המלצה לרמקולים בחיבור ליאמאהה 675
אני שוקל להחליף מגבר ישן של sony. ולהתחדש במגבר ימאהה 675.
כרגע הרמקולים שלי מחוברים עם חוטים 2.5 נחושת המועברים בצינורות בתוך הקיר ומתחברים לרמקולים וגם למגבר עם קליפסים מהדקים (שחור ואדום).
במגבר החדש אני רואה שהם אמורים להתחבר כמו "בננות" ולא בצורת מהדקים.
האם אני צריך להחליף את הכבלים?
כרגע הרמקולים שלי מחוברים עם חוטים 2.5 נחושת המועברים בצינורות בתוך הקיר ומתחברים לרמקולים וגם למגבר עם קליפסים מהדקים (שחור ואדום).
במגבר החדש אני רואה שהם אמורים להתחבר כמו "בננות" ולא בצורת מהדקים.
האם אני צריך להחליף את הכבלים?
נערך לאחרונה על ידי natanbs ב 18/11/2013 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא.
אתה יכול לקנות בננות ולחבר אליהן את הקצוות של הכבלים הקיימים, או שאתה יכול לשחרר את התבריגים של החיבורים ברסיבר עצמו, להשחיל מתחתם את הקצוות חשופים של הכבלים כמו שדחפת עד היום לקליפסים, ואז להדק מחדש את ההברגה.
העסק של ההברגה טיפה פחות נוח ביום-יום מהבננות, אבל תכל'ס אין הבדל מבחינת ביצועים, ואם אתה מחבר את הרמקולים פעם אחת ביום התקנת הרסיבר, אז לדעתי לא צריך להוציא כסף על הבננות ואפשר להסתפק בחיבורי ההברגה של הרסיבר.
אתה יכול לקנות בננות ולחבר אליהן את הקצוות של הכבלים הקיימים, או שאתה יכול לשחרר את התבריגים של החיבורים ברסיבר עצמו, להשחיל מתחתם את הקצוות חשופים של הכבלים כמו שדחפת עד היום לקליפסים, ואז להדק מחדש את ההברגה.
העסק של ההברגה טיפה פחות נוח ביום-יום מהבננות, אבל תכל'ס אין הבדל מבחינת ביצועים, ואם אתה מחבר את הרמקולים פעם אחת ביום התקנת הרסיבר, אז לדעתי לא צריך להוציא כסף על הבננות ואפשר להסתפק בחיבורי ההברגה של הרסיבר.
תודה רבה !! עזרת לי בהתלבטות
ושאלה נוספת איזה רמקולים בהמלצתכם להתאים למגבר הנ"ל
גודל הסלון הוא רוחב 4.5 מטר על 6.2 מטר אורך (זה בערך המרחק ישיבה מהספה עד למסך).
התקציב של הרמקולים 5.1 עד 5-5.5K.
היעוד בעיקר לסרטים לשמיעה טובה של הסראונד פחות למוסיקה.
ושאלה נוספת איזה רמקולים בהמלצתכם להתאים למגבר הנ"ל
גודל הסלון הוא רוחב 4.5 מטר על 6.2 מטר אורך (זה בערך המרחק ישיבה מהספה עד למסך).
התקציב של הרמקולים 5.1 עד 5-5.5K.
היעוד בעיקר לסרטים לשמיעה טובה של הסראונד פחות למוסיקה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סטים 5.1 בתקציב הנתון:

- טאנוי HTS 101
- מוניטור אודיו וקטור או MASS
- פולק אודיו TL1600
- KEF 2005
- פוקאל SIB & CUB