OferHadad כתב:תודה שרגא. אני אנסה לבצע זאת דרך הסרטון שצרפת.
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקשור לקליטת הGPS בZOPO 990 שלי.
מה לא עשיתי מה לא הורדתי מה לא קראתי והיכן לא ביקרתי.... אפילו הייתי בקשר מייגע מול הספק, תמונות וכו'.. ( אגב, הספק מוכן שאתקן בארץ את הGPS והם יפצו אותי ב15 דולר, שזה יפה )
שום דבר לא עזר.. עד שלפתע צץ במוחי רעיון שקשור לכיסוי החכם ( הפליפר שסוגר ופותח ומראה שעה ). הרי הוא מכיל בתוכו איזה שהוא רכיב , אולי מגנטי או סוג כזה או אחר שפועל על הטלפון, חשבתי שאולי זה מפריע לקליטת הGPS. החלטתי להסיר את הכיסוי הזה ולנסות. וראו איזה פלא. מהבית לעבודה.... חלקקקקקק . אולי זה רגעי אבל אולי זה פתרון..
נסו ותגידו לי מה אתם אומרים.
...
אם תפתח את הסמארט קאבר תראה שאין שום רכיב שאמור להגביר את הקליטה של ה-GPS.
מה שכן בשבועיים האחרונים הקליטה השתפרה פלאים והכי מצחיק שאני לא עשיתי כלום לאחרונה( אולי החלפה של GPS.CONF)
בקיצור אני כמעט בודאות משוכנע שזו בעייה תוכנתית.
GPS.CONF רק מספק למכשיר הגדרות שעוזרות לו לחפש לווינים ולהינעל עליהם יותר מהר.
רוב הבעיות הן דווקא של קליטה חלשה מדי של הלווינים עד כדי אבדן האות ואז דיוק הניווט נופל משמעותית וה WAZE משתגע.
גיל37 כתב:GPS.CONF רק מספק למכשיר הגדרות שעוזרות לו לחפש לווינים ולהינעל עליהם יותר מהר.
רוב הבעיות הן דווקא של קליטה חלשה מדי של הלווינים עד כדי אבדן האות ואז דיוק הניווט נופל משמעותית וה WAZE משתגע.
...
לאחרונה אני מקבל המון לווינים(אתמול היה 11 מ-11) עם SNR של 30+ ואפילו 2-3 לווינים שמגרדים את ה-40.
היה ניווט אחלה.
שרגא. כתבתי ההיפך. שהסמרט קאוור מפריע לקליטת הgps. גם בחזור מהעבודה עבד חלק. וזה לא קשור לכמות הלווינים או למהירות הfix. אלא לאיבוד הדיוק עקב חולשת קליטת האות. בכל מקרה למי שיש בעייה עם הלווינים שיסיר את הסמרטקוואר ויבדוק. שווה לנסות.
איזה יופי !! ה ZOPO ZP998 שלי השמיע צליל של הודעה נכנסת, אני מסתכל ורואה שמערכת ה FOTA שלו מצאה עדכון חדש שממתין להורדה והתקנה, כמה קל ופשוט.
סוף סוף מכשיר סיני שגם יכול להתעדכן בלי מאמץ מיוחד.
עדכונים בהמשך..
נהדר גיל, עדכן מה היה טיב העדכון. מחכה לFOTA ב990 אולי יסדרו את הGPS.
לצערי שמחתי מוקדם בנושא הGPS.
אני מתכוון לקנות HOLUX 1200 ולהתחבר דרך הבלוטוס עם אפליקציה שאפשר להוריד בגוגל סטור.
כבר בדקתי את זה עם כזה מכשיר וזה כל כך מדויק ויציב שזה מדהים.
המינוסים של זה ברורים . עוד הוצאה ( בין 180 ל 220 ש"ח). עוד מכשיר שיהיה ברכב. עוד התעסקות, לדאוג להטעין וכו'.
אבל נראה לי שווה.
מה דעתכם?
עם ה GPS דווקא הסתדרתי. זה הבלוטות' שמציק לי ולא רוצה להתחבר לדיבורית באוטו (טוען שה PIN שגוי ולא נותן אפשרות להקליד אחר למרות שמעולם לא הייתה לי אפשרות להקליד את זה).