שלום ברצוני לקנות טלוויזיה !!! דחוף עזרה !!!!
שלום ברצוני לקנות טלוויזיה של led שהמסך יהיה 32 אינץ' עם עידן פלוס מובנה אך אני מתלבט בין lg ל-samaung
יש לי הרבה אופציות אנא תעזרו לי עם הסברים בבקשה.......
lg32ln570z
lgls460y
lg32ln542z-וזה מה שהנציג מכירות הציעה לי בלי שנתתי את השתים האחרים זה אני חפשתי באינטרנט לבד
ויש לי גם ....
samsung ua32f5300
samsung ua32f4500
samsung ua32eh4003-וזה מה שהנציג מכירות הציעה לי בלי שנתתי את השתים האחרים זה אני חפשתי באינטרנט לבד
ותודה רבה מראש לכול העוזרים !!!!!!
יש לי הרבה אופציות אנא תעזרו לי עם הסברים בבקשה.......
lg32ln570z
lgls460y
lg32ln542z-וזה מה שהנציג מכירות הציעה לי בלי שנתתי את השתים האחרים זה אני חפשתי באינטרנט לבד
ויש לי גם ....
samsung ua32f5300
samsung ua32f4500
samsung ua32eh4003-וזה מה שהנציג מכירות הציעה לי בלי שנתתי את השתים האחרים זה אני חפשתי באינטרנט לבד
ותודה רבה מראש לכול העוזרים !!!!!!
האם אתה רוצה smart tv או full hd ?נתיכהן כתב:התקציב שלי עד 2000 שקל ואני צריך לבחור מתוכם כי חשוב לי שיהיה בו ממיר מובנה שיקלוט את עידן פלוס יש בכול אחד משהו שונה אחד smart tv בשני full hd אני מתקשה ............
אני קונה טלוויזיה של סוני כי היא בעלת האיכות מסך הכי טובה, ללא smart tv ואו full hd שלטעמי ממש לא עוזר בגודל 32״ הדגם שאני קונה הוא : sony KDL-32R423 שעל פי 4 מוכרים שהיא הטלוויזיה ״הבסיסית״ הטובה ביןתר שיש כיום בשוק (יש בו עידן פלוס)
נ.ב. הSmart שנמצאת באחת מן האפשרויות שלך מצריכה חיבור של דונגל כלומר מעיין דיסק און קי שמחברים לטלוויזיה כדי לאפשר חיבור לאינטרנט.
מה אתה רוצה לעשות עם הטלוויזיה : לחבר למחשב ? לחבר אך ורק לממיר עידן פלוס ?
מה העדיפות שלך ? איכות תמונה ? רזולוציה ? Smart tv ?
אני לא סגור על עצמי אם אני רוצה smart tv כי אני לא בדיוק יודע מה זה ואני לא ממש יודע אם יש הבדל בין full hd לבין הרגיל כי אמרו שאם יש full hd אז אין ממש שינוי ורק בסרטים שיש בהם hd רואים חלק חשוב לי האיכות של התמונה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים אבל אני לא רוצה מריחה וכול מיני תקלות ...
מה שהתכוונת f5300 זה הסמסונג מה זה הפענוח dts .......
מה שהתכוונת f5300 זה הסמסונג מה זה הפענוח dts .......