LG מציגים מסך nanoLED חדש, ה- 55LA960, מסך הדגל החדש של החברה.

עופר פולק, מסך FULL LED שלא נותן אחידות, שסובל מהאלואינג קשה ומאבד מאיכויותיו בצפיה מהצד אינו עומד בציפיות מבחינתי. שים לב להערה הבאה של עופר לאור : "סדרת הבדיקות של Kuro מצליחות להדגים את הבעייתיות של הטכנולוגיה של nano LED בכך שניתן בקלות רבה מדי לראות את מסגרות האור סביב האובייקטים המוארים על הרקע השחור. הפיתרון לכך הוא או להמנע מצפיה בחושך מוחלט, או להמנע מצפיה בתכנים מסוג זה" מבחינתי מסך היי אנד שממליצים לא לצפות בו בחושך לא עומד בציפיות.עופרפולק כתב:לא רק שעומד בציפיות אלא עלה עליהם . אבל בגלל שזה ל.ג'י זה נראה מוזר . אבל אם זה היה חברה אחרת אז היינו אומרים אה, יופי ....

אז זהו שלא נשארו הרבה כאלה בשוק לצערנו.איך ה-local dimming של LG בהשוואה ל-Full LED אחרות בשוק ?...
נכון לעכשיו אני דווקא הייתי רושם את אותו משפט ומוציא את פנסוניק מהמשוואה.לא מצליח להבין כאן אנשים שמסוגלים בנשימה אחת להכניס את LG באותו מעמד של פנאסוניק או סמסונג...
זה שפנאסוניק סגרו מפעל אין לכך חשיבות לאיכות המוצרdor8 כתב:נכון לעכשיו אני דווקא הייתי רושם את אותו משפט ומוציא את פנסוניק מהמשוואה.לא מצליח להבין כאן אנשים שמסוגלים בנשימה אחת להכניס את LG באותו מעמד של פנאסוניק או סמסונג...
בעוד שהשתיים האחרות לא מפסיקות לחדש ולייצר מסכי אולד ולד מלא, פנסוניק דווקא
מצמצמת , סוגרת מפעלים , ונכון לרגע זה אמורה לייצר רק מסכי לד היקפי שגם הם די
בינוניים ברמתם ביחסית למתחרות בעתיד הנראה לעין.
חומר למחשבה......