לגבי שרשור שפתחתי למציאת טלוויזיה 55.
אנשי מכירות כאן בפורום שולחים לי הודעות פרטיות . הודעות שיקריות של אנשי מכירות . כמו " את הטלוויזיה הזו יצרו במיוחד בשביל ה ps4"
d2idan כתב:לגבי שרשור שפתחתי למציאת טלוויזיה 55.
אנשי מכירות כאן בפורום שולחים לי הודעות פרטיות . הודעות שיקריות של אנשי מכירות . כמו " את הטלוויזיה הזו יצרו במיוחד בשביל ה ps4"
תגידו מה נהייה
...
בושה וחרפה
תספר לנו מה השמות שלהם כדי שנדע מפני מי להזהיר את המשתמשים
כשאתה כותב "אנשי מכירות" אתה מתכוון למשתמשים שמזמינים אותך לקנות בחנות מסוימת ומציעים לך מחיר או סתם נותנים לך דגמים? לא ממש ברור.
אגב למרות הזלזול בהודעות הקודמות - כן, המסכים מסדרה W(ובמיוחד W805 בגלל פאנל IPS) של סוני באמת נוצרו לשימוש אופטימלי עם קונסולה/מחשב בהתאם לשחרור PS4. אלה המסכים על הלאג הכי נמוך שיש היום להוציא מסכי מחשב.
Roi232 כתב:d2idan
אגב למרות הזלזול בהודעות הקודמות - כן, המסכים מסדרה W(ובמיוחד W805 בגלל פאנל IPS) של סוני באמת נוצרו לשימוש אופטימלי עם קונסולה/מחשב בהתאם לשחרור PS4. אלה המסכים על הלאג הכי נמוך שיש היום להוציא מסכי מחשב.
ואני לא משתמש חדש =].
אני פה 6 שנים.
רק בטווחים ארוכים =]
הלכתי לחנות חשמל וראיתי את ה w807 לא היה להם בתצוגה את ה 805 אבל אני מניח שהן אותו הדבר ?
האיכות בתמונה הייתה זהה מאד לזאת של samsung f6400, כאשר שתיהן היו על דינמי.
באפשרויות של סמסונג לדעתי ממה שזכור לי היו עוד אפשרויות של בהירות וחדות constract שבסוני לא היו.
אלך לראות היום שוב.
חוץ מזה הבנתי שלסוני input lag נמוך.
לא יודע כמה זה משמעותי יש לי כרגע samsung 32lar81b כבר 6 שנים. והמשחקים פשוט נראים מעולה ועובדים מעולה ואין מריחות. ואני בטוח שה input lag שם גבוה. אז לא יודע עד כמה זה באמת משמעותי.
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 21/11/2013 14:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.