Beyerdynamic COP במבצע
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רק $150 למצטרפים למכירה באתר Massdrop..! 
- shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אין מכס על אוזניות
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
ועוד איך שיש..
לא מכס, אלא מע"מ. ואם אתה עושה משלוח יקר אז זה עוצר שם.
נתפסתי פעם על פאקינג טקניקה AD700...
נאלצתי לסוע עד לסניף הדואר המרכזי במרכז הארץ בשביל לקבל אזהרה
מאז אומר לכולם לא לשלוח מבוטח...
מאז אומר לכולם לא לשלוח מבוטח...
יש אפשרות לבקש מהחברה לרשום,שזוהי מתנה?ואם כן מהו הסיכוי,שאני ייתפס..?eyal1983 כתב:ועוד איך שיש..
מאז אומר לכולם לא לשלוח מבוטח......
- shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אחד שהזמין VMODA M100 מהאתר שלהם אמר שהוא לי שילם מכס ולא ביקשו מע"מ ושילם בסה"כ 1200 ש"ח
אני לא יודע אם זה מזל או שזה ככה פשוט
אני לא יודע אם זה מזל או שזה ככה פשוט
אם קונים יד שניה , צריך לוודא שהמוכר שולח בדואר רשום ומבוטח, ושאם אתה מחזיר את המוצר אז אותו הדבר.
כמו כן אסור לשלוח תשלום פייפאל 'אישי' אלא רק במסגרת חשבונית\רכישה. אחרת אין כיסוי של פייפאל במקרה שהמוצר לא מגיע אליך או שלא כמו שתואר.
בכל מקרה המדיניות היא שאם אתה רוצה להחזיר מוצר, מכל סיבה שהיא - עלות המשלוח חלה עליך.
כמו כן אסור לשלוח תשלום פייפאל 'אישי' אלא רק במסגרת חשבונית\רכישה. אחרת אין כיסוי של פייפאל במקרה שהמוצר לא מגיע אליך או שלא כמו שתואר.
בכל מקרה המדיניות היא שאם אתה רוצה להחזיר מוצר, מכל סיבה שהיא - עלות המשלוח חלה עליך.
רק שאין ממש "מדיניות" של החזרת מוצר בהד-פיי... בדיוק כמו בכל לוח יד-שנייה זה לגמרי תלוי ברצון הטוב של המוכר, למיטב ידיעתי רוב רובם של המוכרים גם לא יסכימו לכך (בצדק) אלא אם הקונה מצליח להוכיח שנגרם נזק במהלך המשלוח בגלל אריזה לא נאותה.
אם כבר אז נראה לי שזה יותר מעניין:
https://www.massdrop.com/buy/ath-1000x

רק לפעמים מוזר לי מאיפה המחירים שהם ממציאים. 700$ ריטייל?! היו רוצים.
https://www.massdrop.com/buy/ath-1000x
רק לפעמים מוזר לי מאיפה המחירים שהם ממציאים. 700$ ריטייל?! היו רוצים.
1+
OT:
אני קניתי את הראשונות שלי בפחות מ 300 דולר לפני כ 3 שנים, הזמנתי מהאתר של יאהו היפני.
מאז עשיתי כמה מודים רציניים לאוזניות שבמבט לאחור היו טעות.
דיברתי איתם על המחיר והם הבטיחו להוריד ל 350 אם יצטרפו 20 אנשים, אבל הבנתי שזה לא ממש ריאלי ונכנעתי, קניתי עוד זוג
המחיר הנורמלי שלהן הוא כ 450 דולר, כשהמחיר הזה משתנה כל הזמן בין 400-500 . לאחרונה כנראה יש מחסור והמחיר עלה משמעותית. הסיבה היא שמדובר באוזניות שלא נמכרות גלובלית אלא משווקות לשוק היפני והאסייתי.
אוזניות כיפיות ומוסיקליות בטירוף, אבל לדעתי מיועדות רק למי שיש לו זוג אוזניות אחרות להאזנה קצת יותר מאוזנת או נייטרלית.
הן פשוט לא מתאימות בתור all-around .
OT:
אני קניתי את הראשונות שלי בפחות מ 300 דולר לפני כ 3 שנים, הזמנתי מהאתר של יאהו היפני.
מאז עשיתי כמה מודים רציניים לאוזניות שבמבט לאחור היו טעות.
דיברתי איתם על המחיר והם הבטיחו להוריד ל 350 אם יצטרפו 20 אנשים, אבל הבנתי שזה לא ממש ריאלי ונכנעתי, קניתי עוד זוג
המחיר הנורמלי שלהן הוא כ 450 דולר, כשהמחיר הזה משתנה כל הזמן בין 400-500 . לאחרונה כנראה יש מחסור והמחיר עלה משמעותית. הסיבה היא שמדובר באוזניות שלא נמכרות גלובלית אלא משווקות לשוק היפני והאסייתי.
אוזניות כיפיות ומוסיקליות בטירוף, אבל לדעתי מיועדות רק למי שיש לו זוג אוזניות אחרות להאזנה קצת יותר מאוזנת או נייטרלית.
הן פשוט לא מתאימות בתור all-around .
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 17/11/2013 21:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה אומר שאם יהיו 20 איש יורידו ל-350$?
זה מחיר שכבר נשמע מעניין יותר ואני בהחלט אשקול לקנות בו.
אומנם יש לי כבר 2-3 אוזניות אחרות, אבל לא יזיק לי משהו סגור לקחת למשרד
זה מחיר שכבר נשמע מעניין יותר ואני בהחלט אשקול לקנות בו.
אומנם יש לי כבר 2-3 אוזניות אחרות, אבל לא יזיק לי משהו סגור לקחת למשרד
ערכתי קצת.
בכל אופן, לא מאמין שיצא לפועל, מה גם עד ששכנעתי כמה משתמשים שם - חלק מהם פתאום ביטלו !!
לא הייתי לוקח אותן למשרד, הן גם לא נוחות עם הפדים pleather אז תצטרך להחליף. הן גם מאוד עדינות.
נ.ב - אני בעבודה עם ה DT990 . שיקפצו לי
בכל אופן, לא מאמין שיצא לפועל, מה גם עד ששכנעתי כמה משתמשים שם - חלק מהם פתאום ביטלו !!
לא הייתי לוקח אותן למשרד, הן גם לא נוחות עם הפדים pleather אז תצטרך להחליף. הן גם מאוד עדינות.
נ.ב - אני בעבודה עם ה DT990 . שיקפצו לי
W5000 לא היו לגמרי לטעמי. יש להן דברים שהן טובות בהם, אבל הן היו רזות מדיי בשבילי רוב הזמן. ראש בראש עם ה-K340, ה-K340 לוקחות מבחינתי (אני מציין את זה סתם כי בפעם הראשונה ששמעתי את ה-5000 זה היה ראש בראש מול ה-340 שהיו לי בזמנו).
אין מה לעשות, צריך איזשהו woody יפה לתלות על הקיר, לא?!
יש כמה דגמים מצוינים מסדרת ה-W (אם כי את הרוב ששמעתי, לא אהבתי), הבעיה היא שאלה שאהבתי עולים הרבה יותר וכואב לי הלב שאולי הם ישרטו יום אחד.
אין מה לעשות, צריך איזשהו woody יפה לתלות על הקיר, לא?!
יש כמה דגמים מצוינים מסדרת ה-W (אם כי את הרוב ששמעתי, לא אהבתי), הבעיה היא שאלה שאהבתי עולים הרבה יותר וכואב לי הלב שאולי הם ישרטו יום אחד.