נושא הבוער של הפרטיות עלה על סדר היום באירופה והרגולטור שם כנראה יתערב. כל החשיפות האלה, למרות החוצפה הלא נורמלית של היצרנים - משמחת אותי באיזשהוא אופן. זה מקרה כזה של כמה שיהיה יותר גרוע בסוף יהיה יותר טוב. הכאפה שמחכה להם... וואה וואה.
(ולחשוב שמיקרוסופט מוכרת מכשיר שמכניס מצלמה ומיקרופון לסלון שמחוברים לאינטרנט באופן קבוע. פסיכי לגמרי)
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
תופעה מכוערת שצוברת תאוצה ,הריגול אחרינו הפך והופך להיות יותר ויותר מטריד
האח הגדול קרוב יותר מכפי שאנחנו חושבים ואף אחד לא נותן מספיק את הדעת בעניין ובטח שלא כאן אצלנו
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
הגילוי הזה, בנוסף לכתבות נוספות שקראתי על היכולת של האקרים לפרוץ את הסמארט TV ולהתבונן בצופה, גרמו לי לשקול שוב אם אני מעוניין לרכוש טלויזיה חכמה, שנדמה שהיא לא באמת חכמה, ואפילו מסוכנת לפרטיות המשתמש. אולי אני מגזים והסיכוי שיפרצו (או במקרה הזה, שיאספו מידע) הוא כמו הסיכוי לזכות בלוטו.
מה דעתכם, כאנשים שותיקים בתחום? אם הייתם במצבי, רגע לפני רכישת מסך 32 אינטש, האם הייתם מוותרים על הפונקציות של הסמארט ומשתמשים בתקציב כדי להגדיל את המסך (או פשוט שומרים את הכסף להשקעה אחרת בעתיד)? תודה.
בדקתי בטלוויזיה שלי ולא מצאתי אפשרות של הפעלת ריגול.
האם זה בגלל ש LG ויתרו על ישראל בקטע הזה ולא מרגלים אחרי הלקוחות מישראל?
או שזה בגלל סיבה אפלה יותר שהם אפילו לא נותנים אפשרות ב GUI לכבות את הריגול והריגול מופעל ולא ניתן לבטלו.
gil900 כתב:בדקתי בטלוויזיה שלי ולא מצאתי אפשרות של הפעלת ריגול.
או שזה בגלל סיבה אפלה יותר שהם אפילו לא נותנים אפשרות ב GUI לכבות את הריגול והריגול מופעל ולא ניתן לבטלו.
מישהו יכול לבדוק את זה?
...
בסוף המאמר יש לך את תגובת LG ישראל שהדגמים הנמכרים בארץ אינם כוללים את תכונת המעקב הזו
נכון LG הטלוויזיה עוקבת אחרינו
סיפור אמיתי מהפנטזיה שלי
אני תפסתי את המסך LG עוקבת אחרי
היא שכרה מונית ישבה במושב האחורי ושתתה "ברד תות אדום" דרך שקע HDMI
ועקבה אחרי , לאן אני הולך ועם מי מדבר וצילמה אותי .
שגיליתי שעוקבים אחרי , המונית נעלמה שישבה בה LG נעלמה.
שהגעתי הבייתה גילתי שהצבע האדום במסך נהפך לאדום "דם "( כנראה משתיית ברד מרובה )
לא פעם אני תפסתי את המצלמה במסך עולה ויורדת בלי כל כוונה שלי ,
אני חושב שהמסך שלי אוסף עלי מידע ,כך שאם ארצה להחליפו הוא יאיים עלי שיחשוף תמונותי ברשת !
ממש ממש מפחיד ...
ההוכחות מדברות בעד עצמם.
דרך הגב שראיתי נוזל אדם יורד דרך שקע HDMI נבהלתי
אז הרגיע אותי הטכנאי שאמר שיש לבדוק זאת במעבדה "איל גולן "
( שאמרתי לטכנאי שהמסך רק בן שנה ,טען הטכנאי שזה שקול ל- 14 שנות אדם )
נערך לאחרונה על ידי xdcee3 ב 22/11/2013 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
gil900 כתב:בדקתי בטלוויזיה שלי ולא מצאתי אפשרות של הפעלת ריגול.
מישהו יכול לבדוק את זה?
...
בסוף המאמר יש לך את תגובת LG ישראל שהדגמים הנמכרים בארץ אינם כוללים את תכונת המעקב הזו
...
ציפית ש LG ישראל תגיב אחרת?
אני צריך שמישהו יבדוק את זה באמת כמו שהאיש מהבלוג עשה