שימוש בטיונר של וידאו עבור מסכים ללא טיונר
אחרי קריאה מקיפה בפורום המבכובד הזה, אני חושב שאני מתכוון לקנות את ה WH 8של פאנוסוניק. הבעיה היא שכידוע אין לו טיונר . כרגע אני לי ממיר של כבלים , ואני מחובר לכבלים דרך חיבור אנטנה(- אני מאמין שבמהלך הזמן יהיה לי ממיר ).
השאלה היא מה יקרה אם נחבר את הבמסך דרך הממיר של הוידאו?
האם צפויה ירידת איכות דרמטית?
השאלה היא מה יקרה אם נחבר את הבמסך דרך הממיר של הוידאו?
האם צפויה ירידת איכות דרמטית?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פנאסוניקPW8 מול WP56 טושיבה
לאחר קריאה מקיפה באתר אלו שתי האפשרויות שנשארו לי.
בפאנאסוניק מפריע לי קצת שאין לה טיונר--בעיה שאני מתכוון לפתור בטווח המיידי ע"י שימוש בטיונר של הווידאו עם חיבור אנטנה.(במהלך הזמן יהיה לי ממיר כבלים רגיל). מישהו חושב שהרעיון דפוק?
עוד בעיה שצריך(?) להוסיף את הרמקולים המקוריים, מה יקרה עם אני אשים רמקולים לא מקוריים?
ובטושיבה האיכות תמונה היתה קצת פחות טובה (עשיתי את ההשוואה בעזרת DVDדיי חשוך , והיו בהחלט הבדלים)
מטרת הקנייה היא צפייה ב2-3DVD בשבוע, + צפיה שוטפת של אישתי בטלוויזיה. (תוכניות אירוח , טלנובלות וכו')
עוד משהו ,מבחינת נתונים "יבשים" אני חושב שהטושיבה עדיפה, כמו כן אני חושב שהיא מודל חדש יותר.
למישהו יש מידע נוסף להוסיף?
תודה מראש!
בפאנאסוניק מפריע לי קצת שאין לה טיונר--בעיה שאני מתכוון לפתור בטווח המיידי ע"י שימוש בטיונר של הווידאו עם חיבור אנטנה.(במהלך הזמן יהיה לי ממיר כבלים רגיל). מישהו חושב שהרעיון דפוק?
עוד בעיה שצריך(?) להוסיף את הרמקולים המקוריים, מה יקרה עם אני אשים רמקולים לא מקוריים?
ובטושיבה האיכות תמונה היתה קצת פחות טובה (עשיתי את ההשוואה בעזרת DVDדיי חשוך , והיו בהחלט הבדלים)
מטרת הקנייה היא צפייה ב2-3DVD בשבוע, + צפיה שוטפת של אישתי בטלוויזיה. (תוכניות אירוח , טלנובלות וכו')
עוד משהו ,מבחינת נתונים "יבשים" אני חושב שהטושיבה עדיפה, כמו כן אני חושב שהיא מודל חדש יותר.
למישהו יש מידע נוסף להוסיף?
תודה מראש!
כדאי לך לראות בעיניים ולא להתרשם רק ממה שכתוב
אני חרשתי כמה חנויות גדולות ולא התרשמתי מ-toshiba.
אני לא חושב שהיא יותר טובה (אולי אפילו פחות טובה) ממותגים אחרים כמו lg ו-samsung
בנוגע ל-panasonic התמונה שלה טובה אולם לא ראיתי הבדל משמעותי בינה לנ"ל.
כנראה שאני לא וידיאופיל או שלא צפיתי די זמן כדי לקלוט את ההבדלים.
בסה"כ חוות הדעת באתר לגבי panasonic היא חד משמעית מהרבה משתמשים, לכן ייתכן
ויש משהו בדבריהם.
בכל מקרה, כדאי לך לראות בעיניים ולא להתרשם רק ממה שכתוב.
רוב האנשים לא רואים הבדלים משמעותיים בין מכשירים שונים.
אני לא חושב שהיא יותר טובה (אולי אפילו פחות טובה) ממותגים אחרים כמו lg ו-samsung
בנוגע ל-panasonic התמונה שלה טובה אולם לא ראיתי הבדל משמעותי בינה לנ"ל.
כנראה שאני לא וידיאופיל או שלא צפיתי די זמן כדי לקלוט את ההבדלים.
בסה"כ חוות הדעת באתר לגבי panasonic היא חד משמעית מהרבה משתמשים, לכן ייתכן
ויש משהו בדבריהם.
בכל מקרה, כדאי לך לראות בעיניים ולא להתרשם רק ממה שכתוב.
רוב האנשים לא רואים הבדלים משמעותיים בין מכשירים שונים.