התלבטות בין שני 55"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
roneng31roneng31 כתב:פשש 50 צופים ואף אחד לא יודע?...
אין קשר בין כמות הגולשים לבין זה שמשהו ימליץ לך לגבי אחד מהמסכים .
אישית אני מאוד אוהב את המסכים של סוני .
ממליץ לך לגשת ולראות בעניים את המסכים .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
טלוויזיות מאוד דומות. הסוני הספציפית משתמשת בפנל של LG. היתרון של הסוני = אינפוט לאג במשחקים ו DVBT/2. היתרון של ה LG הוא התמיכה בפענוח DTS (למיטב ידיעתי הסוני לא מפענחת DTS אבל תבדוק) ושלט המג'יק לסמארט. ל LG למיטב ידיעתי יש DVBT ולא DVBT2. אומרים שהסמארט של LG טוב יותר אם כי אני לא מכיר את הסמארט של הסוני ככה שקשה לי להביע דעה.roneng31 כתב:lg la660y
ב 10K
או sony W805
ב 10K...
בכל מקרה לך תראה את התמונה של מי אתה אוהב יותר כי לסוני מעבד תמונה אחר מל- LG.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

integralintegral כתב:טלוויזיות מאוד דומות. הסוני הספציפית משתמשת בפנל של LG. היתרון של הסוני = אינפוט לאג במשחקים ו DVBT/2. היתרון של ה LG הוא התמיכה בפענוח DTS (למיטב ידיעתי הסוני לא מפענחת DTS אבל תבדוק) ושלט המג'יק לסמארט. ל LG למיטב ידיעתי יש DVBT ולא DVBT2. אומרים שהסמארט של LG טוב יותר אם כי אני לא מכיר את הסמארט של הסוני ככה שקשה לי להביע דעה.roneng31 כתב:lg la660y
ב 10K
או sony W805
ב 10K...
בכל מקרה לך תראה את התמונה של מי אתה אוהב יותר כי לסוני מעבד תמונה אחר מל- LG....
תמיכה בפענוח DTS לא נחשב כיתרון במסך .
אינפוט לאג במשחקים הרבה יותר משמעותי
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני חושב שלאורך זמן הסוני תמשיך להרשים בחדות ופירוט ובצבעים לעומת ה LG שנראית סבבה אבל די "רגילה". ה LG בטוח פחות חדה בצורה טבעית ובטוח ב SD פחות טובה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

roneng31roneng31 כתב:הלאג למשחקים לא מעניין
מעניין עיבוד / איכות תמונה
זליגות אור / איכות הצבעים השחורים
ראיתי את שתי הטלויזיות
הסמארט של סוני עלוב לעומת ה lg
איכות התמונה נראית, לי בכל אופן, די דומה...
ביקשת חוות דעת לגבי המסכים . ואני מאמין מחוסר הבנה בתחום ?!
ובתגובה שלך אתה כבר יודע בדיוק מה אתה רוצה .
תתחדש ותהנה .
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תראה פה ביקורת על הדגם הבכיר יותר LA740 שקיבלה 3 כוכבים: http://www.whathifi.com/review/lg-42la740v
וביקורת על הסוני באותו אתר עם 4 כוכבים אבל עם די הרבה שבחים: http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-42w805a
תחליט מה שבא לך אבל לדעתי איכות תמונה - פירוט, חדות וצבעים טבעיים חשובים הרבה יותר מסמארט.
בהצלחה!
וביקורת על הסוני באותו אתר עם 4 כוכבים אבל עם די הרבה שבחים: http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-42w805a
תחליט מה שבא לך אבל לדעתי איכות תמונה - פירוט, חדות וצבעים טבעיים חשובים הרבה יותר מסמארט.
בהצלחה!
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חושב שזה עניין של טעם אישי. כדאי ללכת לראות.freedom_il כתב:אני חושב שלאורך זמן הסוני תמשיך להרשים בחדות ופירוט ובצבעים לעומת ה LG שנראית סבבה אבל די "רגילה". ה LG בטוח פחות חדה בצורה טבעית ובטוח ב SD פחות טובה....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תמיכה ב DTS זה יתרון גדול למי שלא רוצה לקנות סטרימר ורוצה לנגן את הסרטים שלו מהרשת תוך שליטה באותו שלט של הטלוויזיה. זה כיף גדול במיוחד לאור העובדה שבסמסונג ו LG אתה גם יכול לראות כתוביות בתלת ולא לעשות דוקטורט על הנושא או לחילופין לשים משכנתא על סטרימר יקר.9000es כתב:integralintegral כתב:טלוויזיות מאוד דומות. הסוני הספציפית משתמשת בפנל של LG. היתרון של הסוני = אינפוט לאג במשחקים ו DVBT/2. היתרון של ה LG הוא התמיכה בפענוח DTS (למיטב ידיעתי הסוני לא מפענחת DTS אבל תבדוק) ושלט המג'יק לסמארט. ל LG למיטב ידיעתי יש DVBT ולא DVBT2. אומרים שהסמארט של LG טוב יותר אם כי אני לא מכיר את הסמארט של הסוני ככה שקשה לי להביע דעה.roneng31 כתב:lg la660y
ב 10K
או sony W805
ב 10K...
בכל מקרה לך תראה את התמונה של מי אתה אוהב יותר כי לסוני מעבד תמונה אחר מל- LG....
אינפוט לאג במשחקים הרבה יותר משמעותי...
אינפוט לאג זה MUST HAVE לגיימרים רגישים, אבל מעניין את העכוז של כל השאר.
אז....אין "יתרון משמעותי"...והמילה "נחשב" לא רלוונטית פה....לכל טלוויזיה את היתרונות והחסרונות שלה ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו בהתאם לצרכיו.
integral כתב:תמיכה ב DTS זה יתרון גדול למי שלא רוצה לקנות סטרימר ורוצה לנגן את הסרטים שלו מהרשת תוך שליטה באותו שלט של הטלוויזיה. זה כיף גדול במיוחד לאור העובדה שבסמסונג ו LG אתה גם יכול לראות כתוביות בתלת ולא לעשות דוקטורט על הנושא או לחילופין לשים משכנתא על סטרימר יקר.9000es כתב:integralintegral כתב:טלוויזיות מאוד דומות. הסוני הספציפית משתמשת בפנל של LG. היתרון של הסוני = אינפוט לאג במשחקים ו DVBT/2. היתרון של ה LG הוא התמיכה בפענוח DTS (למיטב ידיעתי הסוני לא מפענחת DTS אבל תבדוק) ושלט המג'יק לסמארט. ל LG למיטב ידיעתי יש DVBT ולא DVBT2. אומרים שהסמארט של LG טוב יותר אם כי אני לא מכיר את הסמארט של הסוני ככה שקשה לי להביע דעה.roneng31 כתב:lg la660y
ב 10K
או sony W805
ב 10K...
אינפוט לאג במשחקים הרבה יותר משמעותי...
אינפוט לאג זה MUST HAVE לגיימרים רגישים, אבל מעניין את העכוז של כל השאר.
אז....אין "יתרון משמעותי"...והמילה "נחשב" לא רלוונטית פה....לכל טלוויזיה את היתרונות והחסרונות שלה ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו בהתאם לצרכיו....
יש לסוני תמיכה בdts