RC9800i
-
GuyDvir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
שלט חכם מבית פיליפס RC9800i ... מישהו מכיר? שמע? השתמש?
- nirgen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1662
-
GuyDvir
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי את זה כבר...
חשבתי שאולי יש עוד דעות בנושא..
חשבתי שאולי יש עוד דעות בנושא..
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
אם יש לך שאלות ספציפיות או דברים שתרצה לדעת, אתה מוזמן לשאול.
אתה מחפש פשוט חוויות משתמשים אחרות?
אתה מחפש פשוט חוויות משתמשים אחרות?
-
GuyDvir
-
- חבר פעיל מאוד

חשבתי לקנות את השלט.. מבין כל השלטים הוא הכי זול, מכיון שאני ממש מתחיל בכל עיניין הבקרה חשבתי לעצמי שהשלט הזה יספיק לי עד השיגעון הבא...
אני צריך לשלוט על רסיבר ימאה DVD פיוניר ממיר של YES פלאזמה של פנסוניק מקרן של פנסוניק ואולי מזגן {סתם כי נשבר השלט המקורי}
האם יהי בעיות עם זה? האם השלט ידע איך לעבוד עם כל המוצרים? האם אני יוכל לעשות בדומה לפרונטו לחצנים של ערוצים לYES?
הוא שפשוט כדי להשקיע יותר ולרכוש מכשיר אחר?
תודה מראש
אני צריך לשלוט על רסיבר ימאה DVD פיוניר ממיר של YES פלאזמה של פנסוניק מקרן של פנסוניק ואולי מזגן {סתם כי נשבר השלט המקורי}
האם יהי בעיות עם זה? האם השלט ידע איך לעבוד עם כל המוצרים? האם אני יוכל לעשות בדומה לפרונטו לחצנים של ערוצים לYES?
הוא שפשוט כדי להשקיע יותר ולרכוש מכשיר אחר?
תודה מראש
- oferlaor
-
- מנהל

אפשר לעשות איתו הכל, דברים שלא מכוסים על ידי הקודים הפנימיים של השלט ניתנים ללמידה - זה רק לוקח יותר זמן.
שים לב שיש גירסא אירופאית שמתאימה יותר למוצרים שיש בישראל, לעומת הגירסא האמריקאית שהיא בעלת קודים לארה"ב בלבד (מה שמאוד מציק ומאריך את זמן ה-SETUP של המכשיר).
אם קראת את המאמר אז לדעתי זה הסבר מקיף מאוד על יכולות השלט.
שים לב שיש גירסא אירופאית שמתאימה יותר למוצרים שיש בישראל, לעומת הגירסא האמריקאית שהיא בעלת קודים לארה"ב בלבד (מה שמאוד מציק ומאריך את זמן ה-SETUP של המכשיר).
אם קראת את המאמר אז לדעתי זה הסבר מקיף מאוד על יכולות השלט.
-
GuyDvir
-
- חבר פעיל מאוד

אם תוכל להגיד לי רק מה הגירסא האירופאית ומה ההמריקאית אני אשמח...
- oferlaor
-
- מנהל

הגירסא האמריקאית נמכרת בארה"ב והאירופאית באירופה ובישראל.
לא חושב שמבחינה חיצונית יש הבדל בינהם (גם השם הוא תמיד 9800i).
לא חושב שמבחינה חיצונית יש הבדל בינהם (גם השם הוא תמיד 9800i).
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
מזה זול? כמה הוא עולה?
-
GuyDvir
-
- חבר פעיל מאוד

בסביבות ה 250 דולר....
- ron11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
לי יש את השלט הנ"ל בגירסתו האמריקאית.
כפי שכבר כתבתי בעבר הסקירה של עופר מעולה ומקיפה את מרבית הנושאים.
כמה נקודות שכדאי להכיר:
יתרונות העיקריים שאני קיבלתי ממנו (מעבר לאלו שעופר ציין במאמר שלו):
1. היכולת לתאם בין כל המכשירים לערוצים הרלוונטים בטלויזיה (למעשה מאפשר לבטל את יתרון הנוחות במיתוג כל מקורות הוידאו שלך דרך הרסיבר וחוסך את ההפחתה שנוצרת עקב כך) .
2. נוח מאד, קל לתפעול, חתיך (אפילו ההנהלה מרוצה ממנו).
3. יכולת ה - FIX - כמו שעופר ציין בכתבה (אם אני זוכר נכון). מתקשר מאד לסעיף 1, ואף נותן לך אפשרות לשחק עם זה לפעמים - לשים מוזיקה מהדי וי די ולראות טלויזיה ללא קול
חסרונות:
1. זמן "התעוררות" איטי יחסית אחרי חוסר שימוש (אחת לחודש בערך אני אפילו צריך לכבות ולהדליק אותו מחדש).
2. לעיתים מגהק במעבר בין מסכים.
3. קיימים מצבים (מעטים מאד אבל עדיין) שהפונקציות הקיימות במכשיר לא מתאימות בדיוק לפעולה שאני מעוניין. פתרתי זאת ע"י לימוד השלט את הפעולות שאותן אני רוצה רק שהכיתוב שלהן נשאר מה שנקבע (למשל במסך הדי וי די ויתרתי על פונקציית זוית צילום והחלפתי בפעולה אחרת שיש לי בשלט של הרסיבר דווקא. עכשיו אני פשוט צריך לזכור שאיפה שרשום זוית צילום יש שמה פעולה אחרת...)
היום בדיוק התקנתי לי רשת אלחוטית ככה שאני אנסה לסנכרן אותו עם המחשב ולבחון את סוגית הסטרימינג ואולי לראות אם יש חדש לגבי ה - EPG.
רוני
כפי שכבר כתבתי בעבר הסקירה של עופר מעולה ומקיפה את מרבית הנושאים.
כמה נקודות שכדאי להכיר:
יתרונות העיקריים שאני קיבלתי ממנו (מעבר לאלו שעופר ציין במאמר שלו):
1. היכולת לתאם בין כל המכשירים לערוצים הרלוונטים בטלויזיה (למעשה מאפשר לבטל את יתרון הנוחות במיתוג כל מקורות הוידאו שלך דרך הרסיבר וחוסך את ההפחתה שנוצרת עקב כך) .
2. נוח מאד, קל לתפעול, חתיך (אפילו ההנהלה מרוצה ממנו).
3. יכולת ה - FIX - כמו שעופר ציין בכתבה (אם אני זוכר נכון). מתקשר מאד לסעיף 1, ואף נותן לך אפשרות לשחק עם זה לפעמים - לשים מוזיקה מהדי וי די ולראות טלויזיה ללא קול
חסרונות:
1. זמן "התעוררות" איטי יחסית אחרי חוסר שימוש (אחת לחודש בערך אני אפילו צריך לכבות ולהדליק אותו מחדש).
2. לעיתים מגהק במעבר בין מסכים.
3. קיימים מצבים (מעטים מאד אבל עדיין) שהפונקציות הקיימות במכשיר לא מתאימות בדיוק לפעולה שאני מעוניין. פתרתי זאת ע"י לימוד השלט את הפעולות שאותן אני רוצה רק שהכיתוב שלהן נשאר מה שנקבע (למשל במסך הדי וי די ויתרתי על פונקציית זוית צילום והחלפתי בפעולה אחרת שיש לי בשלט של הרסיבר דווקא. עכשיו אני פשוט צריך לזכור שאיפה שרשום זוית צילום יש שמה פעולה אחרת...)
היום בדיוק התקנתי לי רשת אלחוטית ככה שאני אנסה לסנכרן אותו עם המחשב ולבחון את סוגית הסטרימינג ואולי לראות אם יש חדש לגבי ה - EPG.
רוני