הנקסוס 4 שלי נפל וגב הזכוכית נשבר לרסיסים- החלפת גב
כאמור המכשיר נפל, ונפל חזק. למרות הכיסוי, גב הזכוכית התנפץ לרסיסים.
מצאתי חנות חביבה המוכרת חלקי חילוף מקוריים, בעלות סבירה וכך גם המשלוח. בארץ לא אתרתי משהו שיחליף או יתקן גב כזה. הייתי משלם גם 500 ש"ח לתיקון מיידי בישראל.
החנות היא sparesworld.net שם קנתי גב שלם, הכולל את שבב ה- NFC ואת הטעינה האלחוטית ןאת האנטנטת השונות, הכל.
הזכוכית בחלף זה היא גורילה סוג 2
נותר לי רק לפתוח את שני הברגים בתחתיתת המכשיר להחליף בין הגב המרוסק לגב החדש.
עלות החלק ~38 יורו והמשלוח כ 12 יורו. המשלוח היה מיידי.
באיביי למשל מוכרים חלקי חילוף רבים לנקסוס 4. אפשר לקנות רק גב מזכוכית או מכסה סוללה שלם. מדובר בחלקים סיניים אני מניח שזו זכוכית סתם ולא גורילה והמיכסי סוללה השלמים הם ללא כל חלקי האלקטרוניקה.
יש ביוטיוב הרבה סירטונים על החלפת כל החלקים בנקסוס 4 ממש מאיר עיניים
קניתי באיביי ערכה אוניברסלית לטלפונים ניידים הכוללת מברגי טורק, חולצי מיכסים, ועוד כמה כלי עבודה שישמשו אותי לתחזוקת כל הסלולרים של המשפחה. העלות 10$
באיביי רכשתי כיסוי חדש לנקסוס של חברת rearrh בעלות ~8 דולר/
מצאתי חנות חביבה המוכרת חלקי חילוף מקוריים, בעלות סבירה וכך גם המשלוח. בארץ לא אתרתי משהו שיחליף או יתקן גב כזה. הייתי משלם גם 500 ש"ח לתיקון מיידי בישראל.
החנות היא sparesworld.net שם קנתי גב שלם, הכולל את שבב ה- NFC ואת הטעינה האלחוטית ןאת האנטנטת השונות, הכל.
הזכוכית בחלף זה היא גורילה סוג 2
נותר לי רק לפתוח את שני הברגים בתחתיתת המכשיר להחליף בין הגב המרוסק לגב החדש.
עלות החלק ~38 יורו והמשלוח כ 12 יורו. המשלוח היה מיידי.
באיביי למשל מוכרים חלקי חילוף רבים לנקסוס 4. אפשר לקנות רק גב מזכוכית או מכסה סוללה שלם. מדובר בחלקים סיניים אני מניח שזו זכוכית סתם ולא גורילה והמיכסי סוללה השלמים הם ללא כל חלקי האלקטרוניקה.
יש ביוטיוב הרבה סירטונים על החלפת כל החלקים בנקסוס 4 ממש מאיר עיניים
קניתי באיביי ערכה אוניברסלית לטלפונים ניידים הכוללת מברגי טורק, חולצי מיכסים, ועוד כמה כלי עבודה שישמשו אותי לתחזוקת כל הסלולרים של המשפחה. העלות 10$
באיביי רכשתי כיסוי חדש לנקסוס של חברת rearrh בעלות ~8 דולר/