התחדשתי ב-zopo zp990 - דו"ח קבלה
-
shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אחרי שנה וחצי עם הנוט 1 אמרתי לעצמי שהגיע הזמן לשדרג.
אחרי הקפטיבייט(S1), גלקסי S2 והנוט עליהם שמתי כמעט 3K כל פעם, אמרתי לעצמי אני חייב למצוא חלופה זולה יותר.
לא מתחשק לי להפוך חצי מהסכום לאויר תוך שנה או פחות.
אז כמובן הנקסוסים(4 ו-5) עולים כאופציה אבל אחרי הנוט הם גם נראים לי קטנים, אחרי הנוט אי אפשר לחזור אחורה.
אני לא מהשחקנים הכבדים, לי חשוב: זמן סוללה, מסך טוב לגלישה, איכות שמע טובה בספיקר ושימוש יום יומי נוח.
מזמן התחלתי לפזול לעבר המכשירים הסיניים, קראתי בפורום iAndroid עליהם והתחלתי לעשות מחקר.
תוך כדי פרסמתי את הנוט שלי למכירה והתבייתתי על הזופו.
משום מה מכל האופציות הוא הכי דיבר אליי( גם ה-THL W300 וגם ה- iNew 6000 הם חלופות טובות).
המחיר מחירון שלו עומד על 370$ והוא נותן את המפרט הבא:
1.מסך 6 אינץ' (תענוג) ברזולוציה FHD עם צפיפות פיקסלים של 480DPI.(כנראה מסך של שארפ)
2. 32GB רום.
3. 2GB ראם.
4. מעבד MTK6589T Cortex A7 Quad Core 1.5GHz
5. מצלמת אחורית 13MP וקדמית 5MP.
6. בטרייה 3000mAh.
שאר המפרט:
http://www.mtkmall.com/zopo-zp990-captain-s
למזלי מצאתי מישהו שהזמין שניים בטעות ורכשתי ממנו את המכשיר.
קיבלתי איתו גם סמארט קאבר שעובד מעולה, מגן מסך שמודבק ואחד ספייר.
משימוש ראשוני המכשיר מדהים, בעיקר המסך.
איכות הבנייה טובה מאוד, הוא אולי לא יוקרתי ומתכתי כמו הסמסונג אבל הפלסטיקה באיכות גבוהה.
הוא גם תומך בדואל סים ותדרי דור 3 850\2100.
ה-GPS עובד טוב, השתמשתי במדריך הבא:
http://china-androids.blogspot.co.il/2013/06/gps.html
זהו... בנתיים, אשתדל לרשום רשמים נוספים בהמשך.
אם ישנן שאלות אשמח לענות.
אחרי הקפטיבייט(S1), גלקסי S2 והנוט עליהם שמתי כמעט 3K כל פעם, אמרתי לעצמי אני חייב למצוא חלופה זולה יותר.
לא מתחשק לי להפוך חצי מהסכום לאויר תוך שנה או פחות.
אז כמובן הנקסוסים(4 ו-5) עולים כאופציה אבל אחרי הנוט הם גם נראים לי קטנים, אחרי הנוט אי אפשר לחזור אחורה.
אני לא מהשחקנים הכבדים, לי חשוב: זמן סוללה, מסך טוב לגלישה, איכות שמע טובה בספיקר ושימוש יום יומי נוח.
מזמן התחלתי לפזול לעבר המכשירים הסיניים, קראתי בפורום iAndroid עליהם והתחלתי לעשות מחקר.
תוך כדי פרסמתי את הנוט שלי למכירה והתבייתתי על הזופו.
משום מה מכל האופציות הוא הכי דיבר אליי( גם ה-THL W300 וגם ה- iNew 6000 הם חלופות טובות).
המחיר מחירון שלו עומד על 370$ והוא נותן את המפרט הבא:
1.מסך 6 אינץ' (תענוג) ברזולוציה FHD עם צפיפות פיקסלים של 480DPI.(כנראה מסך של שארפ)
2. 32GB רום.
3. 2GB ראם.
4. מעבד MTK6589T Cortex A7 Quad Core 1.5GHz
5. מצלמת אחורית 13MP וקדמית 5MP.
6. בטרייה 3000mAh.
שאר המפרט:
http://www.mtkmall.com/zopo-zp990-captain-s
למזלי מצאתי מישהו שהזמין שניים בטעות ורכשתי ממנו את המכשיר.
קיבלתי איתו גם סמארט קאבר שעובד מעולה, מגן מסך שמודבק ואחד ספייר.
משימוש ראשוני המכשיר מדהים, בעיקר המסך.
איכות הבנייה טובה מאוד, הוא אולי לא יוקרתי ומתכתי כמו הסמסונג אבל הפלסטיקה באיכות גבוהה.
הוא גם תומך בדואל סים ותדרי דור 3 850\2100.
ה-GPS עובד טוב, השתמשתי במדריך הבא:
http://china-androids.blogspot.co.il/2013/06/gps.html
זהו... בנתיים, אשתדל לרשום רשמים נוספים בהמשך.
אם ישנן שאלות אשמח לענות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך הוא בפעולות היומיומיות?
איך מרגיש הטאץ?
איך וויז/תוכנות מייל ואנשי קשר וגלישה(אני משער שכמו אצלי - זה רוב הפעולות שאנשים עושים איתם).
ואיך המצלמה?
איך מרגיש הטאץ?
איך וויז/תוכנות מייל ואנשי קשר וגלישה(אני משער שכמו אצלי - זה רוב הפעולות שאנשים עושים איתם).
ואיך המצלמה?
מסך FULL HD מכביד מאד על המכשירים האלה, כל המעברים בגרפיקה מגמגמים וצולעים. כמובן שבהתחשב במחיר הנמוך של המכשיר זה נסלח. הפתרון הטוב יותר הוא להסתפק במכשיר עם מסך 720P עם אותו מעבד ואותה כמות RAM, זה כבר מקבל ב ANTUTU קרוב ל 17000.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

לא מכביד ולא בטיח,גיל37 כתב:מסך FULL HD מכביד מאד על המכשירים האלה, כל המעברים בגרפיקה מגמגמים וצולעים. כמובן שבהתחשב במחיר הנמוך של המכשיר זה נסלח. הפתרון הטוב יותר הוא להסתפק במכשיר עם מסך 720P עם אותו מעבד ואותה כמות RAM, זה כבר מקבל ב ANTUTU קרוב ל 17000....
המכשיר עובד יפה מאוד והרבה אנשים שהראתי להם היו בהלם.
אפילו משתמשי אייפון היו מופתעים.
הטאץ' והמסך לא פחות ממעולים.
אגב, כל ציוני האנטוטו האלה הם סתם בבל"ת.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

אז ככה,Itay_Pollak כתב:איך הוא בפעולות היומיומיות?
איך מרגיש הטאץ?
ואיך המצלמה?...
אני עברתי למכשיר מנוט1
אין מה להשוות, המכשיר הרבה יותר מהיר, הטאץ' מצויין והוא מגיב מצויין.
לגבי כל שאר התוכנות מיילים, גלישה הכל טס.
המצלמה סבירה +.
לגבי ה-GPS, אז כנראה שישנם דברים בגו, והוא קצת מגמגמם(צריך דחיפה) אבל יש פתרונות.
ב- WAZE לוקח יותר מדי זמן עד שתפריטים עולים וזזים ובכלל התגובה קצת איטית, אפשר גם להתבטא יותר יפה, היה לי את המכשיר ואני יודע על מה אני מדבר.
מכשירים דומים עם מסך 720P מגיבים יותר טוב ויותר חלק והאמת שאני לא ממש רואה את ההבדל באיכות התמונה.
דרך אגב, ה GPS של ה-990 היה אחד הנוראיים שנתקלתי בהם, קליטה חלשה , נעילה איטית מאד וגם כשכבר ננעל על לווינים, הניווט היה לא מדויק ולא יציב.
מכשירים דומים עם מסך 720P מגיבים יותר טוב ויותר חלק והאמת שאני לא ממש רואה את ההבדל באיכות התמונה.
דרך אגב, ה GPS של ה-990 היה אחד הנוראיים שנתקלתי בהם, קליטה חלשה , נעילה איטית מאד וגם כשכבר ננעל על לווינים, הניווט היה לא מדויק ולא יציב.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מה שאתה אומר, היה נכון לגבי המעבד MTK6589, שלא תמך היטב במסכי FHD. זו אחת הסיבות לפיתוח ה MTK6589T, שמציג יותר טוב ברזולוציה FHD.גיל37 כתב:מכשירים דומים עם מסך 720P מגיבים יותר טוב ויותר חלק והאמת שאני לא ממש רואה את ההבדל באיכות התמונה....
יכול להיות אבל זה פתר את הבעיה רק באופן חלקי.שי-כ כתב:מה שאתה אומר, היה נכון לגבי המעבד MTK6589, שלא תמך היטב במסכי FHD. זו אחת הסיבות לפיתוח ה MTK6589T, שמציג יותר טוב ברזולוציה FHD.גיל37 כתב:מכשירים דומים עם מסך 720P מגיבים יותר טוב ויותר חלק והאמת שאני לא ממש רואה את ההבדל באיכות התמונה.......
הבדיקה שלי היא על פי WAZE כי אני משתמש בה כל יום, כמה פעמים ביום וכשהתוכנה מגיבה לאט והתפריטים בקושי זזים זה מעצבן.
על מכשיר עם אותם נתונים ומסך 720P זה עובד מצוין.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

לא יודע על מה אתה מדבר.
אולי היה לך את המכשיר עם ה-1GB RAM.
אצלי עם 32\2 המכשיר פשוט מעולה.
אין תקיעות והכל זורם יפה.
אפילו כבר יש רום עם ערכת נושא של NEXUS 5.
אולי היה לך את המכשיר עם ה-1GB RAM.
אצלי עם 32\2 המכשיר פשוט מעולה.
אין תקיעות והכל זורם יפה.
אפילו כבר יש רום עם ערכת נושא של NEXUS 5.
היה לי עם 2 ג'יגה.
לא מבין למה אתה מתעצבן מהתגובות, אני רק משתף את החויה הלא מרשימה שהייתה לי עם המכשיר הזה, הוא יקר מדי בשביל התמורה שלו.
אולי שינו משהו בחומרה מהיחידות הראשונות שנמכרו ועד שקנית וקיבלת את שלך והמכשיר השתפר. שלי לא עבד מספיק טוב כדי להמשיך להחזיק אותו.
מצד שני זה אופי ישראלי טיפוסי להגן על ההחלטה שלך ולדבוק בה גם אם מישהו אומר שאתה אולי קצת טועה אז שיבושם לך. אני לא מגיב על הנושא הזה יותר.
לא מבין למה אתה מתעצבן מהתגובות, אני רק משתף את החויה הלא מרשימה שהייתה לי עם המכשיר הזה, הוא יקר מדי בשביל התמורה שלו.
אולי שינו משהו בחומרה מהיחידות הראשונות שנמכרו ועד שקנית וקיבלת את שלך והמכשיר השתפר. שלי לא עבד מספיק טוב כדי להמשיך להחזיק אותו.
מצד שני זה אופי ישראלי טיפוסי להגן על ההחלטה שלך ולדבוק בה גם אם מישהו אומר שאתה אולי קצת טועה אז שיבושם לך. אני לא מגיב על הנושא הזה יותר.
-
shraga007
- חבר מכור קשה

אני לא מתרגז, רק שאתה בדעת מיעוט.גיל37 כתב:היה לי עם 2 ג'יגה.
מצד שני זה אופי ישראלי טיפוסי להגן על ההחלטה שלך ולדבוק בה גם אם מישהו אומר שאתה אולי קצת טועה אז שיבושם לך. אני לא מגיב על הנושא הזה יותר....
אמרתי גם את הדברים הפחות טובים.
לדוגמא ה-gps.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם הבעיה הייתה רק ב WAZE, למה אתה קושר את זה לרזולוציית מסך?גיל37 כתב:יכול להיות אבל זה פתר את הבעיה רק באופן חלקי.שי-כ כתב:מה שאתה אומר, היה נכון לגבי המעבד MTK6589, שלא תמך היטב במסכי FHD. זו אחת הסיבות לפיתוח ה MTK6589T, שמציג יותר טוב ברזולוציה FHD.גיל37 כתב:מכשירים דומים עם מסך 720P מגיבים יותר טוב ויותר חלק והאמת שאני לא ממש רואה את ההבדל באיכות התמונה.......
הבדיקה שלי היא על פי WAZE כי אני משתמש בה כל יום, כמה פעמים ביום וכשהתוכנה מגיבה לאט והתפריטים בקושי זזים זה מעצבן.
על מכשיר עם אותם נתונים ומסך 720P זה עובד מצוין....
רוב הסינים פועלים יותר טוב עם תוכנות ניווט אחרות, כמו IGO ופחות טוב עם WAZE.
כי זאת עובדה שעם מכשיר באותו גודל מסך, אותו מעבד, אותה כמות זיכרון ואותו אנדרואיד אבל עם מסך 720P ולא 1080P המעברים הגרפיים רצים חלק יותר ומהר יותר. זאת עובדה ואין מה להתווכח איתה.
אני בדעת מיעוט ? מיעוט של מי ? שניים וחצי אנשים שקנו דווקא את הדגם הזה בארץ ?
אולי אחרים פשוט לא משתמשים באותן אפליקציות כמוני ולא חווים את אותן הבעיות.
להשתמש ב I GO ולא ב WAZE בגלל סוג המכשיר, המסך או המעבד שלו זה הדבר הכי מגוחך שיכול להיות. לא המכשיר יקבע לי באיזו אפליקציה להשתמש ולצרכי עבודה אף אחד לא יקנה לי I GO כך שזה לא ריאלי.
אני לא רואה הבדל משמעותי באיכות התצוגה בין מסך 720P ל 1080P בסלולרי והמחיר של המכשיר שקניתי במקום הזופו 990 עולה 110 דולר פחות ואני מרוצה יותר, אז על מה הויכוח ?
אני בדעת מיעוט ? מיעוט של מי ? שניים וחצי אנשים שקנו דווקא את הדגם הזה בארץ ?
אולי אחרים פשוט לא משתמשים באותן אפליקציות כמוני ולא חווים את אותן הבעיות.
להשתמש ב I GO ולא ב WAZE בגלל סוג המכשיר, המסך או המעבד שלו זה הדבר הכי מגוחך שיכול להיות. לא המכשיר יקבע לי באיזו אפליקציה להשתמש ולצרכי עבודה אף אחד לא יקנה לי I GO כך שזה לא ריאלי.
אני לא רואה הבדל משמעותי באיכות התצוגה בין מסך 720P ל 1080P בסלולרי והמחיר של המכשיר שקניתי במקום הזופו 990 עולה 110 דולר פחות ואני מרוצה יותר, אז על מה הויכוח ?
-
shraga007
- חבר מכור קשה

נו אז איפה פה הבעיה?
אם אתה מרוצה הכל מצויין.
להוציא אותך לא ראיתי אף אחד שהתלונן על איטיות ובעיות המסך ו\או הרזולוציה של המכשיר חוץ ממך, אולי נפלת על מכשיר פגום.
לגבי ה-GPS, אכן הוא לא מצויין, אבל אפשר להסתדר, כל שאר הדברים עובדים פ33ה.
אם אתה מרוצה הכל מצויין.
להוציא אותך לא ראיתי אף אחד שהתלונן על איטיות ובעיות המסך ו\או הרזולוציה של המכשיר חוץ ממך, אולי נפלת על מכשיר פגום.
לגבי ה-GPS, אכן הוא לא מצויין, אבל אפשר להסתדר, כל שאר הדברים עובדים פ33ה.
אין בעיה.
המטרה של הפורום לשתף חוויות והתנסויות כדי שמי שמתלבט וקורא, יידע על מה הוא נופל בניגוד לאלה שקונים ולוקחים הימור ולפעמים מצליח יותר, ולפעמים פחות.
בסופו של יום כל המכשירים האלה לא ממש רלוונטים כשכבר התחילו למכור באותה רמת מחיר מכשירי octa core.. כבר אין סיבה לקנות MT6589T היום.
המטרה של הפורום לשתף חוויות והתנסויות כדי שמי שמתלבט וקורא, יידע על מה הוא נופל בניגוד לאלה שקונים ולוקחים הימור ולפעמים מצליח יותר, ולפעמים פחות.
בסופו של יום כל המכשירים האלה לא ממש רלוונטים כשכבר התחילו למכור באותה רמת מחיר מכשירי octa core.. כבר אין סיבה לקנות MT6589T היום.