מבקש עזרה לגבי רכישת סטרימר - Dune 303 או Xtreamer Prodigy

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
HDSound פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם ,
הודעה ראשונה שלי באתר ותרשו לי להתחיל בהבעת תודה ענקית לצוות האתר שבנה במשך השנים אתר מדהים ומוביל תבחום הקולנוע הביתי בארץ . כל הכבוד לצוות האתר וגם לחברי האתר על הרצון לעזור תמיד !
ברצוני לרכוש סטרימר חדש עבור טלויזיה מסוג סמסונג 3D פלזמה 60 אינץ שבסלון . מעוניין מאוד בסטרימר חזק שיתמוך בכל הפורמטים האפשריים ויוכל להתמודד כמה שיותר טוב עם תכני 3D , רובם בפורמט ISO-BD אבל גם REMUX של 3D . היום אני עם סטרימר מסוג HDX1000 שעובד בצורה חלקית והתמיכה בתלת מימד ובתכני 1080p קצת בעייתית .
הסטרימינג עצמו פחות חשוב לי בגלל שכנראה אצמיד דיסק קשיח חיצוני או פנימי ושאליו אעביר את תכני ה-HD באמצעות FTP בתקשורת תוך-ביתית.
ההתלבטות שלי היא בין Dune 303 3D לבין Xtreamer Prodigy Black ששניהם אמורים לתמוך טוב בתכני 3D .
האם תוכלו בבקשה לעשות השוואה של אחד מול השני . מה מומלץ יותר ולמה ? אני יודע שה-Prodigy מגיע עם ממיר DVB מובנה . ה-Dune מגיע גם עם האופציה הזו ? בגדול זה לא כל כך חשוב לי בגלל שלטלויזיה יש ממיר DVB מובנה משלו אבל חשבתי יותר על אפשרות ההקלטה ממיר שכזה .

לגבי הסטרימר Dune 303 האם תוכלו להפנות אותי לחנות שמוכרת את המכשיר הנ"ל במחיר שפוי . ראיתי שהיבואנים של Dune מוכרים אותו בסביבות ה-1500 ש"ח שנראה לי מחיר מוגזם בהתחשב שבארה"ב עלותו פחות מ-200 דולר . האם כדאי לי לחשוב על יבוא עצמי שלפי החישובים שלי אמור לעלות עד -1000 ש"ח כולל מיסים ומשלוח לארץ ?

תודה חברים

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”