המלצות ל CART + NEEDLE עבור LENCO L75S
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי.
אתברך בקרוב בלנקו L75S עם זרוע S מקורית ללא CARTRIDGE ו NEEDLE.
אשמח להמלצות לרכישה (לא מהארץ).
כרגע על הפרק :
NAGAOKA MP110
ORTOFON 2M RED
טווח מחירים - עד $130
נ.ב.
מגבר SANSUI AU717.
תודה רבה.
שגיא
אתברך בקרוב בלנקו L75S עם זרוע S מקורית ללא CARTRIDGE ו NEEDLE.
אשמח להמלצות לרכישה (לא מהארץ).
כרגע על הפרק :
NAGAOKA MP110
ORTOFON 2M RED
טווח מחירים - עד $130
נ.ב.
מגבר SANSUI AU717.
תודה רבה.
שגיא
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
L-75S הוא בעל זרוע עם שלה דמוית SME. אתה צריך לחפש שלה דומה (בהנחה שזה מה שחסר לך) כמו למשל כאן. שלות אחרות, כמו של Technics למשל, לא מתאימות לזרוע הזו.
זו פעם שנייה ב-24 שעות שצץ כאן הראש הזה, ה-MP-110. מאיפה אתם מוצאים את השטויות האלה? מה זה? יש קבוצה בפייס שמאכילה את עצמה בשמועות או שזו עבודת שיווק של אחד הסוכנים המורשים (או יותר סביר, הלא מורשים) ה'מחוננים' במרכז?
איפה שמעת על ה-MP-110? אני מאוד רוצה לדעת!
ראש בינוני וזהו. לא ממש רע - לא ממש טוב. במחיר שלו יש אלטרנטיבות כמו זו. יש המלצות אחרות - מלפני יומיים כאן.
-
- Lenco L75S SME Type Head Shell
-
- Lenco L75S Tonearm
-
- Lenco L75S Head shell Bottom
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

היי.
קשה לי לתרגם לעברית את המונחים הנ"ל אבל הנה:
שלה קיימת , מגיעה עם הזרוע/
חסר ראש+מחט . אני רושם ראש+מחט במיוחד כי זה לא תמיד מגיע ביחד לדוגמא: מוצרי יד-2. הראש יכול להחזיק שנים והמחט נשחקת אז מוכרים רק את הראש. לא חסר כאלה.
בנוגע ליפני NAGAOKA, לא חסרים סיקורים על הראש הזה ועל הסדרה ב AK וגם ב LENCOHEAVEN. לא אומר שהוא טוב/רע מכיוון שאין לי נסיון ולו הקטן ביותר. וכמובן כל אחד ודעתו האישית, יש כאלה שאוהבים יותר באסים יש כאלה שאוהבים פחות ועוד ועוד פיצ'רים ואין ספק שזה תלוי מאזין.
תמונה.....

Uploaded with ImageShack.us
קשה לי לתרגם לעברית את המונחים הנ"ל אבל הנה:
שלה קיימת , מגיעה עם הזרוע/
חסר ראש+מחט . אני רושם ראש+מחט במיוחד כי זה לא תמיד מגיע ביחד לדוגמא: מוצרי יד-2. הראש יכול להחזיק שנים והמחט נשחקת אז מוכרים רק את הראש. לא חסר כאלה.
בנוגע ליפני NAGAOKA, לא חסרים סיקורים על הראש הזה ועל הסדרה ב AK וגם ב LENCOHEAVEN. לא אומר שהוא טוב/רע מכיוון שאין לי נסיון ולו הקטן ביותר. וכמובן כל אחד ודעתו האישית, יש כאלה שאוהבים יותר באסים יש כאלה שאוהבים פחות ועוד ועוד פיצ'רים ואין ספק שזה תלוי מאזין.
תמונה.....

Uploaded with ImageShack.us
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- sugarfreeboy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
טומי, אמרתי לך שיש שם משהו 
בדיוק בדרך לאסוף את הדנון 110 החדש שלי.
בדיוק בדרך לאסוף את הדנון 110 החדש שלי.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש. לנקו מעניין! מלבד הזרוע,מהם ההבדלים בינו לבין ה-75 ה"רגיל"? לא הייתי מודע לעובדה שלנקו יצרו זרועות S בשלב מסוים..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tnsilver
- חבר מביא חבר

יש שם מציאה ב-$60. מעבר למחיר הזה אין שם כלום. את הרעש והצלצולים סביב הראש הזה עושים ילדים שדמי הכיס מההורים שלהם נכנסים בקטגוריה הזו.sugarfreeboy כתב:טומי, אמרתי לך שיש שם משהו...
מממ... גאומטריה כאילו? Overhang שונה? משקל? מחבר ארוך מידי? סתם טעם רע, חטא למקוריות וזילות של יצירת פאר? בפועל אין דבר כזה 'שלה גנרית'. לכל זרוע יש גאומטריה ייחודית והשלה היא חלק בלתי נפרד מהגאומטריה של הזרוע. החלפת שלה לכזו שלא מתאימה, משנה למעשה את נתוני הזרוע (אורך אפקטיבי, אינרציה, יכולת עקיבה, זווית תקיפה, אזימוט וכ"ו).JEXY כתב:מה הסיבה ששלה של טכניקס אינה מתאימה???...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא מדויק: stylus זו המלה ה"גבוהה", needle זו המלה ה"עממית" (בעיקר בארה"ב) אבל היא בהחלט מוכרת ולגיטימית במובן זה.tnsilver כתב: לא ברור לי מדוע טרחת להדגיש cartridge (ראש) וגם needle (מחט). השילוב הולך ביחד ולמחט באנגלית קוראים stylus ולא needle....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- tnsilver
- חבר מביא חבר

-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

דגם ה S הוא דגם עם הזרוע בצורת S.זה מרבית ההבדל. למיטב הבנתי אלו זרועות שיוצרו בשנות ה70 ע"י חברת JELCO. אלו זרועות הרבה יותר טובות מהזרועות שמגיעות עם הדגמים הרגילים (אותם ממליצים בחום להחליף במהירות).