כל השבת חיכיתי...
אחרי שקיבלתי פחות או יותר החלטת כורסא לבדוק את טושיבה 42WP56 כמסך ייעודי, חיכיתי בקוצר רוח להגיע לחנות בקניון. כשהגעתי, חשכו עיניי. איכות כזו דרעק של משחק כדורגל לא ראיתי אפילו בטלוויזיה הסינית שלי, שהשמועה אומרת שהרכיבו אותה עובדי כפייה בשנות ה - 60 במחוז סצ'ואן...
זה איכות של טושיבה?
אח"כ עלה לי רעיון אותו רציתי לשתף את חברי הפורום:
הייתכן שהטלוויזיה כוונה בכוונה לאיכות גרועה כדי להסיט את תשומת לב הקונים למכשירים אחרים? קשה לי להאמין שמכשיר שאחד מכינוייו ברשת הוא "מלכת הפלאזמה" ייתן כזו תוצרת עלובה.
דרך אגב, במכרז הערב זה נסגר ב - 7700 ש"ח . שווה לא? (בחנות בקניון רוצים 8790).
זה איכות של טושיבה?
אח"כ עלה לי רעיון אותו רציתי לשתף את חברי הפורום:
הייתכן שהטלוויזיה כוונה בכוונה לאיכות גרועה כדי להסיט את תשומת לב הקונים למכשירים אחרים? קשה לי להאמין שמכשיר שאחד מכינוייו ברשת הוא "מלכת הפלאזמה" ייתן כזו תוצרת עלובה.
דרך אגב, במכרז הערב זה נסגר ב - 7700 ש"ח . שווה לא? (בחנות בקניון רוצים 8790).
יכול להיות שהיא לא הייתה מכוייל כמו שצריך , אבל אל תצפה לניסים ונפלאות , what u see is what u get
התמונה לא נוראית כמו שאתה מתאר השאלה , כשאתה אומר דרעק בהשוואה למה ?
התמונה לא נוראית כמו שאתה מתאר השאלה , כשאתה אומר דרעק בהשוואה למה ?
נערך לאחרונה על ידי nirgen ב 28/10/2006 22:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
משחקי כדורגל בד"כ משודרים באופן מזעזע מלכתחילה.
אסור להסתמך על שידורים כאלה בתור קריטריון בחירת מסך. אם זה היה הקריטריון העיקרי, הייתי מתמקד במסך 19" CRT...
לגבי הסטה לכיוון של מסך ספציפי. כבר שנים אנחנו רומזים שיתכן ודברים כאלה קורים בעולם...
אסור להסתמך על שידורים כאלה בתור קריטריון בחירת מסך. אם זה היה הקריטריון העיקרי, הייתי מתמקד במסך 19" CRT...
לגבי הסטה לכיוון של מסך ספציפי. כבר שנים אנחנו רומזים שיתכן ודברים כאלה קורים בעולם...
בהשוואה לטלוויזיות פלאזמה אחרות שהיו תלויות לידה - פנסוניק ועוד. שם ראו ממש חד. אז לא מדובר כאן על פלאזמה נחותה, הרי אנחנו מדברים כאן על טושיבה!! ועל הדגם הספציפי הזה שנחשב טוב (אלא אם לא נחשב טוב...?!).nirgen כתב:יכול להיות שהיא לא הייתה מכוייל כמו שצריך , אבל אל תצפה לניסים ונפלאות , what u see is what u get
התמונה לא נוראית כמו שאתה מתאר השאלה , כשאתה אומר דרעק בהשוואה למה ?...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא ברור שום דבר , והפנסוניק לא יותר טובה מהטושיבה וזה בדוק בואו תראו איך רואים ואיזה תמונה מקבלים אם ממיר של הוט אבל יתכן שלא בכול אזור בארץ רואים אותו דבר ובאותה איכות ומכאן שלכול אחד מאיתנו דעה אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
תזכרו גם שכל מודל של טושיבה מבוסס בכלל על פאנל אחר. יש כאלה שמבוססים על פנסוניק וכאלה שמבוססים על NEC ולאחרונה גם על פאנלים של LG.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ראשית, ilanb0 מתאר שהלך לראות בקניון. מכך אני מסיק שהוא השווה את את הטושיבה ל-PWD ולא ל-PHD, ומה לעשות, ה-PWD מצויין בהצגת תכני טלוויזיה.
שנית, ilanb0, מאיזה ערוץ התבאסת כל כך? אם זה היה מאחד מערוצי הספורט, אז זה מה יש, הם משדרים זוועה ולמרבה הפליאה גם נראים כך. אם ראית משחק בערוץ 10 זה כבר משהו אחר - שם כבר איכות המשחקים סבירה עד סבילה.
בעצם למה אתה לא הולך על הפנאסוניק?
שנית, ilanb0, מאיזה ערוץ התבאסת כל כך? אם זה היה מאחד מערוצי הספורט, אז זה מה יש, הם משדרים זוועה ולמרבה הפליאה גם נראים כך. אם ראית משחק בערוץ 10 זה כבר משהו אחר - שם כבר איכות המשחקים סבירה עד סבילה.
בעצם למה אתה לא הולך על הפנאסוניק?
אנא הרחב לגבי המונחים PWD ו - PHD?!DannyZ כתב:ראשית, ilanb0 מתאר שהלך לראות בקניון. מכך אני מסיק שהוא השווה את את הטושיבה ל-PWD ולא ל-PHD, ומה לעשות, ה-PWD מצויין בהצגת תכני טלוויזיה.
בעצם למה אתה לא הולך על הפנאסוניק?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: