ספוילר - הסרט וולברין- שאלות
ואללה נכון.1. איך וולברין זוכר את היפני? הרי הוא איבד את הזכרון שלו מהחיים הקודמים שלו בסוף הראשון ובתחילת אקס מן הראשון....
יש מתכת, פשוט חתכו לו רק את הסכינים.2. איך מגינטו שלט בו בסוף הסרט? הרי אין כבר מתכת בגופו...
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
אחינו....אתה חושב יותר מדייronen61 כתב:ישנם 2 דברים שלא הבנתי מהסרט
1. איך וולברין זוכר את היפני? הרי הוא איבד את הזכרון שלו מהחיים הקודמים שלו בסוף הראשון ובתחילת אקס מן הראשון.
2. איך מגינטו שלט בו בסוף הסרט? הרי אין כבר מתכת בגופו...
ברוב הסרטים היום ... צריך לכבות את המוח
הג'ינג'י

בוא ואוסיף לך עוד תהייה:
בסצינה שאחרי הקרדיטים, איך פרופ' אקסוויר נראה עדיין כמו שהוא היה נראה בעבר?
(כלומר איש קירח שדומה בצורה די מחשידה לקפטן פיקארד...)
הרי הוא התפרק לחלקיקים בסרט השלישי ע"י הפניקס/ג'ין גריי, ומהסצינה שאחרי הקרדיטים בסרט ההוא
ניתן להבין שהוא כנראה הכניס את התודעה שלו לאיש חסר התודעה ששכב במתקן של דר' מוירה.
אוקי, אז יש לנו את התודעה של הפרופ' בתוך גוף של מישהו אחר, אולי אפילו אחד שממש מסוגל ללכת,
הבעיה היא שדי ברור שהאיש ההוא יראה שונה לגמרי מהפרופ'!
אלא אם הפרופ' מקרין כל הזמן למוחות של כל מי שמסביבו הקרנה מנטלית של הדמות הקודמת שלו.
אבל זה נראה לי די מתיש, אפילו בשבילו...
הרי הוא התפרק לחלקיקים בסרט השלישי ע"י הפניקס/ג'ין גריי, ומהסצינה שאחרי הקרדיטים בסרט ההוא
ניתן להבין שהוא כנראה הכניס את התודעה שלו לאיש חסר התודעה ששכב במתקן של דר' מוירה.
אוקי, אז יש לנו את התודעה של הפרופ' בתוך גוף של מישהו אחר, אולי אפילו אחד שממש מסוגל ללכת,
אלא אם הפרופ' מקרין כל הזמן למוחות של כל מי שמסביבו הקרנה מנטלית של הדמות הקודמת שלו.
אבל זה נראה לי די מתיש, אפילו בשבילו...
HazooM כתב:ואללה נכון.1. איך וולברין זוכר את היפני? הרי הוא איבד את הזכרון שלו מהחיים הקודמים שלו בסוף הראשון ובתחילת אקס מן הראשון....
יש מתכת, פשוט חתכו לו רק את הסכינים.2. איך מגינטו שלט בו בסוף הסרט? הרי אין כבר מתכת בגופו......
לא נראה לי שחתכו לו רק את הסכינים, היה גם קידוח בהם.
ואם כן, הרי החליפו את כל השלד שלו בשלד של מתכת, מאיפה הוא הצמיח את הטפרים????
HaGingi- רוב הסיכויים שאתה צודק
manola כתב:בוא ואוסיף לך עוד תהייה:
אבל זה נראה לי די מתיש, אפילו בשבילו......
עכשיו ראיתי את הסצינה, לא הייתי מודע אליה. מי זאת דר' מוירה??
יכול להיות שהוא הקרין את הדמות שלו כדי שלוגן יזהה שזה הוא.
הקטע עם הטפרי מתכת הגיע יענו מטפרי העצם המקוריות שהיו לו (ונשברו).לא נראה לי שחתכו לו רק את הסכינים, היה גם קידוח בהם.
ואם כן, הרי החליפו את כל השלד שלו בשלד של מתכת, מאיפה הוא הצמיח את הטפרים...
דרך אגב, טופרי העצם של וולברין זו המצאה של הסרט (די מטופשת לדעתי).HazooM כתב:הקטע עם הטפרי מתכת הגיע יענו מטפרי העצם המקוריות שהיו לו (ונשברו).לא נראה לי שחתכו לו רק את הסכינים, היה גם קידוח בהם.
ואם כן, הרי החליפו את כל השלד שלו בשלד של מתכת, מאיפה הוא הצמיח את הטפרים......
בקומיקס הרכיבו לו את טופרי המתכת לאחר ציפוי השלד שלו כדי לתת לו נשק שתמיד יהיה איתו.
בסדרה המצויירת מראים את זה יפה, כשברגע שהוא מתעורר מהתהליך הוא מתלונן שהידיים מאוד מגרדות לו
ואז הסכינים פורצות פתאום החוצה והוא צורח בבהלה (כן, אף אחד לא עדכן אותו לגבי הקטע הזה בניתוח...)
וואלה לא ידעתי. גם אני תמיד חשבתי שזה נראה מטופש.דרך אגב, טופרי העצם של וולברין זו המצאה של הסרט (די מטופשת לדעתי)....
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ronen61 כתב:ישנם 2 דברים שלא הבנתי מהסרט
1. איך וולברין זוכר את היפני? הרי הוא איבד את הזכרון שלו מהחיים הקודמים שלו בסוף הראשון ובתחילת אקס מן הראשון.
2. איך מגינטו שלט בו בסוף הסרט? הרי אין כבר מתכת בגופו...
אין כרונולוגיה בין הסרטים.
כך שלגביי השאלה הראשונה התשובה היא שהכל התרחש לפניי ״הראשון״
ההסבר היחידי עוד איכשהו יכול לתפוס פה, הוא שמדובר בציר זמן חלופי שבו הוא לא איבד את הזכרוןronen61 כתב:אתה טועה.
הראשון התרחש בדיוק לפני שהוא פגש את החב'רה מאקס מן הראשון.
האחרון מתרחש אחרי הסרט השלישי של אקס מן שבו הוא סובל מסיוטים על ג'ין...
וזה כבר מתקשר לסיפור שהולך להיות בסרט הבא של האקס-מן.
וגם זה הסבר מהתחת...
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
כל השאלות האלו....
לא שאלו מתי הסרט המשך ?
לא שאלו מתי הסרט המשך ?
שלום וולברין, תודה שבאת לביתי להיפרד ממני, מרצונך החופשי. עכשיו אוכל להתחיל בתכנית הזדונית והמסועפת להפליא שלי שבמהלכה אני אביים את מותי אהרוס מהיסוד כמעט כל מה שבניתי במהלך חיי, כדי להביא אותך למקום אחר בו אוכל לטמון לך מלכודת.
מקווה שזה יעבוד...
מקווה שזה יעבוד...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
למיטב הבנתי, סצינת הפתיחה בסרט, היא לא מהזיכרון של וולברין אלא פשוט תיאור של מה שקרה בינהם.ronen61 כתב:ישנם 2 דברים שלא הבנתי מהסרט
...
וולברין לא זוכר את היפני, אבל כאשר הוא רואה את הבאר בנגסקי, חוזרים לו פלשבקים.
ד"א, יש לו גם פלשבקים שבהם הוא רואה את קיילה, בת זוגו מהסרט וולברין המקור.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
רגע אז מעכשיו אין לו יותר טפרים ממתכת ?
how you doin ?