מעריב יחל להפיץ חינמון ערב
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
רעיון יפה!
הם יקבלו הרבה חשיפה מאלו שמשתמשים בתחבורה הציבורית לחזור הביתה, ורוצים להתרגע בערב בבית עם כוס קפה אחרי יום עבודה (ואחרי שהילדים הלכו לישון).
מקווה שיצליח להם, אני לא ממש אוהב את ההגמוניה של ידיעות אחרונות כעיתון הגדול במדינה.
הם יקבלו הרבה חשיפה מאלו שמשתמשים בתחבורה הציבורית לחזור הביתה, ורוצים להתרגע בערב בבית עם כוס קפה אחרי יום עבודה (ואחרי שהילדים הלכו לישון).
מקווה שיצליח להם, אני לא ממש אוהב את ההגמוניה של ידיעות אחרונות כעיתון הגדול במדינה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני מפרגן, אבל אני לא יודע כמה זה יתפוס - זה עובד יפה בלונדון למשל, אבל שם השימוש בתחבורה ציבורית הוא הרבה יותר גבוה מבארץ...
בתור מישהו שלא משתמש בתחבורה ציבורית, אין לי מושג מתי אני אשב לקרוא עיתון בערב - בין הנסיעה חזרה באוטו, לילדים, לקצת זמן איכות עם האישה, לטלוויזיה ושאר תחביבים, לא בדיוק נשאר לי יותר מדי זמן לקרוא חדשות שרוב הסיכויים שאת הכותרות שלהן כבר תפסתי במחשב במשרד או בטלפון...
בתור מישהו שלא משתמש בתחבורה ציבורית, אין לי מושג מתי אני אשב לקרוא עיתון בערב - בין הנסיעה חזרה באוטו, לילדים, לקצת זמן איכות עם האישה, לטלוויזיה ושאר תחביבים, לא בדיוק נשאר לי יותר מדי זמן לקרוא חדשות שרוב הסיכויים שאת הכותרות שלהן כבר תפסתי במחשב במשרד או בטלפון...
אולי לא סיפרו לך אבל ידיעות הוא ממזמן לא כזה....uriler כתב: מקווה שיצליח להם, אני לא ממש אוהב את ההגמוניה של ידיעות אחרונות כעיתון הגדול במדינה....
אגב למעוניינים
יש את העיתון מעריב המודפס באפליקציה כמו גם ישראל היום.