שאלה - מחשב נייד
-
OverProtected
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי שאלה לפני שאני רוכש מחשב נייד, יש לי טלוויזיה בחדר של סמסונג ומערכת קולנוע ביתית של פנסוניק,
עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להתחבר ל2 המכשירים הנ"ל לספק לי מעיין תחנת מידע, אני מתכוון שנגיד אני אריץ סרט על המחשב, ישר אני אוכל לראות אותו על הטלוויזיה בחיבור של HDMI ולשמוע דרך המערכת קולנוע ביתית בחיבור S/PDIF.
השאלה שלי היא האם יש מחשב נייד שיש לו את 2 התכונות האלה של יציאת HDMI (וידאו) ויציאת S/PDIF (אודיו)?
או יותר פשוט מזה, אם למערכת קולנוע ביתית שלי יש יציאת HDMI עם ARC האם היא מתפקדת גם ככניסה ואז אני לא צריך מחשב נייד עם יציאת S/PDIF, אלא מחשב עם 2 יציאות HDMI..?
עכשיו אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להתחבר ל2 המכשירים הנ"ל לספק לי מעיין תחנת מידע, אני מתכוון שנגיד אני אריץ סרט על המחשב, ישר אני אוכל לראות אותו על הטלוויזיה בחיבור של HDMI ולשמוע דרך המערכת קולנוע ביתית בחיבור S/PDIF.
השאלה שלי היא האם יש מחשב נייד שיש לו את 2 התכונות האלה של יציאת HDMI (וידאו) ויציאת S/PDIF (אודיו)?
או יותר פשוט מזה, אם למערכת קולנוע ביתית שלי יש יציאת HDMI עם ARC האם היא מתפקדת גם ככניסה ואז אני לא צריך מחשב נייד עם יציאת S/PDIF, אלא מחשב עם 2 יציאות HDMI..?
-
OverProtected
-
- חבר שרק התחיל

PI? ואני רוצה את התוצאות הכי טובות, לא רוצה לרדת באיכות..
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
טכנית , לRetina MacBook Pro יש HDMI וDisplayPort ,ככה שעם מתאם פשוט יש שתי יציאות HDMI .. סתם הערת אגב, בטח הוא לא היחיד עם שתי יציאות וידאו דיגטליות .mp3lll כתב:אין מחשב נייד בעל 2 יציאות Hdmi, וגם spdif די יצא מעולם בניידים.
מחברים פשוט Hdmi אל הטיבי.
כבל Pl למערכת....
-
OverProtected
-
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי מילהIamEzio כתב:טכנית , לRetina MacBook Pro יש HDMI וDisplayPort ,ככה שעם מתאם פשוט יש שתי יציאות HDMI .. סתם הערת אגב, בטח הוא לא היחיד עם שתי יציאות וידאו דיגטליות .mp3lll כתב:אין מחשב נייד בעל 2 יציאות Hdmi, וגם spdif די יצא מעולם בניידים.
מחברים פשוט Hdmi אל הטיבי.
כבל Pl למערכת.......
-
OverProtected
-
- חבר שרק התחיל

מה זה הHTPC הזה?