Harmony One לא עובד כשורה עם Philips Smart Tv
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
שלום לכולם
ברשותי שלט של Logitech - Harmony One
לפני מספר ימים התקינו בביתי טלוייזיה חדשה של פיליפס מדגם 60PFL8708 ובעקבות כך ביצעתי עדכון של הטלוויזיה החדשה בתוכנה של השלט.
העניין הוא שלא משנה מה עשיתי / ניסיתי אני לא מצליח ללמד את ההרמוני להעביר את הטלוויזיה ל Input הנכון שלה, גם השימוש בכפתור HELP לא עוזר.
ניסיתי להיעזר באפשרות של Troubleshoot בתוכנה של לוג'יטק, ביצעתי את כל הפעולות שכתובות שם - עדיין לא עובד...
השלט של הטלוויזיה הוא RF וכידוע השלט של הרמוני הוא IR אבל בטלוויזיה יש עינית של IR.
האם יש דרך ללמד את השלט של הרמוני כיצד לעשות את הפעולה נכון? אני גם לא יכול להשתמש באפשרות של Learn IR מכיוון שהשלט של הטלוויזיה הוא RF...
תודה מראש לכל העונים, אני מאוד אשמח לקבל רעיונות נוספים מה לעשות...
ברשותי שלט של Logitech - Harmony One
לפני מספר ימים התקינו בביתי טלוייזיה חדשה של פיליפס מדגם 60PFL8708 ובעקבות כך ביצעתי עדכון של הטלוויזיה החדשה בתוכנה של השלט.
העניין הוא שלא משנה מה עשיתי / ניסיתי אני לא מצליח ללמד את ההרמוני להעביר את הטלוויזיה ל Input הנכון שלה, גם השימוש בכפתור HELP לא עוזר.
ניסיתי להיעזר באפשרות של Troubleshoot בתוכנה של לוג'יטק, ביצעתי את כל הפעולות שכתובות שם - עדיין לא עובד...
השלט של הטלוויזיה הוא RF וכידוע השלט של הרמוני הוא IR אבל בטלוויזיה יש עינית של IR.
האם יש דרך ללמד את השלט של הרמוני כיצד לעשות את הפעולה נכון? אני גם לא יכול להשתמש באפשרות של Learn IR מכיוון שהשלט של הטלוויזיה הוא RF...
תודה מראש לכל העונים, אני מאוד אשמח לקבל רעיונות נוספים מה לעשות...
שלום ,
גם אני נתקלתי באותה בעיה (טלווזיה 55PFL7008) ובעצת Shiki פניתי לשירות לקוחות של Logitech .
המענה שלהם מאוד מהיר , אולם לצערי הם לא הצליחו לפתור לי את הבעיה לאחר מספר ימים .
לשמחתי מחיפוש ברשת מצאתי פתרון אלטרנטבי שלי הוא עבד. יש להוסיף device חדש של טלוויזה פיליפס אולם במספר דגם יש להכניס 42PFL6158.
לי זה נתן את הפיתרון ועכשו ה-input המתאים עולה כאשר אני מגדיר activity בשלט...
פרטים נוספים ניתן למצוא : http://forums.logitech.com/t5/Harmony-R ... -p/1135373
גם אני נתקלתי באותה בעיה (טלווזיה 55PFL7008) ובעצת Shiki פניתי לשירות לקוחות של Logitech .
המענה שלהם מאוד מהיר , אולם לצערי הם לא הצליחו לפתור לי את הבעיה לאחר מספר ימים .
לשמחתי מחיפוש ברשת מצאתי פתרון אלטרנטבי שלי הוא עבד. יש להוסיף device חדש של טלוויזה פיליפס אולם במספר דגם יש להכניס 42PFL6158.
לי זה נתן את הפיתרון ועכשו ה-input המתאים עולה כאשר אני מגדיר activity בשלט...
פרטים נוספים ניתן למצוא : http://forums.logitech.com/t5/Harmony-R ... -p/1135373
היshiki כתב:עדכון:
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של Logitech.
לאחר מס' ימים של התכתבויות עימם הם פתרו את הבעיה ע"י יצירת discrete commands לכל INPUT .
עובד מעולה!...
איך יצרת discrete commands?
כשאני עובר למצב device, לפי מה שזוכר, אין פקודות יעודיות לכל. Input.
אני טועה?
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
היי עמית.amitgv1 כתב:היshiki כתב:עדכון:
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של Logitech.
לאחר מס' ימים של התכתבויות עימם הם פתרו את הבעיה ע"י יצירת discrete commands לכל INPUT .
עובד מעולה!...
איך יצרת discrete commands?
כשאני עובר למצב device, לפי מה שזוכר, אין פקודות יעודיות לכל. Input.
אני טועה?...
כפי שכתבתי קודם יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של לוג'יטק והסברתי להם את הבעיה ולאחר מס' ימים והתכתבויות רבות - הנציג שהתכתבתי עמו יצר עבורי את הפקודות.
בקינפוג החדש כל INPUT קיבל למעשה פקודה ישירה מהשלט (מבלי לעבור את כל השרשרת של הפעולות) וזה עבד באופן מעולה! כנראה שהטלוויזיה יודעת לעבוד ב-2 הדרכים.
בכל מקרה לפני שאתה יוצר קשר תנסה בתוכנה לבחור בשיטה שבה כל מקור מקבל פקודה ייעודית (אצלי זה היה Method 2) אולי זה כבר מופיע ב Data Base שלהם.
עדכן אם הסתדר לך.
בהצלחה