klipsch rc-64 ii
קצת התרשמות מהחברים על הסנטר הזה לפניי רכישה ...מה שמפריע לי שאכן אין לו פתחי אווירור שמנסיון נותן המון פנציות על חשבון סאונד יותר רך ומלא ...........או שאני טועה כי מחר כנראה אלך לשמוע וקנות אם אני טועה אבל כיף תמיד לשמוע גם את דעתכם כי אני מאד אוהב את קליפץ מאחד שהיה לו rc7 ולא היה סגור ללא אוויר ........
גם רמת מחיר מינוס פלוס יכולים לעזור לי כמה עולה פה .......?זמר כתב:קצת התרשמות מהחברים על הסנטר הזה לפניי רכישה ...מה שמפריע לי שאכן אין לו פתחי אווירור שמנסיון נותן המון פנציות על חשבון סאונד יותר רך ומלא ...........או שאני טועה כי מחר כנראה אלך לשמוע וקנות אם אני טועה אבל כיף תמיד לשמוע גם את דעתכם כי אני מאד אוהב את קליפץ מאחד שהיה לו rc7 ולא היה סגור ללא אוויר ...........
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ה 64 סנטר מצויןזמר כתב:קצת התרשמות מהחברים על הסנטר הזה לפניי רכישה ...מה שמפריע לי שאכן אין לו פתחי אווירור שמנסיון נותן המון פנציות על חשבון סאונד יותר רך ומלא ...........או שאני טועה כי מחר כנראה אלך לשמוע וקנות אם אני טועה אבל כיף תמיד לשמוע גם את דעתכם כי אני מאד אוהב את קליפץ מאחד שהיה לו rc7 ולא היה סגור ללא אוויר ...........
ל 64 שופר קטן יותר ותיבה סגורה . עם אלמנטים קטנים יותר 6.5 אינצ' .
הכי מומלץ לגשת ולהאזין לו עם רסיבר איכותי .
לדעתי ניתן להשיג אותו באזור ה 6k
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
איציק תודה על האנפורמצייה והעזרה אכן נסעתי לליזר סיטי חנות נהדרת שאני קונה שם שנים יש בחור מקסים בשם עידן שאני מכיר אותו כבר כמה שנים ואכן נתן לי גם מחיר טוב ושרות להפליא ואכן קניתי את הסנטר רק שלא היה במלאי חדש רק שבוע הבא זה יגיע מה שכן עידן דאג לי לאחד מהתצוגה עד שהחדש יבוא ....
נשאר לי עוד תקציב לרכישת מגבר יד 2 anthem mca 3 שיגביר את L C R הקדמים עם הסנטר החדש אני חייב לציין שזאת הפעם ה1 שאני משדך לz11 מגבר בהחלט מעניין ומבטיח לצלם ולעדכן
נשאר לי עוד תקציב לרכישת מגבר יד 2 anthem mca 3 שיגביר את L C R הקדמים עם הסנטר החדש אני חייב לציין שזאת הפעם ה1 שאני משדך לz11 מגבר בהחלט מעניין ומבטיח לצלם ולעדכן
תתחדש זמר
גם לי יש סנטר קליפש תוצרת USA אבל קטן יתר
וזה שילוב טוב יחד עם z11
גם לי יש סנטר קליפש תוצרת USA אבל קטן יתר
וזה שילוב טוב יחד עם z11
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
זמר
האמת הצלחת לבלבל אותי
לא מזמן רכשת מחו״ל שלישית קליפש קידמית מהסדרות הנחשבות שלהם או שאני טועה ?
למה החלפת ?
וכמובן תתחדש ותהנה מהרכישה החדשה
האמת הצלחת לבלבל אותי
לא מזמן רכשת מחו״ל שלישית קליפש קידמית מהסדרות הנחשבות שלהם או שאני טועה ?
למה החלפת ?
וכמובן תתחדש ותהנה מהרכישה החדשה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מה הכוונה אופי למגברי מנורות , כלומר בהירים מידי?זמר כתב:יואב אכן היו ונמכרו במהירות היה להם אופי למגברי מנורות מאד מוזקלים אומנם השלישי שימש אותי לסנטר מעולה אבל הקונה התעקש על 3 הרמקולים ..........