שלום, מחפש סטרימר.
אהלן,
הבנתי שסטרימר זהו מכשיר שמתחבר למסך באמצעות HDMI,
שבעצם עובד עם כרטיס רשת כזה שמתחבר למחשב בUSB וזה משדר את הקובץ לסטרימר והסטרימר מפיק תמונה למסך דרך הHDMI.
השימושים שלי הם שיריץ קבצי MKV באיכות עד 1080P עם תרגום בצד ולא מובדק.
אשמח להמלצה למכשיר כזה, הבנתי שיש מבחר ואני ממש לא מבין בנושא.
תודה רבה.
הבנתי שסטרימר זהו מכשיר שמתחבר למסך באמצעות HDMI,
שבעצם עובד עם כרטיס רשת כזה שמתחבר למחשב בUSB וזה משדר את הקובץ לסטרימר והסטרימר מפיק תמונה למסך דרך הHDMI.
השימושים שלי הם שיריץ קבצי MKV באיכות עד 1080P עם תרגום בצד ולא מובדק.
אשמח להמלצה למכשיר כזה, הבנתי שיש מבחר ואני ממש לא מבין בנושא.
תודה רבה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שלום,...
הסתכלתי על הנעוץ והגעתי לטבלת השוואה כזאת והיא הייתה חתוכה לי.
האם תוכל להמליץ לי על מכשיר מניסיונך האישי?
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תקציב?
הי סעדה ,
מכשיר סטרימר יכול לעבוד עם קבצים של MKV לא רק מ USB אלא גם אם תחבר אותו למחשב דרך קו איטרנט או WIFI
חיבור USB זה הכי פשוט ב USB צריך לחבר בדרך כלל את הסטרימר לדיסק און קי או הרד דיסק חיצוני.קרוב למכשיר.
אבל אם הסטרימר נמצא נניח בחדר אחד והמחשב בחדר שני ואתה רוצה לחבר ישירות למחשב כדאי להשתמש או בקו אינטרנט או ב WIFI .
הסטרימרים תומכים בדרך כלל בכל השיטות האלה ביחד.
בלינק סטרימר זול יחסית פחות מ 500 שקל שעושה את כל הדברים האלה לפי מה שמתאים לך. USB או רשת WIFI או רשת אטרנט
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837471
אני משתמש בו גם ב USB גם ברשת איטרנט עובד מעולה עם תמיכה בתרגום כתוביות בעברית עבור סרטי MKV
הוא אפילו משדר סרטי 3D אם יש לך טלויזיה או מקרן כזה שתומך 3D
מכשיר סטרימר יכול לעבוד עם קבצים של MKV לא רק מ USB אלא גם אם תחבר אותו למחשב דרך קו איטרנט או WIFI
חיבור USB זה הכי פשוט ב USB צריך לחבר בדרך כלל את הסטרימר לדיסק און קי או הרד דיסק חיצוני.קרוב למכשיר.
אבל אם הסטרימר נמצא נניח בחדר אחד והמחשב בחדר שני ואתה רוצה לחבר ישירות למחשב כדאי להשתמש או בקו אינטרנט או ב WIFI .
הסטרימרים תומכים בדרך כלל בכל השיטות האלה ביחד.
בלינק סטרימר זול יחסית פחות מ 500 שקל שעושה את כל הדברים האלה לפי מה שמתאים לך. USB או רשת WIFI או רשת אטרנט
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837471
אני משתמש בו גם ב USB גם ברשת איטרנט עובד מעולה עם תמיכה בתרגום כתוביות בעברית עבור סרטי MKV
הוא אפילו משדר סרטי 3D אם יש לך טלויזיה או מקרן כזה שתומך 3D