החלפת ספק ותשתית לאחר בעיות עם בזק
שלום
לפני שבוע וחצי החלפתי תשתית
מהוט - לבזק .
עברתי לבזק ביום ראשון שעבר , ביום ראשון התקינו לי אינטרנט . רבע שעה אחרי שהטכנאי עזב החלו בעיות של ניתוקים
לאחר יומיים בא טכנאי וסיפר שהטכנאי הראשון עשה עבודה לא טובה , הוא תיקן את החיבורים וכן , האינטרנט חדל מלהתנתק. יומיים לאחר מכן בא עוד טכנאי , החליפו כרטיס רשת במרכזיה שלהם (נמצאת משהו כמו 300 מטר מהבית שלי) החליפו נתבים ועדיין
הדבר לא עזר הרבה בעניין מהירות האינטרנט, בבדיקות מהירות אני מקבל בין 2 ל10 מגה לשניה , הבעיה היא שיש כל כך הרבה פיקים במהירות (2 מגה , אחרי שניה 7 , אחרי שניה 0.5 מגה לשניה)
שכחתי לציין שכל אלה היו בבדיקות במחשבים שמקבלים אינטרנט חוטי וגם אלחוטי כך שאין קשר לאלחוטי
החלטתי שמספיק לי עם ההיכרות הקצרה שלי עם בזק . שבוע וחצי , שלושה טכנאים , 0% שביעות רצון .
הספק שלי הוא נטוויזן , מכוון שאני משלם להם 50 ש''ח על 12 מגה לשניה (פשוט כי לא עדכנתי חבילה וכו') אמרתי שנחליף גם אותם
רציתי שתציעו לי ספק אינטרנט טוב שילך בשילוב עם הוט .
איזה הכי מומלץ ?
אני רוצה בעקרון 40 מגה או 30 בטווח הזה לשניה .
שימושים : VOD , גלישה וצפייה בתכני HD , הורדות ומשחקי רשת.
דרך אגב , איך המתאם הזה של TP-LINK
http://www.tp-link.com/en/products/deta ... L-WN7200ND
לפני שבוע וחצי החלפתי תשתית
מהוט - לבזק .
עברתי לבזק ביום ראשון שעבר , ביום ראשון התקינו לי אינטרנט . רבע שעה אחרי שהטכנאי עזב החלו בעיות של ניתוקים
לאחר יומיים בא טכנאי וסיפר שהטכנאי הראשון עשה עבודה לא טובה , הוא תיקן את החיבורים וכן , האינטרנט חדל מלהתנתק. יומיים לאחר מכן בא עוד טכנאי , החליפו כרטיס רשת במרכזיה שלהם (נמצאת משהו כמו 300 מטר מהבית שלי) החליפו נתבים ועדיין
הדבר לא עזר הרבה בעניין מהירות האינטרנט, בבדיקות מהירות אני מקבל בין 2 ל10 מגה לשניה , הבעיה היא שיש כל כך הרבה פיקים במהירות (2 מגה , אחרי שניה 7 , אחרי שניה 0.5 מגה לשניה)
שכחתי לציין שכל אלה היו בבדיקות במחשבים שמקבלים אינטרנט חוטי וגם אלחוטי כך שאין קשר לאלחוטי
החלטתי שמספיק לי עם ההיכרות הקצרה שלי עם בזק . שבוע וחצי , שלושה טכנאים , 0% שביעות רצון .
הספק שלי הוא נטוויזן , מכוון שאני משלם להם 50 ש''ח על 12 מגה לשניה (פשוט כי לא עדכנתי חבילה וכו') אמרתי שנחליף גם אותם
רציתי שתציעו לי ספק אינטרנט טוב שילך בשילוב עם הוט .
איזה הכי מומלץ ?
אני רוצה בעקרון 40 מגה או 30 בטווח הזה לשניה .
שימושים : VOD , גלישה וצפייה בתכני HD , הורדות ומשחקי רשת.
דרך אגב , איך המתאם הזה של TP-LINK
http://www.tp-link.com/en/products/deta ... L-WN7200ND
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עצוב שבזק נותנת תשיתית בעייתית ברמה נמוכה.
אני מחזיק ב3 מנויים שלהם,
2 עובדים בצורה מעולה ,מאז ההתקנה של מספר שנים רצופות ללא רבב.
השלישי עובד עם ניתוקים ,וכל ביקורי הסרק וטיפול בארונות סעף של בזק העלה מאומה.
לגבי הקישור של המתאם של טיפילינק אני לא מכיר.
אני משתמש במתאם USB עלום שם שנותן קליטה מעולה בכל רשת אלחוטית בארץ ובחו"ל.
אני מחזיק ב3 מנויים שלהם,
2 עובדים בצורה מעולה ,מאז ההתקנה של מספר שנים רצופות ללא רבב.
השלישי עובד עם ניתוקים ,וכל ביקורי הסרק וטיפול בארונות סעף של בזק העלה מאומה.
לגבי הקישור של המתאם של טיפילינק אני לא מכיר.
אני משתמש במתאם USB עלום שם שנותן קליטה מעולה בכל רשת אלחוטית בארץ ובחו"ל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בעיית הניתוקים נובעת בד"כ ממס' גורמים גורמים:
1. כבל לא תקין, או חיבור לא תקין, בין הנקודה שהמודם מחובר אליה, לבין כבל הכניסה לבית.
2. כבל לא תקין שמחבר אותך לארון התקשורת השכונתי.
3. בלגן רציני בארון התקשורת השכונתי.
את כל אחת מהבעיות בזק אמורים לפתור, כיוון שהם סיפקו לך קו + מודם בתשלום והם צריכים לדאוג לכך שיעבוד היטב.
טיפ שלי: כנס לממשק הניהול של המודם, קח קריאה של נתוני הקו (בעיקר SNR) ופרסם אותם כאן להשוות עם חברים אחרים בפורום. במידה ונתון ה-SNR נמוך מדי, יש לך קייס מול בזק בדרישה שיחליפו את התשתית.
בהצלחה, יאיר
1. כבל לא תקין, או חיבור לא תקין, בין הנקודה שהמודם מחובר אליה, לבין כבל הכניסה לבית.
2. כבל לא תקין שמחבר אותך לארון התקשורת השכונתי.
3. בלגן רציני בארון התקשורת השכונתי.
את כל אחת מהבעיות בזק אמורים לפתור, כיוון שהם סיפקו לך קו + מודם בתשלום והם צריכים לדאוג לכך שיעבוד היטב.
טיפ שלי: כנס לממשק הניהול של המודם, קח קריאה של נתוני הקו (בעיקר SNR) ופרסם אותם כאן להשוות עם חברים אחרים בפורום. במידה ונתון ה-SNR נמוך מדי, יש לך קייס מול בזק בדרישה שיחליפו את התשתית.
בהצלחה, יאיר
היי ranrubin1,
ראשית, מתנצל בשם בזק על ההמתנה וחוויית השירות כפי שתיארת, בזק עושה את מירב המאמצים על מנת לספק שירות איכותי ויציב.
הייתי מעוניין לבצע בדיקה מקיפה של המקרה וכמובן לסייע
אשמח לקבל (במסר/מייל) את קו הבזק, נייד לתיאום ואם יש שעות מסויימות הנוחות להתקשרות.
המשך יום נעים
אבי
חברת בזק
[email protected]
ראשית, מתנצל בשם בזק על ההמתנה וחוויית השירות כפי שתיארת, בזק עושה את מירב המאמצים על מנת לספק שירות איכותי ויציב.
הייתי מעוניין לבצע בדיקה מקיפה של המקרה וכמובן לסייע
אשמח לקבל (במסר/מייל) את קו הבזק, נייד לתיאום ואם יש שעות מסויימות הנוחות להתקשרות.
המשך יום נעים
אבי
חברת בזק
[email protected]
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
hotnet
בחיבור ללא חייגן DHCP קבוע .