:הל: ASUS מציגה בישראל את ה- Transformer Book T100
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
חברת ASUS, קונצרן המחשבים העולמי, מציגה היום בישראל את ה- Transformer Book T100, מחשב נייד קומפקטי וחזק במיוחד, ההופך לטאבלט (מחשב לוח) באמצעות ניתוק מהיר ופשוט של המסך. ה- T100 מצויד במעבד מרובע ליבות חזק במיוחד Intel Atom, במסך HD בגודל 10.1 ובמערכת ההפעלה Windows 8.1 מבית Microsoft. ל- Transformer Book T100 עיצוב דק וגימור עמיד במיוחד ההופך אותו לאחד המכשירים הקלים והמעוצבים ביותר הקיימים כיום: עובי של 10.5 מ"מ, משקל כולל של 1.07 ק"ג בלבד ו- 550 גר' בלבד לטאבלט.
שילוב של ביצועים חזקים וניידות מרבית
ה- Transformer Book T100 מציג ביצועים חזקים לצד ניידות מרבית, זאת הודות למעבד מרובע הליבות Z3740 Intel Atom, המאפשר חיסכון באנרגיה, סוללה בעלת חיים ארוכים במיוחד, המאפשרת עד 11 שעות עבודה רצופות, מסך HD ברזולוציה של 1366 X 768, הכולל את טכנולוגיית IPS, לתצוגה רחבה בזווית של עד 178 מעלות, בכל מקום ובכל תנאי התאורה. עוד מצויד המכשיר במקלדת מעוצבת הכוללת משטח מגע נוח לשימוש בתמיכה מלאה ל- Windows 8.1, הכולל את טכנולוגיית 'Reading Mode', התאמה אישית של המסך כך שיהיה נוח יותר לקריאה ממושכת.
כמיטב המסורת של ASUS כולל גם ה- T100 את טכנולוגיית האודיו הבלעדית ASUS SonicMaster, לחוויית סאונד ללא פשרות ואת טכנולוגיית Instant On technology המבטיחה תגובה מידית, מעבר בין מצב שינה למצב פעולה בשתי שניות בלבד ושהייה רצופה במצב שינה של עד 14 ימים רצופים.
ה- Transformer Book T100 מצויד גם ביציאת USB 3.0, טכנולוגיית WiFi ו - Bluetooth 4.0 . המכשיר מגיע עם Microsoft Office Home & Student 2013 הכולל גרסאות מלאות של Word, Excel, PowerPoint and OneNote.
מחירים מומלצים לצרכן (כולל מע"מ):
Transformer BookT100 32GB החל מ- 2,088 ₪.
Transformer BookT100 64GB החל מ- 2,496 ₪.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק הנבחרות עם אחריות לשלוש שנים, הכוללת איסוף והחזרה מבית הלקוח ע"י שליח, ללא כל תוספת תשלום.
[/pressrelease]
חברת ASUS, קונצרן המחשבים העולמי, מציגה היום בישראל את ה- Transformer Book T100, מחשב נייד קומפקטי וחזק במיוחד, ההופך לטאבלט (מחשב לוח) באמצעות ניתוק מהיר ופשוט של המסך. ה- T100 מצויד במעבד מרובע ליבות חזק במיוחד Intel Atom, במסך HD בגודל 10.1 ובמערכת ההפעלה Windows 8.1 מבית Microsoft. ל- Transformer Book T100 עיצוב דק וגימור עמיד במיוחד ההופך אותו לאחד המכשירים הקלים והמעוצבים ביותר הקיימים כיום: עובי של 10.5 מ"מ, משקל כולל של 1.07 ק"ג בלבד ו- 550 גר' בלבד לטאבלט.
שילוב של ביצועים חזקים וניידות מרבית
ה- Transformer Book T100 מציג ביצועים חזקים לצד ניידות מרבית, זאת הודות למעבד מרובע הליבות Z3740 Intel Atom, המאפשר חיסכון באנרגיה, סוללה בעלת חיים ארוכים במיוחד, המאפשרת עד 11 שעות עבודה רצופות, מסך HD ברזולוציה של 1366 X 768, הכולל את טכנולוגיית IPS, לתצוגה רחבה בזווית של עד 178 מעלות, בכל מקום ובכל תנאי התאורה. עוד מצויד המכשיר במקלדת מעוצבת הכוללת משטח מגע נוח לשימוש בתמיכה מלאה ל- Windows 8.1, הכולל את טכנולוגיית 'Reading Mode', התאמה אישית של המסך כך שיהיה נוח יותר לקריאה ממושכת.
כמיטב המסורת של ASUS כולל גם ה- T100 את טכנולוגיית האודיו הבלעדית ASUS SonicMaster, לחוויית סאונד ללא פשרות ואת טכנולוגיית Instant On technology המבטיחה תגובה מידית, מעבר בין מצב שינה למצב פעולה בשתי שניות בלבד ושהייה רצופה במצב שינה של עד 14 ימים רצופים.
ה- Transformer Book T100 מצויד גם ביציאת USB 3.0, טכנולוגיית WiFi ו - Bluetooth 4.0 . המכשיר מגיע עם Microsoft Office Home & Student 2013 הכולל גרסאות מלאות של Word, Excel, PowerPoint and OneNote.
מחירים מומלצים לצרכן (כולל מע"מ):
Transformer BookT100 32GB החל מ- 2,088 ₪.
Transformer BookT100 64GB החל מ- 2,496 ₪.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק הנבחרות עם אחריות לשלוש שנים, הכוללת איסוף והחזרה מבית הלקוח ע"י שליח, ללא כל תוספת תשלום.
[/pressrelease]
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
נשמע ממש טוב יש לו מעבד די מהיר חיבור ל USB ומקלדת מלאה ומחיר לא בשמים
נראה שווה
אני חושב ללכת על זה מה אתם אומרים?
נראה שווה
אני חושב ללכת על זה מה אתם אומרים?
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אינטל דיי הפתיעו עם המעבדים החדשים Z Intel Atom. Windows קצת כבד אבל אני מאמין שיעבוד סבבה. לך על זה. 
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- molvy
- חבר מכור קשה

הדילמה היחידה שיש לי הוא השימוש בדואר אלקטרוני.
במחשבים שלי אני משתמש ב outlook.
הטאבלט הזה מגיע עם " Microsoft Office Home & Student 2013 הכולל גרסאות מלאות של Word, Excel, PowerPoint and OneNote. "
משמע אין outlook.
מישהו יודע איזה פיתרון נותנת מערכת ההפעלה Win 8.1 לניהול דואר אלקטרוני?
במחשבים שלי אני משתמש ב outlook.
הטאבלט הזה מגיע עם " Microsoft Office Home & Student 2013 הכולל גרסאות מלאות של Word, Excel, PowerPoint and OneNote. "
משמע אין outlook.
מישהו יודע איזה פיתרון נותנת מערכת ההפעלה Win 8.1 לניהול דואר אלקטרוני?
תודה מרטין
האם יש אפשרות גם להשתמש ללא המקלדת אלא עם המקלדת
שקיימת במערכת הפעלה
שקיימת במערכת הפעלה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הבעיה עם המחשבים האלו זה לא המעבד, זה העובדה שהם משתמשים בeMMC (לאטום מהסדרה הזאת יש דגמים עם תמיכה בSATA לSSD "נורמאלים" ,אבל זה הLow cost עם תמיכה בeMMC בלבד וזה באמת מה שמוריד מהביצועים של הטאבלט הזה..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- molvy
- חבר מכור קשה

מחר אני מקבל את המכשיר.
יש ביוטיוב די הרבה סקירות והרצות של המחשב ובד"כ הביקורות טובות במיוחד ביחידות של עלות מול תועלת.
אפילו הריצו איתו פוטושופ עם ביצועים לא רעים כלל
רכשתי את הדגם עם 64G.
לצרכים שלי (הצגת מצגות וקריאה ומענה למיילים שאני בחו"ל) הוא ממש מספיק.
יש ביוטיוב די הרבה סקירות והרצות של המחשב ובד"כ הביקורות טובות במיוחד ביחידות של עלות מול תועלת.
אפילו הריצו איתו פוטושופ עם ביצועים לא רעים כלל
רכשתי את הדגם עם 64G.
לצרכים שלי (הצגת מצגות וקריאה ומענה למיילים שאני בחו"ל) הוא ממש מספיק.
- molvy
- חבר מכור קשה

קיבלתי אותו ואני מאוד מרוצה הוא מגיב נהדר מחזיק סוללה טוב מאוד ההרגשה של לאפ טופ שבקלות הופך לטאבלט. מסך המגע מגיב יופי הבהירות של המסך טובה מאוד אפשר לעבוד איתו גם בחוץ (לא בדקתי בשמש חזקה במיוחד) המקלדת טובה מאוד למרות שהיא קטנה ממקלדת רגילה משטח המגע כולל לחצנים פיזיים ללחצן ימני ושמאלי דבר ההופך את העבודה איתו למאוד נוחה וקלה בנוסף מסך המגע מאפשר גלילה לא דרך משטח המגע כך שהעבודה איתו מאוד נוחה ולאחר התרגלות קלה נעשת מאוד אינטואיטיבית.
עדיין מנסה להתרגל ל Win8 לא בקלות רבה מידי.
הדבר שהיה חשוב לי שיהיה לו USB שאוכל לחבר אותו למקרן אצל לקוחות דרך מיקרו HDMI ושאוכל להריץ עליו תכנות אופיס. כל הפרמטרים הללו מתקיימים במחשב הזה. החיסרון היחידי שאני חש בו בינתיים הוא שבמסך עם הרזולוציה של 1366 X 768 צריך להיות מאוד מדוייק כאשר נוגעים במסך כי כל האייקונים מאוד קטנים. אני בטוח שאפשר לקנפג את זה אבל עדיין לא הגעתי לשם.
לדעתי נותן תמורה טובה מאוד לכסף (שילמתי כ 2500 ש"ח למכשיר עם 64G זיכרון)
עדיין מנסה להתרגל ל Win8 לא בקלות רבה מידי.
הדבר שהיה חשוב לי שיהיה לו USB שאוכל לחבר אותו למקרן אצל לקוחות דרך מיקרו HDMI ושאוכל להריץ עליו תכנות אופיס. כל הפרמטרים הללו מתקיימים במחשב הזה. החיסרון היחידי שאני חש בו בינתיים הוא שבמסך עם הרזולוציה של 1366 X 768 צריך להיות מאוד מדוייק כאשר נוגעים במסך כי כל האייקונים מאוד קטנים. אני בטוח שאפשר לקנפג את זה אבל עדיין לא הגעתי לשם.
לדעתי נותן תמורה טובה מאוד לכסף (שילמתי כ 2500 ש"ח למכשיר עם 64G זיכרון)
- molvy
- חבר מכור קשה

התשובה היא כן אפשר לעבוד איתו כטאבלט עם מקלדת מובנית במערכת ההפעלהnoam3039 כתב:תודה מרטין
שקיימת במערכת הפעלה...