דיון- תכנות רשת ביתית
-
raveneeman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: רווה נאמן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
כרגע יש לי ראוטר בממ"ד, וכמו שאתם מבינים הקליטה בכל הבית אפסית. ניסיתי את המתאמי רשת לחשמל של בזק אבל המהירות איטית ומביישת. עכשיו האופציה היחידה שיש לי היא להעביר את הראוטר לחדר אחר ולהעביר כבל רשת לממ"ד, השאלה היא אם לא יהיה ניחות בקו עקב כך שהכבל יהיה באורך של כ20-30 מטרים?
כרגע יש לי ראוטר בממ"ד, וכמו שאתם מבינים הקליטה בכל הבית אפסית. ניסיתי את המתאמי רשת לחשמל של בזק אבל המהירות איטית ומביישת. עכשיו האופציה היחידה שיש לי היא להעביר את הראוטר לחדר אחר ולהעביר כבל רשת לממ"ד, השאלה היא אם לא יהיה ניחות בקו עקב כך שהכבל יהיה באורך של כ20-30 מטרים?
-
raveneeman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: רווה נאמן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה אלעד,
בקשר לחיבור של הכבל לשני התקעים בשני החדרים. איך זה מתבצע? צריך פשוט לחבר לפי הצבעים את שני הראשים או שיש מיקום מסויים לכל אחד מ8 הגידים בשקע?
בקשר לחיבור של הכבל לשני התקעים בשני החדרים. איך זה מתבצע? צריך פשוט לחבר לפי הצבעים את שני הראשים או שיש מיקום מסויים לכל אחד מ8 הגידים בשקע?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא משנה הסדר כל עוד זה אותו סדר בשני הקצוות. אם זאת התקן אומר שבכבל ישר זה אמור להיות לפי הדיאגרמה A שאלעד פרסם (בשני הצדדים) ואם זה מוצלב אז לפי A בצד אחד ולפי B בצד שני (ואז באמת חשוב לשמור על הצבעים).