גרסה 3.6 של Tvheadend אוטוטו כאן. עריכה: גרסה 4.0

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #21 

nokobik כתב:zovirax, אתה יכול להוריד מפה את 3.9
http://openelec.tv/forum/71-pvr-live-tv ... 467#104857
...
תודה ,
יצא לי לנסות
הם סיבכו את הסיפור עם הקונפיגורציה של הטיונרים, וגם אני לא רואה שום יתרון
ובטח שלא הקלטה חכמה של סדרה.

תוכנה די גרועה לצערי, בווינדוס יש טובות יותר.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #22 

@zovirax

נראה לי שאתה ממהר להספיד את Tvheadend.

לדעתי היא רחוקה מאוד מלהיות גרועה, התקנה והגדרה של DVB-T לא דורשות יותר ממספר דקות בודדות, ולמעט אולי WMC אני לא מכיר שרת PVR המשתווה לה בקלות ההתקנה (לא מצליח להבין למה מפתחי שרתי PVR אחרים כורכים התקנת שרת SQL).
התכנה גם מאוד יציבה, קלילה (רצה אצלי על מכשיר עם 128MB RAM שעולה כ-15$) והעמדה של המפתחים לגבי הוספת יכולות חדשות הדורשות ספריות נוספת היא שהן יהיו אופציונליות שומרת עליה פשוטה לקמפול, דבר החשוב אם רוצים שתרוץ על מוצרים שונים כמו NAS-ים (לפי מה שהולך ב-Github נראה שאוטוטו תוכל לרוץ גם על OSX ואפילו Android ללא כל שינוי).

אך הנקודה הכי חשובה היא שאין יותר פשוט מלהתקין את OpenELEC על מוצר מוכן כמו Intel NUC, לחבר דונגל DVB-T ולהפעיל את TVH, כל התהליך יכול להסתיים ב-10 דקות ובסופו אתה מקבל HTPC עם שרת PVR.

כרגע גם לדעתי הפונקציה של הקלטות חוזרות של סדרה דורשת שיפור (במיוחד כשמתחילים עם EPG גרוע כמו של עידן+) אך מדובר בקוד היותר פשוט של TVH (לא נוגע בהתממשקות מול התקני חומרה) כך שקשה לי להאמין שמישהו לא יקח על עצמו את המטלה.

נ.ב.
החודש הצטרף קליינט חדש בשם TVHClient לחנות Play של Google ונראה שהוא עדיף על TVHGuide (קצת מבלבל שקיימת תכנה בשם זהה בחנות של Apple).

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #23 

אולי ל 4 ערוצים של עידן פלוס זה אחלה.
אבל לקונפיגוקציה קצת יותר מסובכת עם כמה כרטיס DVB -S היכולת ניהול פחות מוצלחת.

לגבי עניין הקלטות החוזרות - עובדה שזו תוכנה כבר ותיקה בשוק, ועדיין לא הכניסו פונקציה כל כך בסיסית.

אני לא מצליח להפעיל את ה Post-processor להקלטה אני לא מצליח להפעיל - ולא משנה כמה עבדתי על זה.

TVHClient - ניסיתי עכשיו, באמת מאוד מוצלח.

dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #24 

@zovirax

אשמח לשמוע על המערכת שלך: כמה ואיזה כרטיסי DVB, קוטר צלחת, מס' LNB ולהיכן מכוונים, והאם אתה משתמש בממתג DiSEqC.

בשלב מסויים שקלתי להרים מערכת רק בשביל הניסוי (רק צלחת אין לי) אבל כיום אני מאמין שהפתרון הכלכלי שיהיה רלוונטי ליותר משתמשים זה DVB-T (אנטנה חיצונית כמובן) בצירוף של צפייה מהרשת אם זה IPTV בתשלום (NTV ודומיו) ו-P2P וכשמתישהו יתעוררו הגורמים הרלוונטים אז יהיה גם פתרון IPTV ישראלי חוקי בתשלום ראוי.

מהבחינה של DVB-S/S2 נראה כי למפתח perexg יש יותר גישה ל"טיונרי רשת" שהמחיר שלהם יכול להיות יחסית גבוה אך ה-WAF וחסכון הזמן של הרכבת שרת, התעסקות עם מערכת הפעלה, דרייברים ויכולות trancoding לסמארטפונים מובנות יכולים להצדיק זאת.

מוזכרים ב-Github מוצרים כמו GSS.BOX, Inverto Airscreen Server, Telestar Digibit R1, Elgato EyeTV Netstream 4Sat ו-Triax tss400.

tomer1749
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1310
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #25 

אפשר תיאור-מה זה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”