אין קליטת עידן+ ב-Android box
היי לכולם, קיבלתי במשלוח אתמול את ה-Android box המופיע פה בקישור -
http://www.geniatech.com/pa/atv1220.asp
עוד מידע פה -
http://www.aliexpress.com/item/Pre-sale ... 12840.html
הקופסא הזו פועלת בצורה מצויינת בכל מה שקשור לסרטים, מוזיקה ואפליקציות, הכל פשוט טס, הבעייה היחידה היא שאני לא מצליח לקלוט את שידורי עידן+.
ניסיתי להוציא את האנטנה מחוץ לחלון, במיקומים שונים בבית (נהריה) ולא מצליח לקלוט כלום עם התוכנה המותקנת (dvbplayer)
האם יש אפליקציה אחרת או דרך להבין אם יש בכלל טיונר מותקן?
http://www.geniatech.com/pa/atv1220.asp
עוד מידע פה -
http://www.aliexpress.com/item/Pre-sale ... 12840.html
הקופסא הזו פועלת בצורה מצויינת בכל מה שקשור לסרטים, מוזיקה ואפליקציות, הכל פשוט טס, הבעייה היחידה היא שאני לא מצליח לקלוט את שידורי עידן+.
ניסיתי להוציא את האנטנה מחוץ לחלון, במיקומים שונים בבית (נהריה) ולא מצליח לקלוט כלום עם התוכנה המותקנת (dvbplayer)
האם יש אפליקציה אחרת או דרך להבין אם יש בכלל טיונר מותקן?
נערך לאחרונה על ידי lironH ב 13/11/2013 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין לו הוראות ... זהו מכשיר אנדרואיד לכל דבר.
יש אופציה להוריד אפליקציות, כל החיבורים (חוץ מקומפוננט שאין לי שימוש וצורך בו) חוברו ואין לי שום סימן או אפשרות לוודא שיש טיונר, אני לא מצליח לקלוט כלום בתדר 538Mhz.
יש אופציה להוריד אפליקציות, כל החיבורים (חוץ מקומפוננט שאין לי שימוש וצורך בו) חוברו ואין לי שום סימן או אפשרות לוודא שיש טיונר, אני לא מצליח לקלוט כלום בתדר 538Mhz.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
ראיתי את הכונן מחובר לאנטנה חיצונית על הגג וקולט את ערוצי עידן מצוין.
- mbd
- חבר מביא חבר

לקליטה טובה בלי הפרעות רק אנטנה חיצונית בגג אם הדירה בקומה נמוכה
רצוי מאוד מגבר . יש הרבה דגמים והמחירים הם בסביבות ה 200/250 שח.
רצוי מאוד מגבר . יש הרבה דגמים והמחירים הם בסביבות ה 200/250 שח.
- mbd
- חבר מביא חבר

@lironH
תחת הגדרות -> מידע על המכשיר, מה גרסת אנדרואיד ומה גרסת קרנל/ליבה שמופיעות (אני משער שהן גרסאות אנדרואיד 4.2 וקרנל 3.0.50).
בנוסף בדוק אם קיים הבאג הבא:
תחת הגדרות -> מידע על המכשיר, מה גרסת אנדרואיד ומה גרסת קרנל/ליבה שמופיעות (אני משער שהן גרסאות אנדרואיד 4.2 וקרנל 3.0.50).
בנוסף בדוק אם קיים הבאג הבא:
שים שלעיתים לא מזהים את התופעה הזו מיידית כך שתבדוק זאת לאורך יותר ממס' דקות בודדות ועם מס' ערוצים.בצפייה בשידורי עידן+ מופעל אוטומטית פילטר ביטול שזירה (כנראה bob) שגורם לכך שחלק מהפריטים הסטטיים בתמונה (לוגו, כותרות) "רועדים", ניתן לשחזר את התופעה ע"י צפייה בשידורים דרך VLC ושימוש ב-bob....
התופעה נמצאת, לפחות בתוכנה שבאה עם הקופסא (dvbplayer).dhead2009 כתב:@lironH
בנוסף בדוק אם קיים הבאג הבא:שים שלעיתים לא מזהים את התופעה הזו מיידית כך שתבדוק זאת לאורך יותר ממס' דקות בודדות ועם מס' ערוצים.בצפייה בשידורי עידן+ מופעל אוטומטית פילטר ביטול שזירה (כנראה bob) שגורם לכך שחלק מהפריטים הסטטיים בתמונה (לוגו, כותרות) "רועדים", ניתן לשחזר את התופעה ע"י צפייה בשידורים דרך VLC ושימוש ב-bob.......
האם ניתן לטפל בתופעה או להשתמש באפליקציה אחרת?
@lironH
לא חושב שיש לזה פתרון, זה כנראה באג ברמת ה-firmware, האופציה העדיפה, אם הייתה קיימת, היא לנטרל את ביטול השזירה/deinterlacing אך זה בלתי אפשרי להבנתי בתוכנות הקיימות.
הבאג הזה קיים כבר המון זמן והוא אחת הסיבות למה אני ממליץ להתרחק מהזבל הסיני הזה.
כל ממיר פשוט ב-200 ש"ח יעשה את העבודה מצוין, יהיה נוח יותר לשימוש כולל תזמון הקלטות ופונקציות מתקדמות שונות וזה עדיף פי עשרות מונים על פני "ממירי" האנדרואיד השונים.
בנפרד אפשר להוסיף מכשיר אנדרואיד לגלישה, משחקים וסרטים כאשר ההמלצה הגורפת כיום (לגבי מכשירים סינים) זה ללכת רק על מכשיר מבוסס Rockchip בתצורת TV Box, עדיפות לכזה מרובע ליבות כלומר Rockchip 3188 כמו Minix X7.
לא חושב שיש לזה פתרון, זה כנראה באג ברמת ה-firmware, האופציה העדיפה, אם הייתה קיימת, היא לנטרל את ביטול השזירה/deinterlacing אך זה בלתי אפשרי להבנתי בתוכנות הקיימות.
הבאג הזה קיים כבר המון זמן והוא אחת הסיבות למה אני ממליץ להתרחק מהזבל הסיני הזה.
כל ממיר פשוט ב-200 ש"ח יעשה את העבודה מצוין, יהיה נוח יותר לשימוש כולל תזמון הקלטות ופונקציות מתקדמות שונות וזה עדיף פי עשרות מונים על פני "ממירי" האנדרואיד השונים.
בנפרד אפשר להוסיף מכשיר אנדרואיד לגלישה, משחקים וסרטים כאשר ההמלצה הגורפת כיום (לגבי מכשירים סינים) זה ללכת רק על מכשיר מבוסס Rockchip בתצורת TV Box, עדיפות לכזה מרובע ליבות כלומר Rockchip 3188 כמו Minix X7.