וסדרות.
שאלה קטנה - האם רסיבר שתומך ב-HDMI 1.3 (ימהה מתקדם כלשהו) יצליח להעביר 3D מקבצי ISO?
יש לי מקרן 3D חדש, אבל את הרסיבר אני לא רוצה להחליף בינתיים, גם אם זה אומר להסתפק ב- SBS בינתיים.
כנראה יש פג תוקף למכשיר כי הבוקסי שלי התפגר אתמול בערב, למרות כל נסיונות ההחייאה.
אחרי שקראתי את כל הסקירות, הזמנתי את הפופקורן A-400, בעיקר עקב יכולות ה-Movie Jukebox המתקדמות שלו, וגם התמיכה בתלת מימד.
מקווה שלא יאכזב, כי הבוקסי היה תענוג מבחינת הממשק, והזיהוי המתקדם של סרטים וסדרות.
שאלה קטנה - האם רסיבר שתומך ב-HDMI 1.3 (ימהה מתקדם כלשהו) יצליח להעביר 3D מקבצי ISO?
יש לי מקרן 3D חדש, אבל את הרסיבר אני לא רוצה להחליף בינתיים, גם אם זה אומר להסתפק ב- SBS בינתיים.