txNR818 מארצות הברית
שלום,
יש ברשותי הזדמנות לקנו מגבר יד 2 txNR818 בסביבות ה 3000 ש"ח מארה"ב.
החיסרון היחיד הבולט כמובן הוא השנאי.
מקריאה בתר ובכלל אני קרוב לקבל רגליים קרות בגלל ההסברים על השנאי הממיר שהופך מגבר מארה"ב לחסר ערך או במקרה הפחות גרוע פוגע באיכותו.
אציין, כי לאחר עשור עם מגבר "טיפש" אני מעונין להשתדרג לעשור הבא.
אשמח לעצה ותבונה,
תודה מראש,
יש ברשותי הזדמנות לקנו מגבר יד 2 txNR818 בסביבות ה 3000 ש"ח מארה"ב.
החיסרון היחיד הבולט כמובן הוא השנאי.
מקריאה בתר ובכלל אני קרוב לקבל רגליים קרות בגלל ההסברים על השנאי הממיר שהופך מגבר מארה"ב לחסר ערך או במקרה הפחות גרוע פוגע באיכותו.
אציין, כי לאחר עשור עם מגבר "טיפש" אני מעונין להשתדרג לעשור הבא.
אשמח לעצה ותבונה,
תודה מראש,
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
השנאי לא מהווה מגבלה איכותית לשימוש ברסיבר. יש פה מספיק חברים שקנו מחו"ל , משתמשים בשנאי והכל סבבה.
(אני אחד מהם)
במידה והמחיר מתאים לך ,קנה ותהנה אחלה רסיבר.
כשתקבל אותו תכנס לתפריט ותשנה את סקאלת התדרים של הרדיו שיתאימו לארץ.
בהצלחה
במידה והמחיר מתאים לך ,קנה ותהנה אחלה רסיבר.
כשתקבל אותו תכנס לתפריט ותשנה את סקאלת התדרים של הרדיו שיתאימו לארץ.
בהצלחה
תודה חברים יקרים.
שתי שאלות נוספות ברשתוכם:
האם שכתוב seller refurbished והמוכר אמין ומתחייב שהכל עובד פיקס, מה דעתכם?
וגם, וזו סטייה מה 818:
ראיתי את ה 626 באמזון איטליה במחיר משתלם (חדש), בערך כמו היד 2 של ה818 .
מה הייתם בוחרים?
תודה!!
וגם, וזו סטייה מה 818:
מה הייתם בוחרים?
תודה!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה והוא תקין אין בכלל שאלה, מדובר במכשיר טוב משמעותית מה 626 ולו רק בזכות מערכת הכיול שלו אודסי XT32logon כתב:תודה חברים יקרים.
וגם, וזו סטייה מה 818:
מה הייתם בוחרים?
תודה!!...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לגבי Seller Refurbished, הייתי מרים להם טלפון ובודק למה בדיוק הכוונה, ובפרט האם מדובר בפריט שעבר תיקון (serviced) אצל היצרן ע"ח המוכר (זה קורה למשל כשלקוח בא עם מכשיר תקול והחנות נותנת לו חדש במקום ושולחת את התקול לתיקון...), או שזה פשוט פריט שחזר מלקוח ששידרג או שהתחרט, וכלל לא התקלקל (open box).
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
מחיר של 3,000 ש"ח המחיר בארה"ב או לאחר משלוח ומיסים ?
כמו כן כך שחשבון שאם המוכר לא בדיוק דייק במצב הרסיבר, ותיאלץ להחזירו לחו"ל, כנראה שעלות השילוח חזרה תהיה עליך,ובכל מקרה את המיסים ששילמת בארץ לא תקבל בחזרה.
אני באופן אישי הייתי מחפש את הרסיבר הזה ביד 2 בארץ. אני משוכנע שניתן להשיגו כמעט באותו במחיר.
כמו כן כך שחשבון שאם המוכר לא בדיוק דייק במצב הרסיבר, ותיאלץ להחזירו לחו"ל, כנראה שעלות השילוח חזרה תהיה עליך,ובכל מקרה את המיסים ששילמת בארץ לא תקבל בחזרה.
אני באופן אישי הייתי מחפש את הרסיבר הזה ביד 2 בארץ. אני משוכנע שניתן להשיגו כמעט באותו במחיר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא סביר בעיני שמישהו יציע למכירה ביד שניה 818 בן שנה ב-3,000 ש"ח בישראל, בהתחשב בעובדה שסביר שהוא שילם יותר מכפול על כך לפני יחסית מעט זמן, ושהרסיבר ככל הנראה עדיין באחריות...
לצורך העניין, בדקתי ביד 2 ויש שני חבר'ה שמוכרים כרגע את ה-616 שלהם ביותר מ-3,000 ש"ח, אז ה-818 כנראה יימכר ביד שנייה ביותר מ-5,000 ש"ח כרגע...
מה שכן, אפשר לקנות 818 באמזון ארה"ב ב-$700, מה שמיתרגם פחות או יותר ל-4,000 ש"ח כולל שילוח ומיסים, ויש סיכוי שהמחיר הזה יירד עוד יותר בשבוע הבא לכבוד בלאק פריידיי..!

לצורך העניין, בדקתי ביד 2 ויש שני חבר'ה שמוכרים כרגע את ה-616 שלהם ביותר מ-3,000 ש"ח, אז ה-818 כנראה יימכר ביד שנייה ביותר מ-5,000 ש"ח כרגע...
מה שכן, אפשר לקנות 818 באמזון ארה"ב ב-$700, מה שמיתרגם פחות או יותר ל-4,000 ש"ח כולל שילוח ומיסים, ויש סיכוי שהמחיר הזה יירד עוד יותר בשבוע הבא לכבוד בלאק פריידיי..!