שלום לכולם
רכשתי מסך לד 60 אינץ של שארפ אחריות מקורית מדגם lc60le741s עם שלוש שנות אחריות מקורית של ראלקו מאבי סופר.
לאחר 4 חודשים פתאום באמצע גלישה באינטרנט המסך נהיה שחור, לאחר בדיקה הפסיקו לעבוד כניסות ה hdmi במסך.
יצרתי קשר עם נותן השירות מעבדות רטפון שהגיעו אלי והאשימו אותי שממיר הכבלים שלי של חברת yes הרס לי את הטלוויזיה, שלחו לי טכנאי סנדלר שכנראה בחיים לא פתח טלוויזיה כזו, ושעבד עם מברגת אימפקט של נגרים לפתיחת וסגירת ברגים עד שכמעט המסך נשבע עצם העבודה שלו עם מברגה כזו על מסך עדין.
הכרטיס הראשי נלקח לתיקון, ולאחר שבוע כאשר חזר הטכנאי להרכיב אותו עדיין הכניסות לא עבדו, לאחר מכן נלקח המסך כולו והוחזר תקין לאחר איום מצידם שאם זה יקרה שוב התקלה לא תתוקן וזה אשמתי שזה קרה.
לאחר התקלה החלטתי לא לחבר את הממיר למסך והשתמשתי בטיונר לקילטת השידורים הדיגיטלים המובנה במכשיר ובחיבור המחשב בלבד.
לאחר חודש שוב אותה הבעיה, חייגתי לשירות והסברתי ששום ממיר לא מחובר, לאחר לקיחה של הטלויזיה שוב לתיקון עכשיו האשימו אותי שהמחשב שלי שורך את הכניסות, אני חייב לציין שיש לי טלוויזיות נוספות שעבדו באותה הסביבה מספר שנים עם אותם מכשירים ואותם חיבורים ללא כל בעיה, לאחר שבוע הוחזרה הטלויזיה מתיקון , הטלויזיה רק הודלקה עי הטכנאים של רטפון שמייד ברחו לאחר מכן עקב זה שהיה יום שישי בשעות הצהריים.
לאחר בדיקה והדלקה של הטלויזיה גיליתי שהכניסות עדיין לא עובדות ושמסך הטלויזיה שלי הוחזר עם שריטות במסך.
ניסיתי להתקשר לראלקו עצמם ולספר להם על הנעשה אך במשך מספר ימים אין כל תשובה בחברתם, מחר אני מתכוון לנסוע לשם על מנת לקבל תשובות.
אני עדיין מחכה לתשובות מחברת רטפון שמנסה להתנער מאחריות ולא רוצה לטפל בטלויזיה היקרה.
הסברתי לטכנאי שם שבמידה והוא טוען שהממיר או המחשב שורפים את הטלויזיה הוא צריך לבוא אלי עם מכשור בדיקה ולהוכיח את הטענות שלו.
פשוט ביזיון של שירות כרגע חזרתי לטלוויזית הסמסונג 47 אינץ שלי והכל עובד.
אשמח לקבל עצות איך להתמודד עם המצב הקיים, במידה ולא ינתן פתרון אגיש תביעה בבית משפט.
ראוי לציין שביקשתי שיחליפו את הכרטיס של הטלויזיה ולא יתקנו אותו כנראה התיקון שלהם לא תופס אך מסתבר שהם אינם מחזיקים כרטיסים כאלה ורק מתקנים.
ראוי לציין שכל המכשירים שלי מחוברים לאל פסק מיקצועי הכולל גם מייצב מתח פנימי.
אשמח לעצות
תודה
ליאור
בעיות חוזרות led 60 sharp כניסות hdmi מפסיקות לעבוד ושירות לקוי של חברת רטפ
-
lior_shenhar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הזוי ביותר !! אז למה קיימות כניסות ה-HDMI ? מה הם שם ליופי ? אני במקומך מסרב לקבל בחזרה את המסך ודורש מסך חדש ! פעם אחת ,תיקון ,פעם שנייה תיקון , דיי כמה אפשר ועוד תשובות הזויות לחלוטין ,בהחלט שווה לך לקפוץ ליבואן של שארפ ,חברת ראלקו (רח' המצודה 31 אזה"ת אזור, 58001 ), טלפון: 03-6508282 ,
פקס: 03-6508245 ,דוא''ל: [email protected] .
ליפני שתלך שלח לראלקו גם מייל וגם פקס,עם כל הסיפור ! ובנוסף גם לרטפון וגם לחנות ממנה נרכש המסך !
בהצלחה .
פקס: 03-6508245 ,דוא''ל: [email protected] .
ליפני שתלך שלח לראלקו גם מייל וגם פקס,עם כל הסיפור ! ובנוסף גם לרטפון וגם לחנות ממנה נרכש המסך !
בהצלחה .
נערך לאחרונה על ידי NK ב 16/11/2013 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
lior_shenhar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אמרתי אין עם מי לדבר מחר אני נוסע לראלקו כי בטלפון לא עונים שם לעולם בשום שלוחה.
קראתי באינטרנט שזה דבר ידוע אצלם.
כרגע יושבת לי טלויזיה מקולקלת בפינה בשווי 8 אלף שקל.
לפי קריאה באינטרנט בשפה האנגלית יש מחלה לטלווויזיות שארפ עם כניסות ה hdmi.
קראתי באינטרנט שזה דבר ידוע אצלם.
כרגע יושבת לי טלויזיה מקולקלת בפינה בשווי 8 אלף שקל.
לפי קריאה באינטרנט בשפה האנגלית יש מחלה לטלווויזיות שארפ עם כניסות ה hdmi.