היי, ראיתי הרבה שרשורים דומים אבל אצלי יש ניאונסים מעט שונים כך שאפתח אחד משלי.
אני משתמש במכשיר Galaxy S4 ואני מעוניין לרכוש עבורו אוזניות in ear עם מיקרופון. אני מוכן להשקיע עד 100 דולר בלי חריגות. אני ככל הנראה אחכה לבלאק פריידי כדי לקנות? לצורך העניין, כדאי לחכות ממש עד 29/11 או שהמבצעים יתחילו עוד לפני?
תודה לעוזרים.
קודם כל, תודה על התגובה, אני אבדוק את מה שהצעת. רציתי רק לשאול, יכול להיות שהתקציב שנתתי הוא מעט מוגזם לנגן שלא יכול לנגן שלא לנגן קבצי FLAC? או שבכל זאת יהיו לאוזניות עם תקציב גבוה יותר סאונד טוב יותר משמעותית? כי אני נוטה לחסוך אם זה לא ישנה כל כך.
טוב, עשיתי קצת חושבים והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו טיפה יותר אמין ויקר, ככה שניתן להתקרב ל100$ (אבל לא לעבור אותו).
מה שכן, אני בכלל לא סגור על האוזניות שepony הציע (A161P) מהסיבה שהן יחסית לא מוכרות ואין עליהן מספיק ביקורות ממה שחיפשתי.
MajalGuy כתב:טוב, עשיתי קצת חושבים והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו טיפה יותר אמין ויקר, ככה שניתן להתקרב ל100$ (אבל לא לעבור אותו).
מה שכן, אני בכלל לא סגור על האוזניות שepony הציע (A161P) מהסיבה שהן יחסית לא מוכרות ואין עליהן מספיק ביקורות ממה שחיפשתי.
...
דוקא יש לא מעט ביקורות שלא קשה למצוא, הנוטות לכיוון החיובי אגב.
MajalGuy כתב:טוב, עשיתי קצת חושבים והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו טיפה יותר אמין ויקר, ככה שניתן להתקרב ל100$ (אבל לא לעבור אותו).
...
דוקא יש לא מעט ביקורות שלא קשה למצוא, הנוטות לכיוון החיובי אגב.
...
האמת שאתה צודק, עשיתי עכשיו בדיקה שוב ואני רואה שיש לזה ביקורות בעיקר בhead-fi שמציינות את האוזניות לשבח.
אולי בכל זאת.