S4 כמקור ?
אליאל, תודה על התגובה.אליאל כתב:אפשר לעזור למקור בצורה נטרלית כדוגמת ud110...
לא הבנתי לאיזו שאלה ענית ולא הבנתי את התשובה.
מה יקרה אם אשתמש בגלקסי S4 כמקור ? אני אסרס את המגבר והאוזניות ?
מה חשיבות המקור בשרשרת ? האם אפשר לחיות עם מקור סביר, כאשר המגבר והאוזניות איכותיים ?
כן אין ספק שאפשר, סליחה שלא הסברתי את עצמי, יש מגבר בתצורת usb ud110 שלא משנה תגוונים שיוצאים ורק מגביר את האות ממליץ, בנוסף לכל השירשור שעשה, כמובן שאתה צריך להשאיר את הכל נטרלי במכשיר והשאר בידיי המגבר ואוזניות שיעשו תעבודה..
לא הייתי מחבר את האוזניות האלו למכשיר נייד, גם אם ה DAC של ה S4 טוב מאוד - עם אוזניות נייטרליות כמו ה HD600 הצליל בו נשמע רזה ואפילו "מתכתי", חסר פירוט ועם גבוהים קצת צווחניים לפעמים.
אף תכונה מהנ"ל לא מאפיינת בד"כ את ה HD600 !!
מעבר לזה, ה HD600 לא דורשות הגברה יקרה כדי להגיע לתוצאות טובות. בתחילת דרכי חיברתי אותן ל FIIO E9 והתוצאות היו נהדרות.
נקודה נוספת היא ש HD600 הן לא אוזניות ניידות וגם בעלות עכבה גבוהה יחסית שלא תתאים למכשיר נייד.
אם אתה סגור על האוזניות האלו ולא נשאר לך הרבה כסף להשקיע כרגע, אתה יכול ללכת על כרטיס קול סולידי כמו ה XONAR DX ולשלב לו מגבר כמו ה FIIO E9 ,
או שאם אתה מחפש ניידות, אז ללכת רק על ה FIIO E17 בתור מגבר+DAC נייד שישמש למחשב, ולהשתמש ב S4 עם חיבור USB-AUDIO כדי לנצל את ה E17 כ DAC.
אם אתה צריך עזרה דבר איתי, כבר יצא לי לחבר בצורה הזו את ה S4 והכל עובד מצוין.
אף תכונה מהנ"ל לא מאפיינת בד"כ את ה HD600 !!
מעבר לזה, ה HD600 לא דורשות הגברה יקרה כדי להגיע לתוצאות טובות. בתחילת דרכי חיברתי אותן ל FIIO E9 והתוצאות היו נהדרות.
נקודה נוספת היא ש HD600 הן לא אוזניות ניידות וגם בעלות עכבה גבוהה יחסית שלא תתאים למכשיר נייד.
אם אתה סגור על האוזניות האלו ולא נשאר לך הרבה כסף להשקיע כרגע, אתה יכול ללכת על כרטיס קול סולידי כמו ה XONAR DX ולשלב לו מגבר כמו ה FIIO E9 ,
או שאם אתה מחפש ניידות, אז ללכת רק על ה FIIO E17 בתור מגבר+DAC נייד שישמש למחשב, ולהשתמש ב S4 עם חיבור USB-AUDIO כדי לנצל את ה E17 כ DAC.
אם אתה צריך עזרה דבר איתי, כבר יצא לי לחבר בצורה הזו את ה S4 והכל עובד מצוין.