מי הספק המומלץ כיום בבזק?
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני מחפש ספק חדש עם:
- פינגים נמוכים
- ללא Transparent Proxy
- לא מאט תעבורת טורנט בשעות העומס
- מהירות הורדה טובה בססשין יחיד
014 לא טובים באף אחת מההגדרות.
013 בעבר עבדו עם Transparent Proxy. לא יודע מה המצב כיום.
מה לגבי הספקים אורנג, הוטנט ו 012. מי מהם המומלץ ביותר ?
- פינגים נמוכים
- ללא Transparent Proxy
- לא מאט תעבורת טורנט בשעות העומס
- מהירות הורדה טובה בססשין יחיד
014 לא טובים באף אחת מההגדרות.
013 בעבר עבדו עם Transparent Proxy. לא יודע מה המצב כיום.
מה לגבי הספקים אורנג, הוטנט ו 012. מי מהם המומלץ ביותר ?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
בדקתי עם 012 גיימר של חבר, הורדה של HTTP מכל מקום בסשן בודד הוריד לו על כל המהירות של הקו שלו (15 מגה)
בדקתי טורנט בסשן בודד אצלו והוריד גם על המקסימום מpeer בודד!
מבחינת פינגים היה סביר.
לפי דעתי הם שווים ניסוי.
אורנג' בבזק יש להם המון טווחים, יש טווחים שהם ממש גרועים ויש טווחים שהם בסדר, רק פעם אחת יצא לי למצוא פול שהוא ממש מהיר אבל לא הצלחתי להשיג אותו שוב (אותה מתכונת כמו ב014) אז אני לא ממליץ אותם.
הוטנט בבזק לא ניסיתי.
בדקתי טורנט בסשן בודד אצלו והוריד גם על המקסימום מpeer בודד!
מבחינת פינגים היה סביר.
לפי דעתי הם שווים ניסוי.
אורנג' בבזק יש להם המון טווחים, יש טווחים שהם ממש גרועים ויש טווחים שהם בסדר, רק פעם אחת יצא לי למצוא פול שהוא ממש מהיר אבל לא הצלחתי להשיג אותו שוב (אותה מתכונת כמו ב014) אז אני לא ממליץ אותם.
הוטנט בבזק לא ניסיתי.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
jpost אני עם 014 וגיימר ובחיבור בודד משרתי FTP (חברים בחו"ל עם חיבורים יפים מאוד
) מקבל לרוב את כל החיבור או לפחות 70% ממנו.
מה שכן אני משתמש בשרת צד שלישי (SHELL) ומעביר מוצפן (SSL) בפורט 444 אלי הביתה.
כל הנ"ל עובד עם pftpfxp-mew אם אתה מסתדר עם לינוקס
17:18 [home se]< put '43_The_Swiss~mix)-SL.mp3' | 17.012M 1805.4Kbs 10s|
17:23 [home se]< put '01-vybz_kart~wledge).mp3' | 10.089M 1369.1Kbs 7s|
17:25 [home se]< put '04-glen_chec~_remix).mp3' | 11.176M 1686.7Kbs 7s|
17:27 [home se]< put '04-bart_clae~_remix).mp3' | 15.285M 1582.6Kbs 10s|
כפי שאתה רואה גם בזק לא העפרון הכי חד בקלמר,אבל אפשר לומר שהם הרע במיעוטו (מבחינתי לפחות..)
כשאני מוריד מהסידבוקס שלי אפשר "להתפרע" עם FLASHGET ודומיו וגם אז מקבל מקס' מהחיבור (5חיבורים לקובץ)
איפה הבעיות שלך איתם ספציפית?
מה שכן אני משתמש בשרת צד שלישי (SHELL) ומעביר מוצפן (SSL) בפורט 444 אלי הביתה.
כל הנ"ל עובד עם pftpfxp-mew אם אתה מסתדר עם לינוקס
17:18 [home se]< put '43_The_Swiss~mix)-SL.mp3' | 17.012M 1805.4Kbs 10s|
17:23 [home se]< put '01-vybz_kart~wledge).mp3' | 10.089M 1369.1Kbs 7s|
17:25 [home se]< put '04-glen_chec~_remix).mp3' | 11.176M 1686.7Kbs 7s|
17:27 [home se]< put '04-bart_clae~_remix).mp3' | 15.285M 1582.6Kbs 10s|
כפי שאתה רואה גם בזק לא העפרון הכי חד בקלמר,אבל אפשר לומר שהם הרע במיעוטו (מבחינתי לפחות..)
כשאני מוריד מהסידבוקס שלי אפשר "להתפרע" עם FLASHGET ודומיו וגם אז מקבל מקס' מהחיבור (5חיבורים לקובץ)
איפה הבעיות שלך איתם ספציפית?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
בשביל לקבל ביצועים טובים חייבים היום התערבות בתעבורה . בלי transperant proxy הניצול של רוחב הפס לחו"ל יגיע למקסימום ואז כל המשתמשים ירגישו האטה. חייב להיות סוג של traffic shaping שיתן לאנשים רוחב פס לפי הצורך.
המצב כיום הוא בערך 1מגה לחו"ל לכל 3-4 משתמשים אם נגיד שהנציות רוחב פס היא זה אומר שבשביל שמשתמש אחד יקבל 100 מגה צריך ש 300-400 משתמשים יקבלו 0 אם מסתקלים על זה באחוזים מדובר על כך שרק 0.33-0.25% מהמנויים ישתמשו ברשת בכדי שכולם יקבלו את מלוא רוחב הפס לחו"ל.
במילים אחרות בלי דרך להגביל את השימוש ברוחב פס לחול רק לאנשים שבאמת צריכים אותו כולם ירגישו בהאטה משמעותית . הדרך היחידה לקבל רוחב פס מובטח היא כנראה לקנות שירות עיסקי שאולי עולה יותר אבל מקבלים את מה שאתה משלם עליו (לרוב על חשבון המשתמשים הביתיים ) . להרים את העדיפות שלך זה תמיד טוב אבל בחשבון גיימר traffic shaping זה דבר מובנה כי חייבים למנוע מאנשים לנצל אותו להורדות כבדות כי זה יפגע באופן קיצוני במי שרוצה לשחק משחקי מחשב.
המצב כיום הוא בערך 1מגה לחו"ל לכל 3-4 משתמשים אם נגיד שהנציות רוחב פס היא זה אומר שבשביל שמשתמש אחד יקבל 100 מגה צריך ש 300-400 משתמשים יקבלו 0 אם מסתקלים על זה באחוזים מדובר על כך שרק 0.33-0.25% מהמנויים ישתמשו ברשת בכדי שכולם יקבלו את מלוא רוחב הפס לחו"ל.
במילים אחרות בלי דרך להגביל את השימוש ברוחב פס לחול רק לאנשים שבאמת צריכים אותו כולם ירגישו בהאטה משמעותית . הדרך היחידה לקבל רוחב פס מובטח היא כנראה לקנות שירות עיסקי שאולי עולה יותר אבל מקבלים את מה שאתה משלם עליו (לרוב על חשבון המשתמשים הביתיים ) . להרים את העדיפות שלך זה תמיד טוב אבל בחשבון גיימר traffic shaping זה דבר מובנה כי חייבים למנוע מאנשים לנצל אותו להורדות כבדות כי זה יפגע באופן קיצוני במי שרוצה לשחק משחקי מחשב.
שלא יצחקו 1 MB לכל לקוח זה נורא אם יש לך חבילה של 100 מגה לקבל 1MB אני לא חושב שזה כךNiseg כתב:בשביל לקבל ביצועים טובים חייבים היום התערבות בתעבורה . בלי transperant proxy הניצול של רוחב הפס לחו"ל יגיע למקסימום ואז כל המשתמשים ירגישו האטה. חייב להיות סוג של traffic shaping שיתן לאנשים רוחב פס לפי הצורך.
במילים אחרות בלי דרך להגביל את השימוש ברוחב פס לחול רק לאנשים שבאמת צריכים אותו כולם ירגישו בהאטה משמעותית . הדרך היחידה לקבל רוחב פס מובטח היא כנראה לקנות שירות עיסקי שאולי עולה יותר אבל מקבלים את מה שאתה משלם עליו (לרוב על חשבון המשתמשים הביתיים ) . להרים את העדיפות שלך זה תמיד טוב אבל בחשבון גיימר traffic shaping זה דבר מובנה כי חייבים למנוע מאנשים לנצל אותו להורדות כבדות כי זה יפגע באופן קיצוני במי שרוצה לשחק משחקי מחשב....
אבל אם כן אז המצב של בזק בנלאומי עובר כל גבול
זה ברור שאם תשלם כמו עסקי תקבל את מה שאתה משלם עליו
אבל המצב הוא שאם אתה לקוח פרטי ויש לך 100 מגה אז תחלום בבזק בנלאומי להגיע ל 2 מגה בשעות עומס שזה מחריד שלקוחות האינטרנט של בזק בנלאומי יקראו את הציטוט הזה ויבינו שאין טעם לרכוש חבילה של 100 מגה מספיק 2.5 מגה
שמע יש ויש
אני אישית לקוח עסקי בבזק בנלאומי
אני ב 99 אחוז מהזמן מקבל את מלוא הרוחב פס בהורדות מאירופה
לדוגמה הורדה של קובץ ב HHTP בסשן אחד מארה''ב אני מוריד על 3-3.5 מגה בשניה
תשתית שלי זה בזק טופ 40 מגה
אירופה ב 99 אחוז מהזמן אני עובר את ה 4 מגה לרוב זה יציב על 4.5 מגה במיוחד ב TL
ככה שלי אישית אין תלונות אליהם משכן אני יכול להגיד לכם אם אתם רוצים לקבל את המלוא הרוחב
פס ב 014 על חשבון שאר המשתמשים כמו שהבחור אמר אתם יכולים לקבל יוזר עסקי אם תעדוף
יותר מאשר גיימר תצטרכו לפרד מ 130 שח לחודש רק על היוזר ...
ככה שלי אישית אין תלונות אליהם משכן אני יכול להגיד לכם אם אתם רוצים לקבל את המלוא הרוחב
פס ב 014 על חשבון שאר המשתמשים כמו שהבחור אמר אתם יכולים לקבל יוזר עסקי אם תעדוף
יותר מאשר גיימר תצטרכו לפרד מ 130 שח לחודש רק על היוזר ...
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
MrYair אתה יכול לבדוק שבמשתמש העסקי ב 014 אתה לא עובר דרך הפרוקסי ה"שקוף":MrYair כתב:שמע יש ויש
יותר מאשר גיימר תצטרכו לפרד מ 130 שח לחודש רק על היוזר ......
http://srijit.com/how-to-find-transpare ... -your-isp/
באתר שננת לא עובד שגיאה של אינטרנאל סרבר 500jpost כתב:MrYair אתה יכול לבדוק שבמשתמש העסקי ב 014 אתה לא עובר דרך הפרוקסי ה"שקוף":MrYair כתב:שמע יש ויש
http://srijit.com/how-to-find-transpare ... -your-isp/...
בכל מקרה לי בנתיים זה לא משנה דרך מי אני עובר
כל עובד 014 מספקים לי פינג נמוך ומהירות לחול סביב ה 4 4.5 מגה ברוב הזמן
אין לי תלונות אליהם
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סבבה שאין לך תלונות, זה רק עולה לך 100 ש"ח יותר לחודש, זה הכל...MrYair כתב:באתר שננת לא עובד שגיאה של אינטרנאל סרבר 500jpost כתב:MrYair אתה יכול לבדוק שבמשתמש העסקי ב 014 אתה לא עובר דרך הפרוקסי ה"שקוף":MrYair כתב:שמע יש ויש
אין לי תלונות אליהם...
האמת שלא יש לי שני יוזרים עסקיים של 100 מגה אחד מחובר אצלי השני אצל חברה שליepony כתב:סבבה שאין לך תלונות, זה רק עולה לך 100 ש"ח יותר לחודש, זה הכל...MrYair כתב:באתר שננת לא עובד שגיאה של אינטרנאל סרבר 500jpost כתב:MrYair אתה יכול לבדוק שבמשתמש העסקי ב 014 אתה לא עובר דרך הפרוקסי ה"שקוף":MrYair כתב:שמע יש ויש
אין לי תלונות אליהם......
ואיפי קבוע לאחד מהיוזרים ואני משלם 65 שח לחודש
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה כתבת:

אני רק עשיתי חשבון פשוט ש-130 פחות 30 שווה 100...MrYair כתב:אם אתם רוצים לקבל את המלוא הרוחב
עברתי אצל כל ספק אפשרי בארץ כולל 014 והכבל התת ימי ...
והאמת כרגע על הוטנט וזה החיבור הכי יציב שהיה לי אי פעם , קשה להאמין שחברה כמו הוט תתן משהו איכותי אבל בקטע הזה הפתיעו לטובה .
פינגים לאירופה 70~80 ms , הורדות טורנט על מהירות מקסימלית , youtube טס ...
אני ממליץ .
והאמת כרגע על הוטנט וזה החיבור הכי יציב שהיה לי אי פעם , קשה להאמין שחברה כמו הוט תתן משהו איכותי אבל בקטע הזה הפתיעו לטובה .
פינגים לאירופה 70~80 ms , הורדות טורנט על מהירות מקסימלית , youtube טס ...
אני ממליץ .