@zovirax
נראה לי שאתה ממהר להספיד את Tvheadend.
לדעתי היא רחוקה מאוד מלהיות גרועה, התקנה והגדרה של DVB-T לא דורשות יותר ממספר דקות בודדות, ולמעט אולי WMC אני לא מכיר שרת PVR המשתווה לה בקלות ההתקנה (לא מצליח להבין למה מפתחי שרתי PVR אחרים כורכים התקנת שרת SQL).
התכנה גם מאוד יציבה, קלילה (רצה אצלי על מכשיר עם 128MB RAM שעולה כ-15$) והעמדה של המפתחים לגבי הוספת יכולות חדשות הדורשות ספריות נוספת היא שהן יהיו אופציונליות שומרת עליה פשוטה לקמפול, דבר החשוב אם רוצים שתרוץ על מוצרים שונים כמו NAS-ים (לפי מה שהולך ב-Github נראה שאוטוטו תוכל לרוץ גם על OSX ואפילו Android ללא כל שינוי).
אך הנקודה הכי חשובה היא שאין יותר פשוט מלהתקין את OpenELEC על מוצר מוכן כמו Intel NUC, לחבר דונגל DVB-T ולהפעיל את TVH, כל התהליך יכול להסתיים ב-10 דקות ובסופו אתה מקבל HTPC עם שרת PVR.
כרגע גם לדעתי הפונקציה של הקלטות חוזרות של סדרה דורשת שיפור (במיוחד כשמתחילים עם EPG גרוע כמו של עידן+) אך מדובר בקוד היותר פשוט של TVH (לא נוגע בהתממשקות מול התקני חומרה) כך שקשה לי להאמין שמישהו לא יקח על עצמו את המטלה.
נ.ב.
החודש הצטרף קליינט חדש בשם
TVHClient לחנות Play של Google ונראה שהוא עדיף על TVHGuide (קצת מבלבל שקיימת תכנה בשם זהה בחנות של Apple).