XBOX ONE או PS4
השאלה כמה אתה מתכוון לשחק במשחקי kinect/eye?
שים לב שבPS4 אין יותר משחקי מולטיפלייר בחינם אתה חייב להיות בשירות בתשלום בשביל לשחק אוןליין
לפי מה שאומרים כרגע (הקונסולה עוד לא יצאה רשמית) השליטה הקולית באמצעות קינקט לא עובדת חלק מה שאומר שכנראה לא באמת ישתמשו בזה,
ואין בארץ את כל האינטגרציה עם הכבלים, אז נראה לי מיותר לשים 100$ יותר (במקרה הטוב) ולקבל מכונה חלשה יותר
שים לב שבPS4 אין יותר משחקי מולטיפלייר בחינם אתה חייב להיות בשירות בתשלום בשביל לשחק אוןליין
לפי מה שאומרים כרגע (הקונסולה עוד לא יצאה רשמית) השליטה הקולית באמצעות קינקט לא עובדת חלק מה שאומר שכנראה לא באמת ישתמשו בזה,
ואין בארץ את כל האינטגרציה עם הכבלים, אז נראה לי מיותר לשים 100$ יותר (במקרה הטוב) ולקבל מכונה חלשה יותר
נערך לאחרונה על ידי sagioto ב 18/11/2013 3:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
תמיד אפשר למצוא זמן.d2idan כתב:אני עדיין לא אבא. אבל אל תוותר על זה.תמיד אפשר למצוא זמן. או שאין לי מושג מה אני אומר....
אמנם יש לי "רק" בת אחת, אבל גיימינג זה גם חלק מהחיים שלי.
וגם היא משחקת ב wii אם בא לה, רק שבגיל 4 זה עדיין יותר מתסכל אותה מאשר מהנה...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אפשר למצוא זמן אבל זה יבוא על חשבון שעות שינה. ואני בגילי "המופלג" כמעט תמיד בוחר בשעות שינה. מה גם שאני לא נהנה לשחק כשאני עייף.
אחרי 10 שעות עבודה ולאחר מכן "שעות נוספות" של עבודה בבית, בשעה 10 בערב בא לי רק להרים רגליים, לשים סרט ולהרדם אחרי 10 דקות...
אחרי 10 שעות עבודה ולאחר מכן "שעות נוספות" של עבודה בבית, בשעה 10 בערב בא לי רק להרים רגליים, לשים סרט ולהרדם אחרי 10 דקות...
"על החתום...."
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני נשאר נאמן לXBOX, לא חושב שיש הבדלים משמעותיים בשביל לעבור לPS.
טוב לי עם המשחקים של XBOX, אוהב את ה LIVE, אין לי בעיה לשלם 50 דולר בשנה על זה.
אוהב את הקונטרולר ומאמין יותר במיקרוסופט מאשר בסוני בתחום הזה.
מחכה שיצא
טוב לי עם המשחקים של XBOX, אוהב את ה LIVE, אין לי בעיה לשלם 50 דולר בשנה על זה.
אוהב את הקונטרולר ומאמין יותר במיקרוסופט מאשר בסוני בתחום הזה.
מחכה שיצא
באותו מצב רק עם תינוק בבית. .. עולה השאלה אם שווה לשלם את המחיר לשחק כדורגל עם החבר'ה ברשת. ..Hertz33 כתב:גם אני שוקל אבל לא בטוח שבכלל ארכוש קונסולה. בתור אבא לשלוש בנות אפילו הXBOX RGH שלי מעלה אבק. לא רואה את עצמי בסשן גיימינג רציני לפחות ב15 שנה הקרובות.......
עוד לא הגעתי לתשובה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
את זה ראית (גלול למטה)?
http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_v ... ison_Chart
כרגע לא הייתי רוכש אף אחת מהן, לרכוש קונסולה מייד עם השקתה לדעתי זו טעות, אבל אני אישית מתכוון ללכת על ה PS4 בסופו של דבר. בדור הנוכחי נראה שמיקרוסופט הציגו קונסולה חלשה ומוגבלת יותר בהרבה רמות, במיוחד אם אתה מישראל וכל נושא האינטגרציה של הטלוויזיה לא רלוונטי והפקודות קוליות בקינקט שלא נתמכות בעברית, מה שהופך את 2 הנקודות המרכזיות בבחירה דווקא בה ללא רלוונטיות לנו כישראלים.
http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_v ... ison_Chart
כרגע לא הייתי רוכש אף אחת מהן, לרכוש קונסולה מייד עם השקתה לדעתי זו טעות, אבל אני אישית מתכוון ללכת על ה PS4 בסופו של דבר. בדור הנוכחי נראה שמיקרוסופט הציגו קונסולה חלשה ומוגבלת יותר בהרבה רמות, במיוחד אם אתה מישראל וכל נושא האינטגרציה של הטלוויזיה לא רלוונטי והפקודות קוליות בקינקט שלא נתמכות בעברית, מה שהופך את 2 הנקודות המרכזיות בבחירה דווקא בה ללא רלוונטיות לנו כישראלים.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה, עכשיו פס המוות עבר לסוני?!toxin כתב:http://www.games.co.il/article19429.html...
זה לא אומר כלום לגבי xbox one.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
הרשת זה דבר "נפלא", מישהו צועק אחד "זאב" וכל העם יורד למקלטים... מדהים. ברור שיש תקלות. בכל מוצר יש תקלות. אין שום מוצר אלקטרוני שמגיע ל 100 אחוז תקינות בשום חברה. מה שיש פה זה 4000 יחידות תקולות מתוך מעל מיליון יחידות שנמכרו, ז"א 0.4 אחוז כשל בלבד, ואני אומר בלבד מכיוון שבשוק האלקטרוניקה אחוז כשל של עד 3 אחוזים נחשב סביר, מה שאומר ש 0.4 אחוז נחשב מצויין.
אז אפשר להירגע, כרגע לא ידוע על שום בעייה סידרתית אלא רק על בעיות סטנדרטיות שאמורת לקרות בכל מוצר. מי שלא מאמין, הנה מאמר של הבחור הראשון שחווה את התקלה, מומלץ לצפות ולהירגע:
אז אפשר להירגע, כרגע לא ידוע על שום בעייה סידרתית אלא רק על בעיות סטנדרטיות שאמורת לקרות בכל מוצר. מי שלא מאמין, הנה מאמר של הבחור הראשון שחווה את התקלה, מומלץ לצפות ולהירגע:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מבחינתי בכלל אין התלבטות. PS4.
וזה בכלל לא משנה לי מי יותר חזק ממי. ה XBOX ONE יכול להיות מכשיר מדהים עם יכולות מדהימות.
אך לצערי (או למזלי, תלוי איך מסתכלים על זה) המשחקים האקסקלוסיביים של סוני מדברים אליי יותר.
מבחינתי, די לי ב UNCHARTED כדי להגיע להחלטה על מי ללכת מהשניים.
וזה בכלל לא משנה לי מי יותר חזק ממי. ה XBOX ONE יכול להיות מכשיר מדהים עם יכולות מדהימות.
אך לצערי (או למזלי, תלוי איך מסתכלים על זה) המשחקים האקסקלוסיביים של סוני מדברים אליי יותר.
מבחינתי, די לי ב UNCHARTED כדי להגיע להחלטה על מי ללכת מהשניים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".